miloraden 2 Napisano Septembar 8, 2010 U prolazu, 34 postova Lokacija: Sombor Motocikl: Yamaha yzf 750 r Prijavi odgovor kao problematičan yzf 750,stavio sam nove svecice i ocistio karburatore,MOTOR UJUTRO NE MOZE DA UPALI,ili kad ostoji par sati t.j.kad se ohladi masina...pumpa u rezervoaru je dobra,drzi 0,4 bara pritisak.skinem rezervoar i filter i sipam malo goriva u karburatore,on odmah ulali i radi normalno,radi na leru ide super do crvenog ni da stucne,pali na zub.cim pritisnes taster on upali,ali kad se ohladi malo.posle par sati opet nece.onda opet rezervoar dole,filter i sipam malo goriva u karburator i teraj dalje :]...ako neko moze da pomogne dobro bi mi doslo,inace sam automehanicar nikad nisam radio velike motore i nemam para za majstore.pozdrav i hvala unapred Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2440 Napisano Septembar 8, 2010 Andragog, 5008 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Proveri zazor ventila, verovatno su napeti kad je hladan a kad se ugreje onda dobije malo zazora ,taman da upali.Više puta sam rešavao ovakav kvar, i to je najjevtinija opcija.Takodje sada bi mnogi majstori pričali, treba glava da se skine da se ošlajfuju ventili...bla bla..... Ako uspe to češ lako primetiti. U principu Japanski motori su veoma priglupe sprave, ništa komplikovanije od Fiće ili Juga,...eto,alat u šake!!! Ususni 0,11-0,21 mm Izduvni 0,22-0,30 mm Možeš izmeriti kompresiju na hladno oko 13 bara bi trebala bit,i ali daj gas do daske kad budeš verglao i skini kablove sa svećica ali ne i svećice. Javi mi na PP šta se dešava, pozdrav za kolegu!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mohikanac 1209 Napisano Septembar 10, 2010 Drug član, 1318 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Uljara 1127cm i tetejac 600cm Prijavi odgovor kao problematičan Pa ako pali kad mu sipsas gorivo u karb.,onda te pumpa garant zeza,ili ti se presavije crevo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miloraden 2 Napisano Septembar 10, 2010 U prolazu, 34 postova Lokacija: Sombor Motocikl: Yamaha yzf 750 r Prijavi odgovor kao problematičan nije pumpa,ni crevo.jutros sam pokrio karburatore rukom i upalio sam motor.danas sam sredio filter vazduha pa cemo videti sta kaze ujutro.napominjem da mu saug radi dobro i da nije do njega... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...