Mazak 274 Napisano Septembar 12, 2010 Svrati ponekad, 374 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW GS, Versys 1000, GSA, ZX-6R, Aprilija Caponord,Africa Twin, Super Tenera XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Drugari Dajte predlog dobrog servisa za ST u Beogradu. Nekog ko ne klepa po ušima samo zato što se razume više od mene u problematiku. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Septembar 12, 2010 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Dosta ljudi je zadovoljna sa Zaretom.. plavi most pa kod plina jos malo napred..druge levo.. Cini mi se da je korektan..kakvih lopina ima..osrednje klepanje.. Alja iliti revolution.. nismo saradjivali ali drugari jesu..i ja ga ponekad smaram..pokretna riznica znanja i dobar majstor A sta te muci na tanjiraci? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Septembar 12, 2010 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan rekni muku, možda nije za majstora Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Septembar 12, 2010 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Skripi mu brate djunta.. imas vazelin? ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mazak 274 Napisano Septembar 13, 2010 Svrati ponekad, 374 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW GS, Versys 1000, GSA, ZX-6R, Aprilija Caponord,Africa Twin, Super Tenera XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Skripi kanta a ja picajzla pa me nervira. A nije skripala prvih 100km, pa kad prodjoh starim putem od NS do BGD je pocela. Hteo sam da je proverim pa rekoh ako je neki put dusu dao za to, ondak je to ovaj. Nista nije otpalo ;D Nego da ne bunarim teme dajte telefon za roll bar pa da to odmak montiram Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6143 Napisano Septembar 13, 2010 Svakom po zasluzi, 12443 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Kum Rale 063-358-703, za krešiće A to škripanje? Pa to vam je zaštitni znak na ST ;D Teško je to srediti, mora cela zadnja vila da se skine, podmaže i ponovo namontira...i posle 2-3 kiše opet će da škripuće. Isto je i na TDM-u ako ti je za utehu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mazak 274 Napisano Septembar 13, 2010 Svrati ponekad, 374 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW GS, Versys 1000, GSA, ZX-6R, Aprilija Caponord,Africa Twin, Super Tenera XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan J - bga, jutro pa zaboravih Motor je iz uvoza pa bih voleo da ga neko ko ga poznaje malko pogleda i proba. Sta cu kad sam novajlija u ovoj ligi a razlika sa XTZ660 je kao nebo i zemlja. Kao sto rekoh picajzla - koliko kosta zadovoljstvo podmazivanja? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6143 Napisano Septembar 13, 2010 Svakom po zasluzi, 12443 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam, pitaj kum Raleta? A ova dvojica (Popsy i Vlajko) su živa enciklopedija za ST, najbolje da se organizujete sva trojica i dođete u Višnjičku 84 pa da se komisijski vidi šta se može uraditi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Septembar 13, 2010 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan To brate..i emulzione tube..to su im boljke posle 40-50K.. A kum Rale i Scuba..kad ga oprave..moz se valjas ko prase..ustanse otreses..i teras dalje Idi do Zareta..menjaza ulja..stelovanje ventila i pregled cele makine..7000 dinkosa.. Za podmazivanje ne znam..zovi pa pitaj 064/1842511 I pisi posto je... A ako Rale uradi tebi..morace i meni.. inace leti Laboratorija u vazduh Ja danas navracam tamo..konacno dodjose na red i zadnji krashovi.. A da si uzeo najbolju djuntu za najmanje para..jesi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mazak 274 Napisano Septembar 13, 2010 Svrati ponekad, 374 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW GS, Versys 1000, GSA, ZX-6R, Aprilija Caponord,Africa Twin, Super Tenera XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Dobra je kantica, za mene vikend vozaca strava. Probacu danas da stignem a ako ne sutra sigurno idem do servisa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Septembar 13, 2010 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Dobra je kantica, za mene vikend vozaca strava. Probacu danas da stignem a ako ne sutra sigurno idem do servisa žao mi je da ti raspršujem iluzije al će taj motor iz vikend vozača da te pretvori u full vozača što se tiče roll barova to ti je must, ima još par stvari koje po meni spadaju u "lunch" paket tj. zgodno ih je staviti, posle si miran a nisu skupe "nervozni kinezi" - jake sirene sa relejem, podsvest prosečnog vozača u srbiji percipira zvuke koji predstavljaju veći kombi ili manji kamion i jedino na to i na tramvajsku sirenu reaguju, koristiti kao tuđe pod filozofijom "bolje da me psuju nego da mi se izvinjavaju kako me nisu videli" alarm - miran mozak, uz kombinaciju disk loka ili lanca podiže nivo sigurnosti na značajan nivo (niko ne očekuje alarm na 20godina starom motoru a kad se alarm oglasi, prvi pored motora je nahebao" 12v utičnica za 1000qrcapalaca - brodska da ne korozira mislim da je nekih 600dinži biper za migavce (to ide uz alarm) da ti ne ostane migavac upaljen dok voziš pogledaj kakva ti je potrošnja, nivo ulja i rashladne tečnosti. Ako je sve u redu, ništa NE DIRAJ ;D ;D ;D (if radi then not_chach) eto tolko ako te muče još koja pitanja za ST a ti pucaj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mazak 274 Napisano Septembar 13, 2010 Svrati ponekad, 374 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW GS, Versys 1000, GSA, ZX-6R, Aprilija Caponord,Africa Twin, Super Tenera XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Hocu pitacu, ne brini samo da se resim majstora iz kuce. Obecali jedan dan a tu su vec tri. A kad vec nudite nije red odbiti 1. Gde se proverava nivo ulja? 2. Gde da proverim tecnost 3. Nivo ulja u kocnicama ispod minimuma? Problem? Koci dobro i nigde ne curi 4. Cena alarma? Ocu da kupim roll bar. Gde ga ima i koliko kosta i evo me po njega. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1291 Napisano Septembar 13, 2010 UruK Hai, 2088 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan Roll bar kod kuma Raleta i Scube, i alarm na istom mestu - Visnjicka 84 Nivo ulja se meri u cantri, skines desnu bocnu plastiku i tu ti je na izvolte... motor mora da stoji ravno!!! Rashladna tecnost u cantri koja se vidi otpozadi sa leve strane iznad zadnjeg tocka! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mazak 274 Napisano Septembar 13, 2010 Svrati ponekad, 374 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW GS, Versys 1000, GSA, ZX-6R, Aprilija Caponord,Africa Twin, Super Tenera XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Cim stignem odoh do njih Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1454 Napisano Septembar 13, 2010 Drug član, 1965 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan Kad meris ulje ne zavrci cep. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mazak 274 Napisano Septembar 13, 2010 Svrati ponekad, 374 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW GS, Versys 1000, GSA, ZX-6R, Aprilija Caponord,Africa Twin, Super Tenera XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Svakako moram u visnjicu pa cu lepo polako da maltretiram ljude. Mozda se nadje i neki dugogodisnji ST ovac da pripomogne. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Septembar 13, 2010 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Da si danas navratio..upoznao bi bandu.. i doktora Mabuzea..novog tenetasa..koji prodaje svoju 660.. Istina..manji motor gabaritno, 1 cilindat hm.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7948 Napisano Septembar 13, 2010 Drug član, 2474 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan Drugari Dajte predlog dobrog servisa za ST u Beogradu. Nekog ko ne klepa po ušima samo zato što se razume više od mene u problematiku. Ja ti samo od srca mogu savetovati Bokilica, jeste da nije u Beogradu ali je boga mi najbolji majstor unutar nasih granica, pre puta za crnu goru odneo sam mu Super Teneru jer mi je trosila oko 8L, odradio mi je karbove, tako da mi motor ide sada nekih 40% bolje a pritom na krstarenju mi je trosio 5.1L a koliko ga god stiskao i forsirao znaci ne prelazi 6L ! Uostalom, ima ceo Plinski sistem spreman za ugradnju za Super teneru ako neko zeli, sa kojim cete pri ovim cenama goriva ustedeti ihaha.. tj isplatice se sam kroz potrosnju za nekih 4000km 035/311-969 Boris Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Septembar 13, 2010 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Sto jes.. jes ;D Samo rece covek da je picajzla..a Boki ne brije noge ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2024 Napisano Septembar 13, 2010 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan pre puta za crnu goru odneo sam mu Super Teneru Odneo si je?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Septembar 13, 2010 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan pre puta za crnu goru odneo sam mu Super Teneru Odneo si je?? pravopisna greska,,doterao je, ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2024 Napisano Septembar 13, 2010 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan pre puta za crnu goru odneo sam mu Super Teneru Odneo si je?? pravopisna greska,,doterao je, ;D Cime?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Septembar 13, 2010 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Zli BMWejašu ;D ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Septembar 13, 2010 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan pre puta za crnu goru odneo sam mu Super Teneru Odneo si je?? pravopisna greska,,doterao je, ;D Cime?? sa njom samom,,al mi je zato oteo juga da se kaze slatko navoza :P Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2024 Napisano Septembar 13, 2010 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan sa njom samom,,al mi je zato oteo juga da se kaze slatko navoza :P hahaha potpuno ga razumem! Posle Popsy kaze ja zao... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...