Neške 30 Napisano Septembar 7, 2010 Drug član, 1898 postova Lokacija: Sumadija GM Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan 86` godiste, pre dve godine uvezena iz Italije i jos nije registrovana, placeni carina i porez! Nov Varta akumulator pod garancijom, novo ulje i filter, zamenjeni lezajevi volana. Treba zameniti lanac bregaste i zadnju kocnicu! Ide kao tajfun, a trosi kao Zippo! Kofer je original Hondin! Posto sam ja cesto van kuce motor moze da se pogleda u mestu Donja Vrbava kod Bajovca, u kafani MEHANA (gde se jede najbolji gulas). To je na putu GM - KG 8 km od Milanovca! Cena 1200 E! 060/ 733 - 23 - 00 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Septembar 9, 2010 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Jel tamo u toj kafani imju i kljuc da moze motor da se proba ? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
iksel 191 Napisano Septembar 9, 2010 XL, 460 postova Lokacija: Београд, југ Motocikl: BMW F800GS, HONDA SH125i Prijavi odgovor kao problematičan Jel tamo u toj kafani imju i kljuc da moze motor da se proba ? Ево ти Лијо идеална прилика... Неске, кад те пре засити Елем... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Septembar 9, 2010 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Ево ти Лијо идеална прилика... Ma jeste prilika, jos ima i one tockove sto mogu tjubles gume da se stave, samo je problem u parama ( trebo bi bar jedan od mojih motora da prodam, a niko ni da se nasali da ponudi neke novce - samo zamene ) . :( Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neške 30 Napisano Septembar 10, 2010 Drug član, 1898 postova Lokacija: Sumadija GM Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan Jel tamo u toj kafani imju i kljuc da moze motor da se proba ? Naravno da ima Lijane, samo je javite Bajovcu! Jel tamo u toj kafani imju i kljuc da moze motor da se proba ? Ево ти Лијо идеална прилика... Неске, кад те пре засити Елем... Ma kakvi zasitio, nego kriza jebiga, ako prodam Bendzu XL ostaje! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano Septembar 10, 2010 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Probao sam ovaj primerak da poteram po okolnim brdima oko Nesketovog imanja.... Bogami ide k'o sumanuta. Mnooooooogo je zabavnija od Afrike za off. Ehh, da je para, bila bi moja No, i ja, kao ni ti, teško mogu sebi da priuštim dva motora... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Septembar 10, 2010 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Ja bi trebao ovih dana da idem do Cacka, pa bi svratio da vidim. Ima li neki telefon te kafane da se najavim ? Da ne skrecem 8 km sa puta i da naidjem na zatvorenu kafanu ! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 6054 Napisano Septembar 11, 2010 Drug član, 3015 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan A kad ides za Cacak, svratis do mene da nesto poneses Nesketu. U stvari te vabim na kafu ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neške 30 Napisano Septembar 11, 2010 Drug član, 1898 postova Lokacija: Sumadija GM Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan Ja bi trebao ovih dana da idem do Cacka, pa bi svratio da vidim. Ima li neki telefon te kafane da se najavim ? Da ne skrecem 8 km sa puta i da naidjem na zatvorenu kafanu ! Ima Lijane, zaboravih da ga napisem! Bajovac 064/ 0269824 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Septembar 12, 2010 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Sad sam u dilemi. Kepo daje njegovu za 10 e jeftinije od tvoje. Sto vas dvojica ne bi napravili jedan zajednicki oglas , pa na istom mestu da ih oglasavate ? I dogovorite se oko cena, niste vi politicari ! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neške 30 Napisano Septembar 13, 2010 Drug član, 1898 postova Lokacija: Sumadija GM Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan Ja cu uvek da dam za jedan Evro jevtinije od Kepe ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Septembar 13, 2010 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Odustajem ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neške 30 Napisano Septembar 16, 2010 Drug član, 1898 postova Lokacija: Sumadija GM Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan Honda je opet u kod mene u moje avlije ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neške 30 Napisano Septembar 19, 2010 Drug član, 1898 postova Lokacija: Sumadija GM Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan Prodale se dve XLace za nedelju dana, sad je red i na moju, ;D Moguc svaki dogovor uz korekciju cene! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rodic 132 Napisano Septembar 19, 2010 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Titel Motocikl: Beverly 250 Prijavi odgovor kao problematičan Oticice samo polako!!!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
iksel 191 Napisano Septembar 19, 2010 XL, 460 postova Lokacija: Београд, југ Motocikl: BMW F800GS, HONDA SH125i Prijavi odgovor kao problematičan Prodale se dve XLace za nedelju dana, sad je red i na moju, ;D Moguc svaki dogovor uz korekciju cene! Нешто ти се много тресу руке док је фоткаш, 'оћеш ти то да продајеш ил' не? ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
uff 13 Napisano Septembar 19, 2010 Drug član, 1392 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Prodale se dve XLace za nedelju dana, sad je red i na moju Pa ne znam bas... ja sam ovih dana svoju hteo u oglase da okacim ;D nije zdravo kad nemas konkurenciju Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neške 30 Napisano Septembar 19, 2010 Drug član, 1898 postova Lokacija: Sumadija GM Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan Prodale se dve XLace za nedelju dana, sad je red i na moju Pa ne znam bas... ja sam ovih dana svoju hteo u oglase da okacim ;D nije zdravo kad nemas konkurenciju Pa kad pre, nema ni 7 days kako je kod tebe! ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6364 Napisano Septembar 20, 2010 Enduraš, 6377 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Jel moze na kilo ? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cparty 41 Napisano Septembar 20, 2010 U prolazu, 53 postova Lokacija: Krusevac Motocikl: Kawasaki GPX500RR 16V RSTYL Prijavi odgovor kao problematičan koliko je tezak ovaj motor ? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
iksel 191 Napisano Septembar 20, 2010 XL, 460 postova Lokacija: Београд, југ Motocikl: BMW F800GS, HONDA SH125i Prijavi odgovor kao problematičan Нешто мање од 7 € по кили ПС зајеб'о се Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bobangsxr 1351 Napisano Septembar 20, 2010 Drug član, 1137 postova Lokacija: cuprija- basel Motocikl: Aprilia SL 1000 Falco - Honda XL 1000 Varadero - Yamaha XVS 1300 Midnight Star-Yamaha Xcity 250-Yamaha Xmax 125 Prijavi odgovor kao problematičan Нешто мање од 15 € центи по кили Pa to je onda dzabe ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neške 30 Napisano Septembar 21, 2010 Drug član, 1898 postova Lokacija: Sumadija GM Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan koliko je tezak ovaj motor ? http://www.bikez.com/motorcycles/honda_xl_600_lm_1985.php Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6364 Napisano Septembar 21, 2010 Enduraš, 6377 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan 189 kg sa svim tecnostima (ulje, benzin), tako pise, mada mi je malo nelogicno jer toliko ima i LM Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cparty 41 Napisano Septembar 21, 2010 U prolazu, 53 postova Lokacija: Krusevac Motocikl: Kawasaki GPX500RR 16V RSTYL Prijavi odgovor kao problematičan 189 kg sa svim tecnostima (ulje, benzin), tako pise, mada mi je malo nelogicno jer toliko ima i LM znam,zato i pitam,mnogo je to po meni Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...