rista 3 Napisano April 28, 2007 Svrati ponekad, 272 postova Lokacija: Blok 38 LatN44°48'57.18 LonE20°24'17.19 Motocikl: Honda XL600V Transalp 1987. Prijavi odgovor kao problematičan Juce oko podne zateknemo se Giuliano, ja i Transalp u Bulevaru. Isli smo u AMSS da odradimo prenos, tehnicki i registraciju. Guzva, vrucina, haos - uobicajen radni dan u centru grada... Ono sto je bilo fascinantno je broj endura po Bulevaru.... bar 10 za tih pola sata voznje! Mislim nije da se zalim nego mi prosto toplo oko srca kad vidim toliko kolega na jednom mestu. Sve vreme sam mislio da ce svi zapaliti u prirodu i zujkati po sljivicima i livadama, kad ono... centar grada u podne. P.S. ako je neko video metalik sivog Transalpa i dva lika koji lice na gej kapl (sto bi reko Krile: Jel' ste se konektovali? Buljasi! ) to smo bili mi. U cetvrtak se uzima L tabla i nema vise (fala bogu) gej konotacija od strane odredjenih elemenata BRE! Pozdrav i vidimo se u nekoj guzvi :wink: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RoaD GunneR 13 Napisano April 28, 2007 Zainteresovan, 528 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav i vidimo se u nekoj guzvi :wink: Opet neka gej varjanta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andrejp 24 Napisano April 29, 2007 In memoriam, 884 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj gej lobi stvarno suptilno maskira pravi smisao svojih poruka :wink: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pit 237 Napisano April 29, 2007 Drug član, 1779 postova Lokacija: Nis- Bliski istok Prijavi odgovor kao problematičan Gej ej pa sta ces da ste vi nama zivi i zdravi sta ste da ste. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Najzli 215 Napisano April 29, 2007 Drug član, 1194 postova Lokacija: Bg Motocikl: Africa CRF1000L Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj gej lobi stvarno suptilno maskira pravi smisao svojih poruka :wink: E rekao bih ti za gej farbu na tvom Stromu, al ne smem jer sam vozio i roze-ljubièast i narandžasti bajk. najzli Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rista 3 Napisano April 29, 2007 Svrati ponekad, 272 postova Lokacija: Blok 38 LatN44°48'57.18 LonE20°24'17.19 Motocikl: Honda XL600V Transalp 1987. Prijavi odgovor kao problematičan AAAAAAAAAAAAAAAAAAA opet sam upao u zamku konotacija AAAAAAAAAAAAAAAAAAA Mozda bolje konotacija nego obligacija... Ej bre gej nije ok jel' jasno!@ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sergio 2328 Napisano Maj 27, 2007 hoochie coochie man, 1239 postova Lokacija: BG/ZG Motocikl: Harley Davidson Road King Classic '07 & Honda CB750K '81 Prijavi odgovor kao problematičan E rekao bih ti za gej farbu na tvom Stromu' date=' al ne smem jer sam vozio i roze-ljubièast i narandžasti bajk. najzli[/quote'] kle500? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Najzli 215 Napisano Maj 27, 2007 Drug član, 1194 postova Lokacija: Bg Motocikl: Africa CRF1000L Prijavi odgovor kao problematičan Roze ljubièast GS500 i narandžasti VFR. najzli Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano Maj 27, 2007 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan A shto ti je Afrika u "bojama duge"? :mrgreen: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Najzli 215 Napisano Maj 27, 2007 Drug član, 1194 postova Lokacija: Bg Motocikl: Africa CRF1000L Prijavi odgovor kao problematičan A shto ti je Afrika u "bojama duge"? :mrgreen: Ti æe mi nešto kažeš, obukao si svog ljubimca u tesne crne kožne gaæice sa rupom na onom mestu gde mu ulazi ono kada želiš da ga napuniš. :finger: :finger: :finger: najzli Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MZ RIDER 8 Napisano Maj 27, 2007 Svrati ponekad, 238 postova Lokacija: Paracin Prijavi odgovor kao problematičan A shto ti je Afrika u "bojama duge"? :mrgreen: Ti æe mi nešto kažeš' date=' obukao si svog ljubimca u tesne crne kožne gaæice sa rupom na onom mestu gde mu ulazi ono kada želiš da ga napuniš. :finger: :finger: :finger: najzli[/quote'] Mora malko perverzija Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miki_954 78 Napisano Maj 28, 2007 Zainteresovan, 642 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Honda CBR 954 Prijavi odgovor kao problematičan A shto ti je Afrika u "bojama duge"? :mrgreen: Ti æe mi nešto kažeš' date=' obukao si svog ljubimca u tesne crne kožne gaæice sa rupom na onom mestu gde mu ulazi ono kada želiš da ga napuniš. :finger: :finger: :finger: najzli[/quote'] Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano Maj 28, 2007 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan Kozza je KEVA! :wink: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sergio 2328 Napisano Maj 28, 2007 hoochie coochie man, 1239 postova Lokacija: BG/ZG Motocikl: Harley Davidson Road King Classic '07 & Honda CB750K '81 Prijavi odgovor kao problematičan A shto ti je Afrika u "bojama duge"? :mrgreen: Ti æe mi nešto kažeš' date=' obukao si svog ljubimca u tesne crne kožne gaæice sa rupom na onom mestu gde mu ulazi ono kada želiš da ga napuniš. :finger: :finger: :finger: najzli[/quote'] hahaha .. nisko! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...