dencse 0 Napisano Septembar 8, 2010 U prolazu, 72 postova Prijavi odgovor kao problematičan evo ovako,prodaje se....ili menja honda dominator 650.1991 god,registrovana pre mesec dana,u odličnom stanju...znači motor,kočnice gume lanac,lančanici....sve ok honda je u prvoj boji,znači kao i svaki motor star 19 god,ima par ogrebotina,a ne bih da ga farbam čisto da se vidi šta je i kako je...ima par rupica na auspusima,ali to je od varenja(predhodni vlasnik je nešto vario,pa probušio)gume su dobre,akumulator nov,uradjen servis pre 500km....znači pali i vozi ;D ne žurim da ga prodam...čak šta više radije bih ga menjao,a menjao bih ga za motor iste vrednosti,ne bitnog godišta,ali veće kubikaže,znači neki gpz 750 pa na dalje,gsxr,fz,fzr,znači treba mi nešto što neko ne može da registruje,a da mu motor bude u odličnom stanju ;D,mada ću sve zamene uzeti u razmatranje znači ne bežim od njega,već bih čisto da probam nešto drugo ovako cena je 1400 e,i za keš je fixna ;D ....za zamenu mogu malko da spustim,ili malko da doplatim,ili čak i da podignem cenu nisam stigao da ga slikam,ali sutra ću najverovatnije....po potrebi šaljem slike p.s na mom je imenu,i takav bih i voleo u zameni ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dencse 0 Napisano Septembar 9, 2010 U prolazu, 72 postova Prijavi odgovor kao problematičan reših da ne stavim slike,ovako se ljudi javljaju na pp,pa šaljem,a i nema bar glupih komentara ;D tel 0694510696 ps.zaboravih da ima i givi ploča za kofer na njemu.....znači full oprema ;D ;D ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki.64 1972 Napisano Septembar 9, 2010 Drug član, 1856 postova Lokacija: NBgd Motocikl: Triumph Tiger 1050, Medlay 150 Prijavi odgovor kao problematičan Ma, daaaaj, jebes oglas bez glupih komentara! Daj neku sliku, nemoj da si cicija! ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dencse 0 Napisano Septembar 9, 2010 U prolazu, 72 postova Prijavi odgovor kao problematičan hahahah.....ma krš bre....ne vredi ni memorije na sd kartici ;D ;D ;D ;D ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dencse 0 Napisano Septembar 9, 2010 U prolazu, 72 postova Prijavi odgovor kao problematičan evo i koja sličica Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki.64 1972 Napisano Septembar 10, 2010 Drug član, 1856 postova Lokacija: NBgd Motocikl: Triumph Tiger 1050, Medlay 150 Prijavi odgovor kao problematičan Eto, vidis, NISTA! ;D ;D ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dencse 0 Napisano Septembar 12, 2010 U prolazu, 72 postova Prijavi odgovor kao problematičan evo ovako,našao sam nešto što mi se dopada,ali čoek ne bi da menja.......sledećih 7 dana cena 1200 evropskih....ako se računa da je registrovan pre nepunih mesec dana.....to mu dodje nešto iznad 1000.....mnogo li je? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dencse 0 Napisano Septembar 13, 2010 U prolazu, 72 postova Prijavi odgovor kao problematičan niko?ništa? ;D za sve informacije 0694510696 ova cena još samo par dana....... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zarko1983 79 Napisano Septembar 13, 2010 Svrati ponekad, 321 postova Lokacija: Žagubica Motocikl: XT Prijavi odgovor kao problematičan otiso GS... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dencse 0 Napisano Septembar 14, 2010 U prolazu, 72 postova Prijavi odgovor kao problematičan otiso GS... otišo brate,ali ne zato što ne valja,jer je stvarno bio extra....već jednostavno ubiše me ovi iz kluba ;D kažu vozim motor za devojčice....a honda mi došla od prijatelja,proverena,dobra,na kratke staze nepobediva,al j**u me ove malo duže staze.....sad bih nešto od litre....a ako i ne prodam hondu,i sa njom sam ja prezadovoljan,troši ko upaljač,ide ko ludo,a za ne poverovati je da iako ima aerodinamiku cigle,manje me ubi vetar nego na gs-u.....jedino što ne mogu prežaliti je zvuk one tore.... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dencse 0 Napisano Septembar 14, 2010 U prolazu, 72 postova Prijavi odgovor kao problematičan jbt.....jel moguće da je baš tolika kriza....... niko ni da se zainteresuje..... ajde da napravim jednu zajebanciju petefi šandora 47 temerin sutra ujutro u 6,pa do 6 i 30 cena je 105000din....nakon toga idemo po staroj ceni čisto da vidim,čita li ovo iko..... ;D a ako ne upali u 6 ;D ;D ;D ;D dajem uz njega jaknu i kacigu i burek Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
baneBP 1269 Napisano Septembar 14, 2010 Drug član, 929 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: Suzuki VStrom 650XT M0 Prijavi odgovor kao problematičan E jbga sad si me bas bacio na razmisljanje. Jako, jako fina cena. Kakve su sanse da dobijem na mail velike slike? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dencse 0 Napisano Septembar 15, 2010 U prolazu, 72 postova Prijavi odgovor kao problematičan E jbga sad si me bas bacio na razmisljanje. Jako, jako fina cena. Kakve su sanse da dobijem na mail velike slike? e slike ću ti pošaljem kasnije večeras....a što se tiče fine cene....ta je cena prošla jutros u pola sedam... 1200,još par dana dok se ne proda motor koji sam izabrao......a ako se proda,onda više ni ne prodajem hondu.... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dencse 0 Napisano Octobar 5, 2010 U prolazu, 72 postova Prijavi odgovor kao problematičan e sad više ne igra zamena za motor...... samo keš 1100.fixno,ne žurim Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motomiki 0 Napisano Octobar 6, 2010 U prolazu, 1 post Lokacija: NOVISAD Prijavi odgovor kao problematičan hm....nije loše....baš razmišljam da uzmem nešto ovako....za po fruškoj gori.....nego kolika mu je potrošnja i koliko je zahtevan(što se tiče održavanja)? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dencse 0 Napisano Octobar 6, 2010 U prolazu, 72 postova Prijavi odgovor kao problematičan troši oko 5....a što se tiče održavanja....sipaj i vozi....čak šta više,ni servis ne treba da te brine sledećih 4000km,a ni registracija do skoro sledeće godine u ovo vreme... jedino ti trebaju kros gume,i malo znanja za frušku goru...i naravno 1100e ;D ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dencse 0 Napisano Octobar 9, 2010 U prolazu, 72 postova Prijavi odgovor kao problematičan samo 3 dana....znači sutra,pon i utorak 1000e.......fali mi za auto,a nakon toga pozajmljujem pare i povlačim iz prodaje Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Octobar 9, 2010 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan au ovde neka AKCIJA svaki drugi dan....jaci si od hiper marketa Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
baneBP 1269 Napisano Octobar 9, 2010 Drug član, 929 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: Suzuki VStrom 650XT M0 Prijavi odgovor kao problematičan Ja bi i dalje neke vece slike Moze na PP a moze i na mail. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dencse 0 Napisano Octobar 10, 2010 U prolazu, 72 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ja bi i dalje neke vece slike Moze na PP a moze i na mail. poslato... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dencse 0 Napisano Octobar 10, 2010 U prolazu, 72 postova Prijavi odgovor kao problematičan au ovde neka AKCIJA svaki drugi dan....jaci si od hiper marketa jbg brate.....išao sam u šabac na fakultet Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pavel 72 Napisano Octobar 10, 2010 šta bi ovo bilo, 303 postova Lokacija: Borca(skoro pa Bgd) Motocikl: regal raptor Prijavi odgovor kao problematičan a gde se nalazi bajk,u kom mestu? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dencse 0 Napisano Octobar 10, 2010 U prolazu, 72 postova Prijavi odgovor kao problematičan temerin Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bokam 51 Napisano Octobar 13, 2010 Svrati ponekad, 156 postova Lokacija: Becej Prijavi odgovor kao problematičan I niko nista nemogu da verujem takav motor za takve novce Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PedjaR 70 Napisano Octobar 13, 2010 Mangulica, 627 postova Lokacija: Temerin Prijavi odgovor kao problematičan eh komso, sto nemam 1000€ viska Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...