mugenn 0 Napisano Januar 12, 2006 U prolazu, 19 postova Lokacija: Zagreb Prijavi odgovor kao problematičan Iz Zagreba sam i 25 godina ganjam motore,a to znaèi da su kroz moje ruke prošli i tomosi i jawe i ÈZ-etke,MZ-i pa i veæina motora koji se danas vozaju po cesti. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1948 Napisano Januar 12, 2006 Vlasnik sajta, 5373 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Dobro dosao! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milos_ 280 Napisano Januar 12, 2006 MK. Sirius - Srbija, 806 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: KTM Supermoto T 990 '11, Piaggio Beverly Tourer 250ie '08 Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao...!!!!!!!!!! :wink: Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest diRRty Napisano Januar 12, 2006 Prijavi odgovor kao problematičan Dobro nam dosao Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Majstor_kvarisa 957 Napisano Januar 12, 2006 Navigator, 1801 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Papričica :) Prijavi odgovor kao problematičan Dobro nam dosao. Nadam se da ces biti rad da sa nama podelis svoja iskustva(zvuci ko da te docekujem u grupu za lecenje od alkohola) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andrejp 24 Napisano Januar 12, 2006 In memoriam, 884 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 9 Napisano Januar 12, 2006 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodošao junaèe! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano Januar 12, 2006 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodošao drugare! Iz Zagreba sam i 25 godina ganjam motore' date='a to znaèi da [/quote'] æemo možda videti poneki review bajka koji te je najviše impresionirao... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NeshaXX 374 Napisano Januar 12, 2006 jedan od DDMZ, 816 postova Lokacija: NBG Motocikl: R, gsx R Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodošao meðu svoje (motoriste ) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cale 9 Napisano Januar 12, 2006 In memoriam, 783 postova Lokacija: Ottawa, Canada Prijavi odgovor kao problematičan Mogu da pevam "Moja geneeeraaaacijaaaa"... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mugenn 0 Napisano Januar 12, 2006 U prolazu, 19 postova Lokacija: Zagreb Prijavi odgovor kao problematičan hahaha onda se æale sjeæaš onoga...ne daj se generacijo.... u svakom sluèaju,drago mi je da sam tu i naravno da meðusobno razmjenjujemo i iskustva i misli...Mi stariji uvijek volimo dvati savjete mlaðoj generaciji i objašnjavati kako je moguæe voizti motor 20,25 godina i preživjeti..sve sto vam želimo a to je da i vi dodjete do takvog staža Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djura 28 Napisano Januar 13, 2006 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan dobrodosao ovde! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Never 2 Napisano Januar 13, 2006 Svrati ponekad, 179 postova Lokacija: Atina Prijavi odgovor kao problematičan Mi stariji uvijek volimo dvati savjete mlaðoj generaciji i objašnjavati kako je moguæe voizti motor 20' date='25 godina i preživjeti..sve sto vam želimo a to je da i vi dodjete do takvog staža [/quote'] E vala to bi i ja voleo da znam Dobro dosao! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cale 9 Napisano Januar 13, 2006 In memoriam, 783 postova Lokacija: Ottawa, Canada Prijavi odgovor kao problematičan Budi strpljiv NEVER Verovali ili ne, to je jako vazna osobina za motorcikliste. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasa 31 Napisano Januar 14, 2006 Svrati ponekad, 134 postova Lokacija: Kovin Motocikl: Puch Prijavi odgovor kao problematičan Dobro nam dosao Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
demza 0 Napisano Januar 15, 2006 U prolazu, 11 postova Lokacija: Slavonski Brod, HR Prijavi odgovor kao problematičan Dobro nam dosao. Nadam se da ces biti rad da sa nama podelis svoja iskustva(zvuci ko da te docekujem u grupu za lecenje od alkohola) ja bi u tu grupu!!! iako mi ne bi bas dobro islo :mrgreen: Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mugenn 0 Napisano Januar 17, 2006 U prolazu, 19 postova Lokacija: Zagreb Prijavi odgovor kao problematičan Dobro nam dosao. Nadam se da ces biti rad da sa nama podelis svoja iskustva(zvuci ko da te docekujem u grupu za lecenje od alkohola) ja bi u tu grupu!!! iako mi ne bi bas dobro islo :mrgreen: Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...