Jump to content

Moto Zajednica

Xelement Extreme moto jakna

Recommended Posts

• Drug član, 2599 postova

sticajem okolnosti (preko ortaka od ortaka) iz USA mi je stigla jakna, bila je na nekom super popustu pa reko ajde da se okoristim.

za proizvodjaca nikad cuo ranije, za velicinu sam malo citao komentare kupaca i odlucio da uzmem broj vecu i nisam pogresio.

Xelement Extreme Black and Gray Tri-Tex Fabric Jacket

with Breathable 3 Way Lining with Level-3 Advanced Armor

0Z8G3_mls074.jpg

5sBBo_mls073.jpg

5Vokq_mls071.jpg

jakna ima 3 postave: termo (prsluk) koja se skida, kisna membrana koja se skida i lagana mesh postava koja je pricvrscena uz jaknu (ne skida se), duplo kopcanje napred + nastavak za kacenje pantalona i podesavanje sirine struka

spolja je kombinacija tri tex 600 textila i kozhe, ima 4 luftera, 4 spoljna dzepa, 1 vodonepropusni u spoljnoj ljusturi i 2 zasticena dzepa u termo postavi.

od zastite ima te neke lake Level 3 protektore na ramenima i laktovima koji imaju veliku apsorbciju udara, ergonomski su i protektor od pene na ledjima + jastucici spolja.

od mana bih izdvojio nedostatak podesavanja sirine rukava i previse male otvore dzepova na grudima - jako je tesko izvaditi predmete iz njih bez skidanja rukavica i nedostatak rukava na termo postavi, mada to moze da se sredi lako.

sve u svemu, za ovih par nedelja nosenja mogu reci da sam prezadovoljan,

pogotovo ako se uzme u obzir da me ovakva jakna kostala oko 8500 din...

http://www.leatherup.com/p/Mens-Motorcycle-Jackets/Xelement-Extreme-Black-and-Gray-Tri-Tex--Fabric-Jacket-with-Breathable-3-Way-Lining/56912.html

ps. pored 5% popusta na vec snizenu cenu dobio sam i kupon code za popust na kupovinu u leatherup.com pa ako nekome zatreba neka me slobodno kontaktira

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 2599 postova

nije problem za popust, ali moras sam naci nekoga ko dolazi iz USA.

ja sam cekao priliku duze vreme, lik koji mi je doneo je u principu mogao i da odbije i da se ugradi u cenu, ali nije

• Drug član, 1856 postova
  • Motocikl: Triumph Tiger 1050, Medlay 150

Au, brate, kakve jakne, cizme, pantalone, a  kakve CENE!!

Ajde bre da posaljemo nekog, da nam donese stvari, verovatno bi se u nekom trenutku isplatilo!

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja