dragicadj 25 Napisano Decembar 22, 2010 Svrati ponekad, 173 postova Lokacija: Melenci Prijavi odgovor kao problematičan Ja ne znam kako ostali ,ali mi smo puni utisaka i ne mozemo da docekamo subotu. Paketici su kupljeni,ljudi kojima nosimo kompjuter su predivni (decu nismo upoznali,posto im nismo nista rekli hocemo da ih iznenadimo). Sve je super ispalo i jedva cekamo da se sve ostvari. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miša bmw 284 Napisano Decembar 22, 2010 Svrati ponekad, 448 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: BMW R 1200 GS, Honda CB 500... Prijavi odgovor kao problematičan Evo drugari, pripreme su u toku! Juče smo kupili slatkiše i igračke za paketiće, danas računar. U Petak pakujemo paketiće... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bornslippy 51 Napisano Decembar 24, 2010 Svrati ponekad, 221 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: BMW F800GS Prijavi odgovor kao problematičan Pakovanje danas u pola 5 u lokalu prekoputa od stare poljoprivredne skole pa ko hoce nek navrne da pakujemo i da se druzimo Pozdrav 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bornslippy 51 Napisano Decembar 24, 2010 Svrati ponekad, 221 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: BMW F800GS Prijavi odgovor kao problematičan Paketici spakovani,racunar kupljen sad samo jos da posluzi vreme sutra.Znaci zborno mesto je ispred kulturnog centra u 11 i 15,a polazak je u pola 12 Pozdrav 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6135 Napisano Decembar 24, 2010 Svakom po zasluzi, 12441 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Bravo i srećno sutra! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan_ZR 7 Napisano Decembar 24, 2010 Advanced Member, 791 postova Lokacija: Зрењанин Motocikl: Sv650n Prijavi odgovor kao problematičan konacno! vidimo se sutra ljudi! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Havarisan 169 Napisano Decembar 24, 2010 Svrati ponekad, 275 postova Lokacija: Zrenjanin Prijavi odgovor kao problematičan Pakovanje danas u pola 5 u lokalu prekoputa od stare poljoprivredne skole pa ko hoce nek navrne da pakujemo i da se druzimo Pozdrav Pozdravio te Biger! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GRINGO 023 9 Napisano Decembar 24, 2010 U prolazu, 46 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Kawasaki KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Pakovanje danas u pola 5 u lokalu prekoputa od stare poljoprivredne skole pa ko hoce nek navrne da pakujemo i da se druzimo Pozdrav Pozdravio te Biger! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motoholic 2331 Napisano Decembar 24, 2010 ¡Siempre adelante!, 2188 postova Lokacija: Kalifornija Motocikl: BMW F650GS... Harley-Davidson Nightster Prijavi odgovor kao problematičan Srećno Zrenjaninci! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1965 Napisano Decembar 24, 2010 Vlasnik sajta, 5375 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Samo napred, dobri ljudi! Sutra neka Srbija vidi veliko srce svojih motociklista! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nenadc 13 Napisano Decembar 25, 2010 U prolazu, 7 postova Lokacija: zr Motocikl: honda shadow Prijavi odgovor kao problematičan bilo ruzno vreme ali i pored toga veliki odziv zr bajkera 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nenadc 13 Napisano Decembar 25, 2010 U prolazu, 7 postova Lokacija: zr Motocikl: honda shadow Prijavi odgovor kao problematičan moto deda mrazovi ispred kulturnog centra u zrenjaninu 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maybemira 3 Napisano Decembar 25, 2010 U prolazu, 7 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Dragi moji, ja stigla kuci sa akcije u Beogradu i gledam vasa nasmejana lica. Drago mi je da ste uspeli u svojim namerama i nadam da ce vas do godine biti jos vise. Samo napred u nove pobede, otvorenog srca, na nasim gvozdenim irvasima 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tomerc 1240 Napisano Decembar 25, 2010 Drug član, 1260 postova Lokacija: Chicago Prijavi odgovor kao problematičan Bravo Zrenjaninci! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6135 Napisano Decembar 25, 2010 Svakom po zasluzi, 12441 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Drugari nisam ni sumnjao da će biti ovako uspešno! Bravo! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan_ZR 7 Napisano Decembar 25, 2010 Advanced Member, 791 postova Lokacija: Зрењанин Motocikl: Sv650n Prijavi odgovor kao problematičan bilo je super. samo da je kisa koji sat kasnije krenula, bilo bi jos bolje. al' nema veze Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
CAJA 1171 Napisano Decembar 25, 2010 lone wolf, 526 postova Lokacija: Kumane(prašnjavi drumovi Banata) Motocikl: Suzuki LS 650 , Suzuki GSXR 750 , Suzuki GSX1300R Prijavi odgovor kao problematičan I kada sam dolazio i odlazio iz Zr-a pratila me kiša,ali vredelo je svakog predjenog kilometra! Pozdrav! 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4233 Napisano Decembar 25, 2010 Ne silazi, 6586 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan Predivno, sa željom da dogodine uskladimo termine ako bude bilo moguće. Bio sam u Sremčici a deo je mislio na Vas. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bornslippy 51 Napisano Decembar 25, 2010 Svrati ponekad, 221 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: BMW F800GS Prijavi odgovor kao problematičan Bilo je odlicno bez obzira na lose vremenske uslove doslo je dosta motora.Svaka cast svim klubovima kojima su ucestvovali u akciji,a narocito svaka cast Caji koji je (kao i uvek) dosao iz Beceja bez obizra na kisu i hladnocu.Posto slika govori vise od hiljadu reci molio bih ljude koji su sve ovo propratili sa fotoaparatima da krenu u akciju i postave slike Pozdrav 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1965 Napisano Decembar 25, 2010 Vlasnik sajta, 5375 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Bravo drugari! Danas smo bili veličanstveni! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Havarisan 169 Napisano Decembar 25, 2010 Svrati ponekad, 275 postova Lokacija: Zrenjanin Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da je Caja iz Kumana! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KEZA 33 Napisano Decembar 25, 2010 U prolazu, 75 postova Lokacija: Sokolac Motocikl: SUZUKI RM 250, CAGIVA 125 Prijavi odgovor kao problematičan Cestitam svim bajkerima koji su ucestvovali Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lancia88 83 Napisano Decembar 25, 2010 Drug član, 1465 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, sjajni ste, svaka cast! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scuba 15 Napisano Decembar 25, 2010 Çelebi, 2415 postova Lokacija: Beograd - Vuk Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan Svaka čast! Svaka čast! Danas nam je svima puno srce. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 5160 Napisano Decembar 26, 2010 BJB Maxi Scooter Club, 6050 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Bravo Zrenjaninci !!! Veliko je srce Banatskih bajkera !!! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...