rooster12 52 Napisano Septembar 13, 2010 U prolazu, 64 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XTZ660 Prijavi odgovor kao problematičan Danas primetio da malo slabije vergla kad sam palio i odlucio da proverim, premerio napajanje dok je na ler gasu lepo puni medjutim cim se da gas prestane. Crko mi je regler isto pre jedno mesec i po i tad sam stavio nov. Pre toga nisam imao nikakvih problema. Je l neko mozda ima ideju sta moze biti uzrok da nov regler crkne posle mesec i po i gde mogu da kupim nov i kolko para? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
*zeka* 1185 Napisano Septembar 13, 2010 Ako gledaš u pod nikad nećes videti nebo, 1380 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: K1600GT Prijavi odgovor kao problematičan Meni je istao tako na Kymcu crko nov i kad sam kupio drugi posle bilo sve o.k. kontam da je los kvalitet reglera. Da ti se mozda ne pregreva na kom je mestu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rooster12 52 Napisano Septembar 13, 2010 U prolazu, 64 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XTZ660 Prijavi odgovor kao problematičan Nalazi se ispod maske desno od fara. Znam al plasim se ako stavim opet nov da i on crkne za mesec dana. Jer pre nego sto mi je crko prvi vozio sam se od proslog decembra bez ikakvih problema. Kad je crko oterao kod majstora i on stavio nov i evo posle mesec i po crko. Ima sigurno jos nesto sto bi moglo da utice sem kvaliteta samog reglera Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rooster12 52 Napisano Septembar 13, 2010 U prolazu, 64 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XTZ660 Prijavi odgovor kao problematičan da pregreva sad Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
*zeka* 1185 Napisano Septembar 13, 2010 Ako gledaš u pod nikad nećes videti nebo, 1380 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: K1600GT Prijavi odgovor kao problematičan Kod mene je samo kvalitet bio u pitanju. Sacekaj ima ovde strucnih ljudi pa ce ti dati neki savet... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Septembar 13, 2010 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Crko regler . OK, to se desava, ali mislim da si gresku napravio kad si stavio nov jer si trebao kod elektricara da proveris alternator i diodnu plocu . Kontaktiraj Arakisa . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wice 84 Napisano Septembar 13, 2010 Drug član, 1838 postova Lokacija: obrenovac Motocikl: cbr 600f Prijavi odgovor kao problematičan nema on diodu plocu,ima klasican trofazni altelnator,moze biti i da je slucajnost.dali ti je odgovarajuci akumulator? mozda nije regler sada,premeri napon na fazama altelnatora i proveri sve konektore. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Septembar 13, 2010 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan ako si vozio neku zensku na motoru sigurno je povukao vlagu ;D ;D ;D ;D ;D od sad najlon na sediste za svaki slucaj :D desava se da crkne nista novo,kontaktiraj majstor josku da ti napravi drugi regler Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Septembar 13, 2010 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Trebao si da uzmes od joske regler i da nemas problema Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rooster12 52 Napisano Septembar 13, 2010 U prolazu, 64 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XTZ660 Prijavi odgovor kao problematičan Imam dobar akumulator pogledacu ovo sutra prekosutra pa cu kontaktirati josku za ragler Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Septembar 13, 2010 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan vidi da ti pregleda komplet elektriku motora Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Septembar 13, 2010 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan To je nas genija za struju.. Tesla mu dodje neko koleno.. Dodje covek na gulasijadu da pravi gulas..kad i tamo ga proganjaju raznorazni likovi sa bolnim izrazom lica..brate pomagaj ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LJepoja 0 Napisano Septembar 14, 2010 Svrati ponekad, 103 postova Lokacija: Futog Prijavi odgovor kao problematičan jel imas XENON mozda ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AnteK 605 Napisano Septembar 14, 2010 Drug član, 1366 postova Lokacija: okolica Osijeka, RH Motocikl: Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan Danas primetio da malo slabije vergla kad sam palio i odlucio da proverim, premerio napajanje dok je na ler gasu lepo puni medjutim cim se da gas prestane. Crko mi je regler isto pre jedno mesec i po i tad sam stavio nov. Pre toga nisam imao nikakvih problema. Je l neko mozda ima ideju sta moze biti uzrok da nov regler crkne posle mesec i po i gde mogu da kupim nov i kolko para? Regler na prvom modelu XTZ660 ( sa jednim kvadratnim svjetlom ) je tvornički loš i najveća je mana tog modela. Svakako stavi regler sa novijeg modela ( sa dva okrugla svjetla ), jer nisu isti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
joska 63 Napisano Septembar 14, 2010 I=U/R, 2061 postova Lokacija: Temerin Motocikl: Transalp `97 Prijavi odgovor kao problematičan Svrati ovde u sredu oko 6-7 pa da vidimo. http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=59833.0 Mozes i ranije,Arakis ce verujem biti tamo a ja stizem tek oko 6-7. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...