Duh 4 Napisano Jun 27, 2007 Svrati ponekad, 438 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Yamaha Xt 600 Prijavi odgovor kao problematičan Moze, moze, zato sam i kupio motor ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ribolovac 491 Napisano Jun 27, 2007 Zainteresovan, 863 postova Lokacija: Negotin Motocikl: @ UBER ALLES Prijavi odgovor kao problematičan Znaci obavezno svracate kod mene u Negotin(ili po mene) jer morate proci na nekih 100m od moje gajbe, kad god bilo ! 063-455-704 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cope 215 Napisano Jul 4, 2007 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan I, kakva je volja naroda po pitanju ove ture? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Obelix 140 Napisano Jul 4, 2007 Zainteresovan, 584 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: ZX 12 R Prijavi odgovor kao problematičan Eh da svi endurasi su pozvani, Dushe, Ceshe, Risto i ostali! A ja!!??? Ja vozim motorne sanke mmmmmmmmmmmmmmm ???? Pa zar je IŽ Planeta enduro? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Joseph B. 142 Napisano Jul 5, 2007 Drug član, 1300 postova Lokacija: Temerin Motocikl: R1150GS Prijavi odgovor kao problematičan I, kakva je volja naroda po pitanju ove ture? Kakva je volja? Ja samo cekam detalje... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2024 Napisano Jul 5, 2007 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan A ja cekam majstora za malterisanje koji me je slagao za juce, pa je slagao za danas... > Javicu za detalje danas-sutra, ali joseph ti si tada na ex-Yu turneji Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Joseph B. 142 Napisano Jul 5, 2007 Drug član, 1300 postova Lokacija: Temerin Motocikl: R1150GS Prijavi odgovor kao problematičan A ja cekam majstora za malterisanje koji me je slagao za juce, pa je slagao za danas... > Javicu za detalje danas-sutra, ali joseph ti si tada na ex-Yu turneji Nemoj da budes tako siguran Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6434 Napisano Jul 5, 2007 Enduraš, 6399 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Nije valjda da ti je propala ex-Yu tura ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zozon 6 Napisano Jul 6, 2007 Zainteresovan, 554 postova Lokacija: Banatsko Novo Selo Prijavi odgovor kao problematičan Rado bih vam se prikljucio ali sam u problemu s kicmom, ne mogu da sedim, stojim, hodam,lezim...veliko sranje. Razmislite o tom kampu Toma, a ni slucajno ne jedite u istoimenom restoranu! Ne nasedajte na reklamu iznad puta "...kuvana jela 120 din, jedes kolk'o mozes...". Kuvano jelo jeste 120 din ali sve ostalo je papreno skupo (hleb, salata, pice). Prosle godine smo isli u Lepenski Vir Milan VFR, MIch,Pera, Angel,Bajic, Dane, Koma i ja i zajebali se, klopa je bljak a platili smo je suvim zlatom http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=3686.0 Zelim vam dobar provod a ako ja kojim cudom stanem na noge eto i mene! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2024 Napisano Jul 6, 2007 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan http://www.beogradac.com/index.php?option=com_content&task=view&id=12&Itemid=1 http://www.kurir-info.co.yu/arhiva/2007/jun/15/R-02-15062007.shtml Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zozon 6 Napisano Jul 6, 2007 Zainteresovan, 554 postova Lokacija: Banatsko Novo Selo Prijavi odgovor kao problematičan http://www.beogradac.com/index.php?option=com_content&task=view&id=12&Itemid=1 http://www.kurir-info.co.yu/arhiva/2007/jun/15/R-02-15062007.shtml Rek'o bih da nije isti restoran u pitanju! Ovaj "nas" ima ogromnu reklamu razapetu iznad magistrale na kojoj pise ono kuvana jela za dzaba i bla bla...odosmo u off! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2024 Napisano Januar 25, 2008 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav braco Afrikanci! Da vas podsetim na ovu temu, i na put koji jos nismo zavrsili. Pogledajte ove slike! Pa zar da dozvolimo da se na krov Srbije popne samo Yamaha!?? Kraj maja, ili pocetak juna, idemo da razbijemo to zmijsko leglo! Dakle, to bi izgledalo ovako . Da se pripremamo polako... I da ipak dodam, nije samo za Afrikance, ovo je za svu bracu endurase! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GS 249 Napisano Januar 25, 2008 Zainteresovan, 572 postova Lokacija: Han Pijesak ,BiH Motocikl: KTM EXC 450, Suzuki RM 125 ,Kawasaki KLX 300R ,Kawasaki KMX 125, Yamaha DT 125R Prijavi odgovor kao problematičan EXTRA! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Januar 25, 2008 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan nije samo za Afrikance, ovo je za svu bracu endurase! A za endurase u dusi ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2024 Napisano Januar 25, 2008 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan A za endurase u dusi ? Pa ako moze MAN uz brdo, sto da ne! Salim se, nadam se da ces nam se pridruziti, sa odgovarajucom masinom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aki 86 Napisano Januar 25, 2008 Super heavyweight, 641 postova Lokacija: Nis Motocikl: BMW F700 GS Prijavi odgovor kao problematičan Kad se ide? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zozon 6 Napisano Januar 25, 2008 Zainteresovan, 554 postova Lokacija: Banatsko Novo Selo Prijavi odgovor kao problematičan Moze, moze! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2024 Napisano Januar 25, 2008 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Kad se ide? Pa kad se dogovorimo! Ja napisah tamo okvirno, kraj maja, pocetak juna, u zavisnosti od drugih desavanja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doesen1 13 Napisano Januar 25, 2008 Svrati ponekad, 296 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Y-A-M-A-H-A TDM 850 4tx Fazer fz6s Prijavi odgovor kao problematičan Dodijte slobodno do nas da razbijete zmjsko leglo ;D ;D sacekacemo vas kod starog grada Golubac i putovacemo prema D.Milanovcu i Kladovu uz kazan i Dunavsku magistralu pa preko Negodina pravo na Borso pa na Rgotsko jezero pa u Zajecar pa na Grlisko jezero a to jezero je vec poznato Lalajku i dalje prema B.zubu a posle prema Pirotu i kanjonu Jerme i Poganovo http://www.serbiatravelers.org/html/jug/jug.htm pa onda dalje prema Vlasinskom Jezeru pa dalje prema Djavoljoj varosi ali naravno Lalajko ova ruta puta trajace vise od 3 dana kao sto si vec mislio..........ali prava avantura ..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2024 Napisano Januar 25, 2008 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan "Preko Negotina", kazes! Znas li sta sadrze sve reci "preko Negotina"?? Nadam se da si cuo sa nekakvo vino odatle? "Preko Negotina" znaci da nam treba jedan dan samo za oporavak! Inace, to sto si napisao bi bilo zaista fantasticno! Daj Boze... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doesen1 13 Napisano Januar 25, 2008 Svrati ponekad, 296 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Y-A-M-A-H-A TDM 850 4tx Fazer fz6s Prijavi odgovor kao problematičan Golubac-Stari Grad Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doesen1 13 Napisano Januar 25, 2008 Svrati ponekad, 296 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Y-A-M-A-H-A TDM 850 4tx Fazer fz6s Prijavi odgovor kao problematičan djerdap Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doesen1 13 Napisano Januar 25, 2008 Svrati ponekad, 296 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Y-A-M-A-H-A TDM 850 4tx Fazer fz6s Prijavi odgovor kao problematičan Ima dobro vino iz manastira Bukovo oni ga prave tako da je jako kao enduro ;D ;D udara u glavu i uopste ne silazi u zeludac......... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doesen1 13 Napisano Januar 25, 2008 Svrati ponekad, 296 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Y-A-M-A-H-A TDM 850 4tx Fazer fz6s Prijavi odgovor kao problematičan Dunavska klisura Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doesen1 13 Napisano Januar 25, 2008 Svrati ponekad, 296 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Y-A-M-A-H-A TDM 850 4tx Fazer fz6s Prijavi odgovor kao problematičan Nadam se da ce mo se skupiti za ovako neku rutu i avanturu a kao sto je reko pola od nas sto se prijavimo ovde da idemo nece doci a ostatak ce se takodje poloviti jer ce neko raditi a nekom nece upaliti motor tako da nas 15% mozda krene ali i to je dobro.......moze i gore :o Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...