Maki 288 Napisano Januar 10, 2006 Drug član, 2110 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Suzuki GSX-R 1000 L1 SBK; MV Agusta F4 1000 S; Ducati 996 S; Aprilia RSV4 RF; Suzuki GSX-S 1000 M0; Suzuki GSF 1200 N Prijavi odgovor kao problematičan Biker iz hobija, jednostavno kad su motori u pitanju, bilo da je to voznja ili prljane ruku do lakata uvek sam "za"! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NeshaXX 374 Napisano Januar 10, 2006 jedan od DDMZ, 816 postova Lokacija: NBG Motocikl: R, gsx R Prijavi odgovor kao problematičan Odlièno! Dobra volja na prvom mestu... :kul: Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1965 Napisano Januar 10, 2006 Vlasnik sajta, 5375 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Bravo! Dobro dosao! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Never 2 Napisano Januar 10, 2006 Svrati ponekad, 179 postova Lokacija: Atina Prijavi odgovor kao problematičan Dobro nam dosao Maki! Kava 9ka? Koje godiste? Kako te sluzi? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasa 31 Napisano Januar 10, 2006 Svrati ponekad, 134 postova Lokacija: Kovin Motocikl: Puch Prijavi odgovor kao problematičan Dobro nam dosao Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest diRRty Napisano Januar 10, 2006 Prijavi odgovor kao problematičan E isti si ko ja , dobrodosao Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano Januar 10, 2006 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodošao !!! :misli: kako to da su se baš Kawe složile oko prljanja ruku...? :misli: Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maki 288 Napisano Januar 10, 2006 Drug član, 2110 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Suzuki GSX-R 1000 L1 SBK; MV Agusta F4 1000 S; Ducati 996 S; Aprilia RSV4 RF; Suzuki GSX-S 1000 M0; Suzuki GSF 1200 N Prijavi odgovor kao problematičan Hvala, hvala, nego sto se motora tice 9-ka je '99 (i jedna i druga) a kako ce se pokazati- videcemo! ( da ne cuje zlo!) Uzeo sam je u oktobru a nisam je puno vozio jer su mi tek DANAS skinuli ogranicenje sa vozacke (devetog sam postao punoletan!) Sto se "prljanja ruku" tice za to se Aprilia pobrinula, preko nedelje je popravljas onda vikendom deres pozere po gradu, i tako opet... radi bre k'o meteroloska stanica, cim se promeni temperetura ili pritisak odma pocinje da se buni, ali sve ima svoje drazi, zar ne? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andrejp 24 Napisano Januar 10, 2006 In memoriam, 884 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Cao Maki! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Мали Ћаћа 10030 Napisano Januar 10, 2006 Drug član, 4487 postova Lokacija: Ванкувер, Британска Колумбија Motocikl: Дукати '97 748, '08 848, '09 1198S, '12 1199С, 2020 РСВ4 1100 Фактори, 2021 РСВ4 1100 Фактори Prijavi odgovor kao problematičan Cao :pivo: Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Majstor_kvarisa 957 Napisano Januar 11, 2006 Navigator, 1801 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Papričica :) Prijavi odgovor kao problematičan I meni je malo cudna koincidencija sa prljavim rukama. Naravno zato sto su i moje prljave, a iz istog sam klana. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Never 2 Napisano Januar 11, 2006 Svrati ponekad, 179 postova Lokacija: Atina Prijavi odgovor kao problematičan Sto se "prljanja ruku" tice za to se Aprilia pobrinula' date=' preko nedelje je popravljas onda vikendom deres pozere po gradu, i tako opet... radi bre k'o meteroloska stanica, cim se promeni temperetura ili pritisak odma pocinje da se buni, ali sve ima svoje drazi, zar ne?[/quote'] Heh, a ja jos gledam da uzmem Apriliju Futuru umesto ove moje Honde :roll: Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milos_ 280 Napisano Januar 11, 2006 MK. Sirius - Srbija, 806 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: KTM Supermoto T 990 '11, Piaggio Beverly Tourer 250ie '08 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Maki,ma sad 9ku gazi i uzivaj...dobrodosao... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maki 288 Napisano Januar 11, 2006 Drug član, 2110 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Suzuki GSX-R 1000 L1 SBK; MV Agusta F4 1000 S; Ducati 996 S; Aprilia RSV4 RF; Suzuki GSX-S 1000 M0; Suzuki GSF 1200 N Prijavi odgovor kao problematičan Heh, a ja jos gledam da uzmem Apriliju Futuru umesto ove moje Honde Al zato ova moja sa 40-ak ks uteruje strah svakom ko vozi <600ccm... ali necemo vise u off, to je vec za neku drugu pricu, hvala jos jednom na dobrodoslici. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...