Gile_Extremeboy 7948 Napisano Septembar 22, 2010 Drug član, 2479 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan Piaggio Free 50, 2000 god, 4.500 km, malo trosi, ocuvan, ima ogrebotina, zamenjene rolnice, svecica, filter vazduha, nov akumulator, ima kofer. Na poklon: Nova unutrasnja guma, rezervna bobina, pun rezervoar goriva i ulja. Trajno registrovan. Cena 380e Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7948 Napisano Septembar 23, 2010 Drug član, 2479 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan Ajmo ajmo, free ide ko zmaj Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mozart junior 330 Napisano Septembar 23, 2010 Ne vozi brze nego sto tvoj andjeo cuvar moze leteti., 113 postova Lokacija: vs-ns Motocikl: ,yamaha tzr 125 Prijavi odgovor kao problematičan reci mi kolko ide brzo i kolko trosi ? ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7948 Napisano Septembar 23, 2010 Drug član, 2479 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan 70km/h, potrosnja 2.2 L A moze i manje.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skyrunner 5086 Napisano Septembar 23, 2010 Drug član, 1899 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Izvini stvarno, ali ovo nije moguce, 2.2 moze da trosi samo ako ga vozis pola vremena ugasenog i 3.2 je ekstra potrosnja, a i 4500km jel to od generalne ili? 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mozart junior 330 Napisano Septembar 23, 2010 Ne vozi brze nego sto tvoj andjeo cuvar moze leteti., 113 postova Lokacija: vs-ns Motocikl: ,yamaha tzr 125 Prijavi odgovor kao problematičan i ja se izvinjavam za off al stvarno mi to malo za piadja nzm danas sam peglao komsijin znaci pun sam sipao po gradu sam vozio normalnom brzinom i pola rezervoara mi stukao ;D koja je fora u podesavanju ? da mu kazem ako oces da odas tajnu ;D inace cucemo se za motor pozdrav i izvini za off jos jednom sretno s prodajom motor je perfektan Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
koki bre 11 Napisano Septembar 23, 2010 U prolazu, 8 postova Motocikl: Honda CBR 600 F Prijavi odgovor kao problematičan I ja mislim da trosi vise ... moj trosi i preko 3 litre ali to je non stop gas do panja ;D . Fina masina da ga brzo prodas Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
perlx 562 Napisano Septembar 23, 2010 festina lente, 754 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XRV Prijavi odgovor kao problematičan Moj trosi 4.5l Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7948 Napisano Septembar 23, 2010 Drug član, 2479 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan Ako vam ne valja potrosnja mozemo cas da je podesimo na 3 ili 4 L koliko god vam odgovara, mi smo je nastelovali sam kolko da ide da se ne gura ;D (sa tom potrosnjom ne prebacuje 60) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
koki bre 11 Napisano Septembar 24, 2010 U prolazu, 8 postova Motocikl: Honda CBR 600 F Prijavi odgovor kao problematičan E pa znachi u tome je fora ...Moj pije al zato ide 85.... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
uff 13 Napisano Septembar 24, 2010 Drug član, 1392 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Opasne su te brzine ne bi se ja sa time zajebavao ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
koki bre 11 Napisano Septembar 24, 2010 U prolazu, 8 postova Motocikl: Honda CBR 600 F Prijavi odgovor kao problematičan PA za free-a jesu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mozart junior 330 Napisano Septembar 24, 2010 Ne vozi brze nego sto tvoj andjeo cuvar moze leteti., 113 postova Lokacija: vs-ns Motocikl: ,yamaha tzr 125 Prijavi odgovor kao problematičan Moj trosi 4.5l ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Grujo 0 Napisano Septembar 24, 2010 U prolazu, 0 postova Lokacija: Temerin Motocikl: Honda Shadow 750 C5 Prijavi odgovor kao problematičan Da li si raspolozen za nesto vecu brzinuipotrosnju. Liberty 125ccm? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Grujo 0 Napisano Septembar 24, 2010 U prolazu, 0 postova Lokacija: Temerin Motocikl: Honda Shadow 750 C5 Prijavi odgovor kao problematičan Izvinjavam se. Da li si raspolozen za nesto vecu brzinu i potrosnju? Liberty 125ccm? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7948 Napisano Octobar 14, 2010 Drug član, 2479 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan Reko da osvezim oglas posto vidim da je navala Free-a Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cula 83 Napisano Novembar 12, 2011 Svrati ponekad, 103 postova Lokacija: novi sad Motocikl: v-strom 1000 Prijavi odgovor kao problematičan interesuje me odakle si.ja sam i novog sad pa ne interesuje kako da ga dovezem ako se dogovorimo.pozdrav od cule Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7948 Napisano Novembar 15, 2011 Drug član, 2479 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan Free je otisao oooodaaavno Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...