jare 0 Napisano Septembar 13, 2010 U prolazu, 8 postova Lokacija: Boljevci-surcin Prijavi odgovor kao problematičan jel ima neko neki sajt o air brush ili ko radi air brush? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tamanitu 241 Napisano Septembar 13, 2010 Svrati ponekad, 469 postova Lokacija: BG Prijavi odgovor kao problematičan :-X A ima i u pretrazi nekoliko njih... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
● Pop - Besomar ● 17 Napisano Septembar 13, 2010 ● Поп ●, 49 postova Lokacija: ● Novi Sad ● Apatin ● Motocikl: Diavel Prijavi odgovor kao problematičan Slikovit odgovor u punom znacenju te reci ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jare 0 Napisano Septembar 13, 2010 U prolazu, 8 postova Lokacija: Boljevci-surcin Prijavi odgovor kao problematičan :-X A ima i u pretrazi nekoliko njih... gledo sam i to ali mi neodgovara Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
arnyman 1729 Napisano Septembar 13, 2010 Drug član, 2753 postova Lokacija: MNE-SRB-BIH-CRO (trenutno Herceg Novi)) Motocikl: GPZ 500 Street Twin Prijavi odgovor kao problematičan Šta im fali, šta tebi tačno treba pa da znamo na koga da te uputimo? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jare 0 Napisano Septembar 13, 2010 U prolazu, 8 postova Lokacija: Boljevci-surcin Prijavi odgovor kao problematičan Slikovit odgovor u punom znacenju te reci ;D ocu samo na rezervar da pravim air brash, a treba mi neke slike da pogledam da vidim sta bi najbolje izgledao za hondu shedow 600.pozzzzzz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
arnyman 1729 Napisano Septembar 13, 2010 Drug član, 2753 postova Lokacija: MNE-SRB-BIH-CRO (trenutno Herceg Novi)) Motocikl: GPZ 500 Street Twin Prijavi odgovor kao problematičan Slikovit odgovor u punom znacenju te reci ;D ocu samo na rezervar da pravim air brash, a treba mi neke slike da pogledam da vidim sta bi najbolje izgledao za hondu shedow 600.pozzzzzz A znači tražiš inspiraciju a ne umjetnika ;D , a pa što ne kažeš odmah Jbg ukucaj "airbrush honda shadow" u gugl, prebaciš da ti prikaže slike i listaj dok ne naidješ na nešto interesantno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dutchman 114 Napisano Septembar 14, 2010 Drug član, 1050 postova Lokacija: BGD, Serbia Motocikl: CBR600RR , CBR600F , Burgman400 Prijavi odgovor kao problematičan kucaj na googlu "airbrush chopper tank" ili "air brush chopper tank" ili "custom airbrish tank" itd , naravno klikni na images i sreci nikads kraja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jare 0 Napisano Septembar 14, 2010 U prolazu, 8 postova Lokacija: Boljevci-surcin Prijavi odgovor kao problematičan kucaj na googlu "airbrush chopper tank" ili "air brush chopper tank" ili "custom airbrish tank" itd , naravno klikni na images i sreci nikads kraja e to mi treba hvala druze pozzzz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...