Jump to content

Moto Zajednica

Yamaha Yzf 750 POMOC.Nece da pali kad se ohladi

Recommended Posts

• U prolazu, 34 postova
  • Motocikl: Yamaha yzf 750 r

yzf 750,stavio sam nove svecice i ocistio karburatore,MOTOR UJUTRO NE MOZE DA UPALI,ili kad ostoji par sati t.j.kad se ohladi masina...pumpa u rezervoaru je dobra,drzi 0,4 bara pritisak.skinem rezervoar i filter i sipam malo goriva u karburatore,on odmah ulali i radi normalno,radi na leru ide super do crvenog ni da stucne,pali na zub.cim pritisnes taster on upali,ali kad se ohladi malo.posle par sati opet nece.onda opet rezervoar dole,filter i sipam malo goriva u karburator i teraj dalje :]...ako neko moze da pomogne dobro bi mi doslo,inace sam automehanicar nikad nisam radio velike motore i nemam para za majstore.pozdrav i hvala unapred

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Andragog, 5008 postova
  • Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS

Proveri zazor ventila, verovatno su napeti kad je hladan a kad se ugreje onda dobije malo zazora ,taman da upali.Više puta sam rešavao ovakav kvar, i to je najjevtinija opcija.Takodje sada bi mnogi majstori pričali, treba glava da se skine da se ošlajfuju ventili...bla bla..... Ako uspe to češ lako primetiti. U principu Japanski motori su veoma priglupe sprave, ništa komplikovanije od Fiće ili Juga,...eto,alat u šake!!!

Ususni 0,11-0,21 mm

Izduvni 0,22-0,30 mm

Možeš izmeriti kompresiju na hladno oko 13 bara bi trebala bit,i ali daj gas do daske kad budeš verglao i skini kablove sa svećica ali ne i svećice.

Javi mi na PP šta se dešava, pozdrav za kolegu!!!  ;)

• U prolazu, 34 postova
  • Motocikl: Yamaha yzf 750 r

nije pumpa,ni crevo.jutros sam pokrio karburatore rukom i upalio sam motor.danas sam sredio filter vazduha pa cemo videti sta kaze ujutro.napominjem da mu saug radi dobro i da nije do njega...

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja