nesic1 266 Napisano Septembar 9, 2010 Drug član, 1225 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Keeway Speed 150 Prijavi odgovor kao problematičan Trazim neki pojas pa me zanima da li imate neki za preporuciti, cena do 30tak evra, slobodno moze i neki jeftiniji. Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki.64 1972 Napisano Septembar 9, 2010 Drug član, 1856 postova Lokacija: NBgd Motocikl: Triumph Tiger 1050, Medlay 150 Prijavi odgovor kao problematičan Trazim neki pojas pa me zanima da li imate neki za preporuciti, cena do 30tak evra, slobodno moze i neki jeftiniji. Hvala Jel za spasavanje? ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skyrunner 5112 Napisano Septembar 9, 2010 Drug član, 1899 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ako hoces u Srbiji nemoj onaj u Dixon racing u Pegazu, mnogo su mu losi zatezaci, stalno se odlepljuju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dencse 0 Napisano Septembar 9, 2010 U prolazu, 72 postova Prijavi odgovor kao problematičan jbt....kao da kupuješ kompjuter.......pogledaj oglasnik.....osim ako ti treba pojas nevinosti to se naručuje kod svakog kovača.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladacbrpc25 162 Napisano Septembar 9, 2010 Svrati ponekad, 370 postova Lokacija: Beograd//Novi Beograd Motocikl: Honda cbr 600 f2 Prijavi odgovor kao problematičan imas u markosu par lepih modela,pa u max momentu,ma gde god hoces Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Don_Jefta 197 Napisano Septembar 10, 2010 Svrati ponekad, 283 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan U kompp co imas pojaseve za 2000din. Ja koristim jedan od tih sa prosirenjem na ledjima i odlican je. Svaka preporuka. Inace ne pise koja je marka. Mada to i nije bitno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sale_fzr 2 Napisano Septembar 11, 2010 U prolazu, 9 postova Prijavi odgovor kao problematičan 'fala svima na preporukama, da ne trazim ja pretpostavio sam da svi vi imate neku preporuku na odnos kvalitet - cena Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skyrunner 5112 Napisano Septembar 11, 2010 Drug član, 1899 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Evo ovo je najbolje sto moze da se kupi za te pare http://www.louis.de/_10dfc632d5298501a91c5c6da30b7f9c17/index.php?topic=artnr_gr&artnr_gr=205562 Ove ostale u Srbiji nisam posebno gledao ali rekoh ti gde sam se ja zajebao i to za iste pare Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...