Mare70a 1399 Napisano Septembar 15, 2010 veloce come un proiettile , 728 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa Gts Super 300 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima, juce sam u Sprpskih vladara pri brzini od 30 km/h imao naglo kocenje(stade magarac ispred mene bez stopova i migavaca)i stigao sam da zabremzam samo prednju kocnicu. Toliko sam je stisao da sam poleteo napred i zadnji tocak mi se odigao od zemlje,pa skoro pola metra ako ne i vise.Jbg,odreagovao sam samo prednjom i poleteo napred.Pljas nazad,ostanem ja tako na tockovima. Nakon toga(psovanja i hebanja mu svih po spisku)nastavim dalje ali mi je volan pobegao u desnu stranu,kao na biciklu,nije mnogo ali daje neprijatan utisak.Valjda sam se i drzao za korman cvrsto i odupirao i odupro levu vise jer mi je desna bila na kocnaji. Pitanje glasi,da li to mogu da vratim na mesto i da li to dobijam popustanjem srafova koji stezu stapove u gornjem delu kormana ili moram kod nekog ko je strucniji da iscentriram korman? Inace,ide ravno,ne trese,sve je ok samo sto je pobegao u desno kao na bicikli. Hvala unapred na savetima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
raptors 53 Napisano Septembar 15, 2010 Sensei servis, 347 postova Lokacija: Novi Sad, Beograd Motocikl: "viljuske"...al' na kardan! Prijavi odgovor kao problematičan UF, dobro si prosao... Mozes sve to sam da vratis pousti srafove, vrati sve na mesto i dotegni ih nazad i pun gas. Malko ti je se to sve uvilo od pritiska, nije to nista iskrivljeno..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mare70a 1399 Napisano Septembar 15, 2010 veloce come un proiettile , 728 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa Gts Super 300 Prijavi odgovor kao problematičan Uh sad mi je lakse. Ali stvarno sam dobro prosao.I to sam isao drugom,ma bas uzivao i stade budala,ma odjednom.Koliko sam stigao da odreagujem,pokazalo se na kormanu.Zabrinuo sam se da nisam iskrivio viljuske,otkud znam koju silu je istrpela.Ja imam oko 100 kila i ne mi bi sve jedno sta sam napravio.Verovatno sam se odupro jace na levoj. Hvala puno za savet,to me interesovalo. Zanima me jos ako ima neka posebna procedura ili je kao na bicikli,odvrnem,aha,stoji ravno i zategnem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pittatore 643 Napisano Septembar 15, 2010 Svrati ponekad, 103 postova Lokacija: BG Motocikl: Yamaha FZR1000 Naked Prijavi odgovor kao problematičan E ako si mu @%#&**!))#*&* prvi red na sahrani Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1391 Napisano Septembar 15, 2010 Ne silazi, 6311 postova Lokacija: Meljak Motocikl: KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam sa ovom mojom Gvozdenijom imao vrlo ostro kocenje sa nekih 50-60kmh, samo prednjom, ja nemam bas 100kila ali bio natovaren svim i svacim... Posle toga, tresao mi ceo prednji tocak i stapovi i guvernal, na najmanji dodir prednje kocnice. Rasturio sam tocak i ispostavilo se da se malo smakla ploca sa paknovima u odnosu na dobos tocka pa je ukrivo hvatalo pri kocenju. Ocistio malo, poslagao sve nazad, proverio srafove na donjem trouglu za svaki slucaj i to je bilo to. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
raptors 53 Napisano Septembar 15, 2010 Sensei servis, 347 postova Lokacija: Novi Sad, Beograd Motocikl: "viljuske"...al' na kardan! Prijavi odgovor kao problematičan Pa bilo bi korisno da podignes motor, tako da ti prednji tocak bude podignut. I onda kad sve to popustis, odsrafis, vratis na mesto tacno mozes da vidis dok je tocak "slobodan" da li je nesto i dalje ukoseno, krivo, da li se s lakocom pokrece upravljac... E kad sve to vratis na mesto kad si sve prekontrolisao, postezes srafove nazad, spustis motor, proveris srafove jos jednom, i odes i provozas se....ako je sve ok...pravac na more! ..u bre al sam se raskenjao! aj ako se zaglavis nesto, vikaj... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...