VuleTigar 140 Napisano Septembar 17, 2010 Mistik, 297 postova Lokacija: Beograd-Konjarnik Motocikl: Honda CBF1000A 2007 Prijavi odgovor kao problematičan 1992. godiste, presao 23000 km . Registrovan do 22.02.2011. na moje ime, BG table 249ccm, 20KW (27KS) Uvezen iz Nemacke sa 7000km na satu i ja sam jedini vlasnik u Srbiji (prva registracija je bila na momka koji ga je uvezao) Potrosnja 3,5L na putu (do 100km/h), do 4L u gradu Registracija za njega izadje oko 7000din Izuzetan primerak, sjajno ocuvan za svoje godiste i redovno odrzavan. Na 21500km promenjeno ulje, filter ulja i filter goriva i podmazane sajle. Plocice stavljene na kraju prosle sezone, zadnja guma stavljena u Maju, prednja moze jos par hiljada da istera. Agregat u odlicnom stanju, motor je inace garaziran od kada je kod mene. Sjajan motor za pocetnike, lagan (158kg pun), upravljiv. Motor na kome sam naucio da vozim i na kome sam presao 16000km prelepih km po celoj Srbiji. Odlican za grad, a zbog svojih skoro 30 konja i za duze ture. Neuporedivo kvalitetniji i jaci od bilo kog Kineza i verovatno najjaci motor u klasi do 250ccm od copera i kruzera . Uz motor dajem i rezervnu prednju i zadnju unutrasnju gumu, 2 svecice i komplet za reparaciju karburatora iz Louisa. EDIT : Opcije: 1. Cena za kes FIKSNO 1300e !!! 2. 1000e u kesu, ostatak po dogovoru neki skuplji mobilni (HTC, Iphone) ili kompjuterske komponente nove generacije (ploce, procesori, graficke, memorije) !!! 3. Zamena za Piaggio Liberty 125 i vasa doplata po dogovoru !!! U opcijama 2. i 3. motor cenim 1500e !!! Kontakt iskljucivo na telefon 063/238-071 na SMS ne odgovaram !! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Slayer 12 Napisano Septembar 18, 2010 Zainteresovan, 547 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: BMW F650 GS Prijavi odgovor kao problematičan Prelep primerak,nego nesto mi jako poznat motor.Da nisi bio u Vojki na skupu ove godine? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VuleTigar 140 Napisano Septembar 19, 2010 Mistik, 297 postova Lokacija: Beograd-Konjarnik Motocikl: Honda CBF1000A 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Nisam bio u Vojki, al sam bio na skupu kod vas u Pazovi u Nedelju ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VuleTigar 140 Napisano Septembar 22, 2010 Mistik, 297 postova Lokacija: Beograd-Konjarnik Motocikl: Honda CBF1000A 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Gume Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bigbad86 825 Napisano Septembar 22, 2010 Drug član, 2285 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Sevenfifty Prijavi odgovor kao problematičan I ja sam na ovome naucio da vozim. I moj je bio 99% ovakav. Prelep motor, vozi se kao igracka! Jedino je moj malo vise trosio oko 4.6L. Al ja ga nisam stedeo A i bio je 33 KS Ovo je dobra kupovina! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VuleTigar 140 Napisano Septembar 27, 2010 Mistik, 297 postova Lokacija: Beograd-Konjarnik Motocikl: Honda CBF1000A 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Da malo probam da povecam interesovanje ;D Opcije: 1. Cena za kes FIKSNO 1300e !!! 2. 1000e u kesu, ostatak po dogovoru neki skuplji mobilni (HTC, Iphone) ili kompjuterske komponente nove generacije (ploce, procesori, graficke, memorije) !!! 3. Zamena za Piaggio Liberty 125 i vasa doplata po dogovoru !!! U opcijama 2. i 3. motor cenim 1500e !!! Kontakt iskljucivo na telefon 063/238-071 na SMS ne odgovaram !!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deki59 141 Napisano Octobar 1, 2010 Zainteresovan, 699 postova Lokacija: Srce Srbije pod jakim infarktom-Kosovska Mitrovica Motocikl: Tomos APN6-82,BMW R 1150 RT-03,Kawasaki EN 500-94 Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je "najprgaviji" kruzer od 250cm kojeg znam. Vule ga je cuvao, mazio, pazio..ali Bogami i vozio. Srecno sa prodajom Vule Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrvatreci 177 Napisano Octobar 1, 2010 Svrati ponekad, 203 postova Lokacija: Petrovaradin Motocikl: Hornet S Prijavi odgovor kao problematičan Prgav,nego sta. Vozio sam takav i mogu potvrditi da sto Vule kaze oko karakteristika je tacno. I da dodam,pouzdan agregat. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VuleTigar 140 Napisano Octobar 2, 2010 Mistik, 297 postova Lokacija: Beograd-Konjarnik Motocikl: Honda CBF1000A 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Prgav ali ekstra zabavan za voznju Evo bas sam danas malo povecao kilometrazu ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deki59 141 Napisano Octobar 4, 2010 Zainteresovan, 699 postova Lokacija: Srce Srbije pod jakim infarktom-Kosovska Mitrovica Motocikl: Tomos APN6-82,BMW R 1150 RT-03,Kawasaki EN 500-94 Prijavi odgovor kao problematičan Evo bas sam danas malo povecao kilometrazu ;D Opet ??? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
noveski 150 0 Napisano Octobar 4, 2010 Svrati ponekad, 127 postova Lokacija: glogonj, povremeno karaburma Prijavi odgovor kao problematičan retko sacuvan primerak el-a video ga skoro, za svaku preporuku, makina ekstra.... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VuleTigar 140 Napisano Octobar 5, 2010 Mistik, 297 postova Lokacija: Beograd-Konjarnik Motocikl: Honda CBF1000A 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Evo bas sam danas malo povecao kilometrazu ;D Opet ??? Sta cu kad volem ;D Uz motor dajem i pun rezervoar corbe (al sam galantan ;D) a i prenos placam (kad je bal nek je maskenbal ;D) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VuleTigar 140 Napisano Octobar 12, 2010 Mistik, 297 postova Lokacija: Beograd-Konjarnik Motocikl: Honda CBF1000A 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VuleTigar 140 Napisano Octobar 17, 2010 Mistik, 297 postova Lokacija: Beograd-Konjarnik Motocikl: Honda CBF1000A 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Aktuelno i dalje Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cavka 8 Napisano Octobar 18, 2010 U prolazu, 3 postova Lokacija: Bgd Motocikl: suzuki gn 250 Prijavi odgovor kao problematičan Vule,Vule,a da si dao oglas samo mesec dana ranije,ja bih ga odmah kupio,ovako sam uzeo suzuki gn 250,ali stalno gledam ovaj oglas,mnogo lep motor,mislim da ce onaj ko ga kupi dobiti pravu stvar.Srecno sa prodajom. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VuleTigar 140 Napisano Octobar 18, 2010 Mistik, 297 postova Lokacija: Beograd-Konjarnik Motocikl: Honda CBF1000A 2007 Prijavi odgovor kao problematičan ^ Sta da se radi druze, taki nam horoskop ;D Hvala ti na zeljama a ko kupi motor ima da uziva za sve pare Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VuleTigar 140 Napisano Octobar 26, 2010 Mistik, 297 postova Lokacija: Beograd-Konjarnik Motocikl: Honda CBF1000A 2007 Prijavi odgovor kao problematičan PRODATO !!! Motor otisao u Novi Sad kolegi forumasu. Novom vlasniku zelim puno lepih kilometara Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...