leonta11 115 Napisano Septembar 10, 2010 Svrati ponekad, 273 postova Lokacija: Obrenovac Prijavi odgovor kao problematičan Kaciga Shiro Flip-Up Charter velicina L. Kaciga je satara godinu dana ali je malo nosena. Prakticno nova. Ima ugradjene slisalice za MP3. Ima malo ostecenje vizira od nosenja u koferu. Razlog prodaje je taj sto sam devojci kupio novu kacigu (roze:)). Cena 50e Vise informacija na tel 062/263-298 ili preko P.P. Slike: Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svetac 527 Napisano Septembar 10, 2010 Drug član, 1448 postova Lokacija: subotica Motocikl: Honda ness 150 Prijavi odgovor kao problematičan za koji obim glave? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan_Jgd 1036 Napisano Septembar 10, 2010 Drug član, 1094 postova Lokacija: Jagodina,Serbia Prijavi odgovor kao problematičan Ja imam SHIRO i nosim L a obim glave mi je 59 cm. S tim da ja nosim JET model. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
leonta11 115 Napisano Septembar 10, 2010 Svrati ponekad, 273 postova Lokacija: Obrenovac Prijavi odgovor kao problematičan Za odprilike 57-58 cm. Ali ne bi bili lose da se proba Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
leonta11 115 Napisano Septembar 11, 2010 Svrati ponekad, 273 postova Lokacija: Obrenovac Prijavi odgovor kao problematičan Prodato moze LOCK Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...