Cope 215 Napisano April 26, 2007 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan Pre desetak dana mojoj koleginici je ukraden skuter CPI 50ccm. reg. oznaka SO Vraèar 1764. Motor je bio vezan lancem za banderu ispred zgrade na Vraèaru, ali su ga lopovi presekli i nekako oterali. Ako neko primeti ovaj motor neka obavesti mene ili policiju. Peca (Cope) 063-218-257 Evo i slike... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sparco 149 Napisano April 27, 2007 Drug član, 1249 postova Lokacija: underlittleforest Motocikl: nekakvo motokros sokocalo Prijavi odgovor kao problematičan a broj koleginice nishta?! e cope cope, ako prvrne preko grane vamo ja znam da samo na jedno jedino mjesto moze otic, a ako tu dodje dibijes ga ti prvi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gugi 0 Napisano Maj 4, 2007 U prolazu, 5 postova Lokacija: blizu Sombora... Prijavi odgovor kao problematičan Kad smo vec kod PROBIJANJA LANACA zanima me koliko je cvrst spoj kada zakljucam volan svog motora. Netko mi rece da je dovoljno jace trgnuti i taj spoj puca bez problema. Ako je tako JADAN JA...Bojim se bilo gdje ostaviti motocikl. Sto sad-i ja da nosim lance? Nema lanca kojeg ne mozes pokidat (osim LANCUGE!!! ). Za to je ipak potrebna neka spravica, dobra i mocna (valjda)... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Duke_Bgd 1 Napisano Maj 4, 2007 Svrati ponekad, 273 postova Lokacija: Beograd, Slavija Prijavi odgovor kao problematičan objavi to i ovde http://www.skuteri.org/forum/ pre ce ga oni prepoznati ili natrcati na njega.. pozdrav, dule Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
navigator 15 Napisano Maj 4, 2007 U prolazu, 55 postova Lokacija: BG Prijavi odgovor kao problematičan bilo bi lepo od urave foruma da ovo stave na naslovnu stranu kao sto je stavljano i za karlosov slucaj.... kao i to da kope stavi detaljne informacije.... broj sasije, prepoznatljive karakteristike(nalepnica, ogreotina)..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...