S@le 12 Napisano Septembar 17, 2010 U prolazu, 24 postova Lokacija: Beograd,Srbija Motocikl: BMW F 650 GS Prijavi odgovor kao problematičan Jedno pitanje! Kako je najbolje podmazati sajle za gas i rucicu(ako uopste ona i treba da se podmaze jer imam utisak da mi nekada malo zakasni sa "vraćanjem" )?Sve obilazim oko motora i odavno to hoću da uradim a sve mi nekako izgleda komplikovano.Predpostavljam da sajle i rucku treba skinuti a možda se i varam,molim vas pomagajte. Ako je bilo ovakvih tema na forumu,ja se izvinjavam ali nisam to konkretno mogao da nadjem.Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1392 Napisano Septembar 17, 2010 Ne silazi, 6314 postova Lokacija: Meljak Motocikl: KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Ja pravim sve sajle u Boban Sajli. Oni uspricaju tovatne masti celom duzinom buzira unutra. Rekose mi prvi put kad sam ih pitao sta da radim s mas', da ne pipam nista, dovoljno je mast gusta da ne dozvoljava prasini i prljavstini da udje duboko u buzir i stalno ima nesto da podmazuje sajlu. Evo, vec godinu dana (ne jednu sezonu, nego 10-ak meseci voznje) sajle od prednje, gasa i kvacila, rade kao i prvog dana (sa nula odrzavanja) ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djordje.Rad 274 Napisano Septembar 18, 2010 Svrati ponekad, 205 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: RF600+ Prijavi odgovor kao problematičan Proveri samu ručicu gasa, često gumena navlaka zaglavljuje jer se navuče na tegić ili na prekidač, mada sa te strane mora da ima teflonsku podlošku-distancer. Pomaže podmazivanje silikonskim sprejom, da ti ne bi prljao ruke ili rukavice, ja koristim silikonski kokpit sprej. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4275 Napisano Septembar 19, 2010 Ne silazi, 6613 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan Postoji specijalna alatka koja se namesti na sajlu, bez skidanja naravno, koja hermetički zaptije sa bužirom i ima gumeni uvodnik i onda se iz spreja naprska tečnost koja zbog pritiska prodre skroz do kraja sajle i nigde naoklolo. Ovde je korišćen Motul univerzalni podmazivač. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
S@le 12 Napisano Septembar 19, 2010 U prolazu, 24 postova Lokacija: Beograd,Srbija Motocikl: BMW F 650 GS Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na odgovorima. Ovo moje pitanje je proisteklo iz problema sa ručicom gasa pa sam mislio da bi podmazivanje sajli i ručke to rešilo.Ne dešava mi se često ali se ponekada desi da prilikom davanja gasa u leru (ili turiranja motora,sve jedno) do recimo nekih 5 ili 6000 rpm,motor sporije spusti obrtaje na 1000,kao da ta ručka sporije vrati sajlu a pri tom ne osetim pod rukom da "glavi" negde.Dok sa druge strane u istoj priči ako rukom i dajem gas i vraćam ručicu u prvobitni položaj,to se ne dešava.Opet napominjem da je to retko ali me užasno nervira Jel da posetim neki servis? Još jednom hvala vam na odgovorima i pozdrav svima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MALI DIKTATOR 203 Napisano Septembar 19, 2010 Svrati ponekad, 217 postova Lokacija: Necu da ti kazem celavi!!! Motocikl: GPZ 500S Prijavi odgovor kao problematičan Ne bi bilo lose da proveris da ti sajla nije ostecena,da te ne izda negde u voznji. A za Boban sajle-sve preporuke. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
S@le 12 Napisano Septembar 19, 2010 U prolazu, 24 postova Lokacija: Beograd,Srbija Motocikl: BMW F 650 GS Prijavi odgovor kao problematičan Proveri samu ručicu gasa, često gumena navlaka zaglavljuje jer se navuče na tegić ili na prekidač, mada sa te strane mora da ima teflonsku podlošku-distancer. Pomaže podmazivanje silikonskim sprejom, da ti ne bi prljao ruke ili rukavice, ja koristim silikonski kokpit sprej. Pogledao sam i to,sve stoji kako treba tj. ne naleže gumeni deo nigde i postoji prsten koji si spomemuo.U svakom slučaju ja sam mislio da skinem ručicu i probam da podmažem sprejom. Zato i pitam,ako nije to komplikovano,kako da je skinem i gde da naprskam sprejom i uopšte da li mislite da bi to pomoglo? Ako je problem .... pravac majstor POzdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
S@le 12 Napisano Septembar 19, 2010 U prolazu, 24 postova Lokacija: Beograd,Srbija Motocikl: BMW F 650 GS Prijavi odgovor kao problematičan Ne bi bilo lose da proveris da ti sajla nije ostecena,da te ne izda negde u voznji. A za Boban sajle-sve preporuke. Ma i ja kad nekako logično razmislim,sve mi ukazuje da bi to mogao biti problem.Ručica inače ima jak "otpor" i lep odziv na davanje gasa kao i na vraćanje u prvobitan položaj a i to što sam pomenuo da kada je rukom vraćaš(tada se obrtaji normalno vraćaju),po meni ukazije na sajlu. Će posetimo i Bobana ako treba ,Hvala! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22894 Napisano Octobar 14, 2010 Integrisan, 9738 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Jest" pitanje starijeg datuma ali tek sada videh. Gas, tj rucica gasa mora biti pravilno nastelovana...5mm "praznog hoda" je potrebno za normalno vracanje rucice. Sajle podmazuj retkim uljem, a kao alat iskoristi iglu i spric. Par kapi ulja u buzir jednom godisnje je dovoljno da ti sajle odrzi u top stanju. Takodje obrati paznju i na "vodjenje" sajle od karburatora do rucice, ima li razlike u odzivu gasa kada je guvernal motora skroz levo ili desno? Pozdrav Nenad. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scuba 15 Napisano Octobar 14, 2010 Çelebi, 2415 postova Lokacija: Beograd - Vuk Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan Sve što reče N.F.S. stoji i slobodno tako uradi. Nemaš brige oko toga. A ako ustanoviš da je baš ručica ta koja pravi problem, skini je, očisti sve i guvernal i ručicu iznutra i namaži sasvim takim slojem tovotne masti (izbegni LPD mast jer je "lepljiva"). Obična litijumska tovotna mast, tanko. Pri pranju i po kiši se tu navuče kojekakvo đubre i voda pa oće da riba. Ide hladno vreme i nemoj se iznenaditi ako je ručica malo tvrđa a mazao si je tovotnom mašću. Samo se mast stegla i "razradiće" se tokom vožnje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...