Guest Stevan Husqvarna Napisano Septembar 19, 2010 Prijavi odgovor kao problematičan imas 13 godina, bilo koji od ovih ce da te odusevi. Meni je prva 125-ica isla, kidala ruke iz ramena. a sto se tice udobnosti, nemas ti problem sa ledjima i to Ja sam sa 125ccm, krosericom isao i po 15okm u jednom pravcu, nista ti ne fali. Malo dupe vibrira i to je to. I ovaj motor je neudoban pa idem svuda. Malo ustanes, 2 minuta vozis stojeci i kao nov, cepaj dalje. Gledaj da uzmes ono sto ces lakse prodati za neke 2 godine... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Stevan Husqvarna Napisano Septembar 19, 2010 Prijavi odgovor kao problematičan Kad krenes u drugi srednje neces hteti 125, veruj mi 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Stevan Husqvarna Napisano Septembar 20, 2010 Prijavi odgovor kao problematičan Ne, nego ces hteti 600ccm 125 ce te smoriti za max mesec dana... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bogda 36 Napisano Septembar 21, 2010 Drug član, 1399 postova Lokacija: Chicago IL - Babusnica - Nish Motocikl: Husqvarna tr650 strada abs 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Cbr je mnogo mali motor, znaci prava igracka, cak mi i Keeway Speed bolje izgleda. Yamaha je stvarno dobra masina ali preskupa. Honda ja za nijansu startnija ali sporija. Yamahu sam probao, lepo ide, trosi ispod 2.5L odlicno izgleda za 125 kubika ali preskup, pre bih gledao Ninju 250 koja je dosta bolja od Yamahe. Mada po tvojim godinama vidim da ces jos ganjati 50-icu ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mihajlovic 9 Napisano Septembar 26, 2010 U prolazu, 91 postova Lokacija: novi sad Prijavi odgovor kao problematičan cvaja 125 je zakon i zvuk i miris a cak i 50 je super kad se nabudzi ima ubrzanja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bogda 36 Napisano Septembar 26, 2010 Drug član, 1399 postova Lokacija: Chicago IL - Babusnica - Nish Motocikl: Husqvarna tr650 strada abs 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Vozio i sportske 50-ice i 125-ice cvaje i u opste mi se ne svidjaju. Na budzena 50-ica samo za nalozene klince. Aprilia rs125 dobar, brz stabilan ali mnogo neudoban, pravljen samo za pistu. U odnosu na Ninju 250 u svakom pogledu je gori. Mislim, jeste da su bolji amortizeri, kocnice, ram, vise proradi adrenalin kad se obrtaji priblize crvenog polja ali za svakodnevnu voznju i povremeno gazenje mala Ninja mnogo bolja! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skyrunner 4808 Napisano Septembar 26, 2010 Drug član, 1870 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Lepo si rekao, Ninja 250 ima losiji ram oslanjanje, kocnice ubrzanje, upravljanje ali je generalno bolji motor ;D Pustite coveka da kupi tu biciklicu i nek se pati neko vreme pa nek kupi pravi motor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bogda 36 Napisano Septembar 27, 2010 Drug član, 1399 postova Lokacija: Chicago IL - Babusnica - Nish Motocikl: Husqvarna tr650 strada abs 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Au, borec. Ti svasta planiras a izgleda da slabo vozis i to sokocalo. Svaki drugi dan planiras nesto drugo, pre neki dan si planirao neku trkalicu ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vertigo 0 Napisano Januar 14, 2011 U prolazu, 16 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Yamaha DT 125 X Prijavi odgovor kao problematičan Po meni je Honda smesan motor. Gume su tanke, mislim da je napred 80 a nazad 110 ili tako nesto, u svakom slucaju deluje jako neozbiljno. Ne moze da se meri sa r125 sto se vidi i po ceni, koja za yamahu bas i nije mala. Yamaha je brzinka dok je honda vise kao neki tourer, mada mi se ne svidja bas nesto, stvarno je kao bicikli. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...