LuckyVladano 5073 Napisano Januar 14, 2011 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Bilo bi lepo da, umesto organizovanja licitacije preko PP, smislis i das cenu za opremu. Pozdrav Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
igorxt 25 Napisano Januar 14, 2011 Svrati ponekad, 185 postova Lokacija: Novi beograd Motocikl: XL 1000 V Prijavi odgovor kao problematičan Bravo Drazo ! Ovo ce ti biti prvi motor koji si prodao pre pete strane ! :) Ja taman cekao da dodje na petu stranu pa da ti ja i ovaj kupim . Salim se malo, neka je sa srecom. Pozdrav Jasminko. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
B@ne 307 Napisano Januar 14, 2011 Drug član, 1520 postova Motocikl: KTM 990 Adventure, KTM Lc4 Adventure-R 640 Prijavi odgovor kao problematičan @draža Jeste li se vas dvojica opet menjali? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draza 548 Napisano Januar 14, 2011 Drug član, 1030 postova Lokacija: Soko Banja Motocikl: APRILIA Caponord & Transalp 1999 Prijavi odgovor kao problematičan Nije druze nista ispalo . Covek se pokazao kao veoma veoma neozbiljan a imao sam bas suprotno misljenje . Tako da mislim da ovde na forumu ima mnogo neozbiljnih i mislim da ne bi trebali da ulaze u raspravu , dogovor ili bilo sta ako nisu sigurni , nemaju novca ili slicno ???????? Imao je tu onaj bmw 1200 gs na prodaju . Pa zasto nisam zvao coveka da se dogovaramo da ga kupim . Pa zato sto nemam novca . Tako da mozda je bolje da prvo dobro razmislite pre nego sto stupite u pregovore . Igorxt pa ima druze jos vremena . Kakve primate na forumu ima da dodjemo do 50-te strane a ne do 5-e dok ga ne prodam . Trebalo bi da uzimate proviziju za prodaju motora preko foruma ali i da kontrolisete kose tu muva a nije mu mesto . Motor je i dalje u prodaji !!!!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draza 548 Napisano Januar 14, 2011 Drug član, 1030 postova Lokacija: Soko Banja Motocikl: APRILIA Caponord & Transalp 1999 Prijavi odgovor kao problematičan Zaboravio sam da se izvinem svima kojima sam obecao i dogovorio za opremu . Tako da oprema ostaje kod mene dok se motor ne proda i naidje pravi kupac . Jos jednom izvinjenje ( i nemojte mene da psujete nego ..... glupo da primacam koga )!!!!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draza 548 Napisano Januar 15, 2011 Drug član, 1030 postova Lokacija: Soko Banja Motocikl: APRILIA Caponord & Transalp 1999 Prijavi odgovor kao problematičan Eto Jasminko ne dodjosmo do 5-e strane a motor ode . Motor prodat sa celokupnom opremom tako da od prodavanja posebno opreme nema nista . Izvinjavam se ljudima sa kojim sam se dogovarao ali kupac je hteo sve , platio i otiso . Pozdrav svima i moze lock ili brisanje cele teme sve mi jedno . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draza 548 Napisano Januar 15, 2011 Drug član, 1030 postova Lokacija: Soko Banja Motocikl: APRILIA Caponord & Transalp 1999 Prijavi odgovor kao problematičan Jebi ga ode na 5-u stranu za jedan post . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pauk 613 Napisano Januar 15, 2011 Zainteresovan, 898 postova Lokacija: Paracin Motocikl: Honda forza 250 Prijavi odgovor kao problematičan I za koliko je otisao sa celokupnom opremom ako nije problem da se zna? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draza 548 Napisano Januar 15, 2011 Drug član, 1030 postova Lokacija: Soko Banja Motocikl: APRILIA Caponord & Transalp 1999 Prijavi odgovor kao problematičan Za 4200 . Ne nadano toj sumi . Pa reko ja imap dobar motor a niko nije od onih sto su pregovarali ni hteo da dodje da pogleda . Jebi ga oni su izgubili ja nisam . Pozdrav !!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...