NOTORIOUS 487 Napisano Novembar 24, 2010 Svrati ponekad, 461 postova Lokacija: Beograd-jug Motocikl: Yasmina TDM '97 Prijavi odgovor kao problematičan svaka cast,bas lep motor!! Da ga vozis dok ti ne dosadi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
beric 0 Napisano Novembar 26, 2010 U prolazu, 18 postova Lokacija: Čelinac Motocikl: Triumph trophy 1215 SE Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na cestitkama a mogu da Vam kazem juce smo ga bas probali posto je malo ugrijalo i mogu vam reci da je za nevjerovati kako se vozi i kolika je snaga prezadovoljan sam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpaleKG 298 Napisano Novembar 27, 2010 Svrati ponekad, 295 postova Lokacija: Kragujevac Prijavi odgovor kao problematičan Ko moze da bude nezadovoljan ovakvom masinom? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Charuga 769 Napisano Februar 25, 2011 Drug član, 1342 postova Lokacija: Beograd-Srbija Motocikl: ZX10-R Prijavi odgovor kao problematičan Mocno..... kada bude vise kilometara napisi koji red.... mnogo mi se svidja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nara 9 Napisano Octobar 24, 2011 U prolazu, 35 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: BMW GSA 1200r Prijavi odgovor kao problematičan blago tebi... vidim da u garazi imas i dvosjed i trosjed i tv i komodu... mogu misliti sta sve imas u dnevnom boravku... i kupit cu ga i ja sebi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasko123 11 Napisano Novembar 12, 2013 U prolazu, 19 postova Prijavi odgovor kao problematičan ovo je jedina tema gde se pominje Yamaha MT01, pa da pitam ima li sanse saputnik da sedne na MT01? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko Postar 12 Napisano Novembar 12, 2013 U prolazu, 11 postova Lokacija: beograd Motocikl: KAWASAKI ZEPHYR550 Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav ljudi...zna li se nesto o humanitarnoj organizaciji Deda mrazova??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...