grof 629 Napisano Septembar 23, 2010 drkadzija, 1227 postova Lokacija: novi sad Motocikl: njemac tisuca za na koleno, talijansko prdekalo za grad, debeli nindza Prijavi odgovor kao problematičan Slažem se da je 140e puno za naše budžete, ali ipak treba znati da bi se pločive promenile treba skinuti bregaste i razupčiti motor pa sve to ponoviti ako se pri prvooj zameni pločica ne dobiju odgovarajući zazori. :-\ E sad, majstori to uzupčivanje i zezanje naplaćuju.....nažalost nije kao recimo kod stojadina gde su pločice od gore u štepslama pa se prostim potiskivanjem štepsli na dole pločice mogu menjati. :-[ Mada je činjenica ponavljam da mi je zaista 140e puno za štelovanje ako set pločica na ebay-u košta 80ak eura i ostane ti furtum pločica za sledeći motor, jer jednu dimenziju pločica ne nosi samo jedan agregat već su spram prečnika univerzalne za više modela i proizvodjača. Ja lično ne bih išao sa tom teorijom brušenja pločica jer imaju cementaciju sa svih strana i bojim se da bi brušenjem izgubile svoju čvrstoću. :-X Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grof 629 Napisano Septembar 23, 2010 drkadzija, 1227 postova Lokacija: novi sad Motocikl: njemac tisuca za na koleno, talijansko prdekalo za grad, debeli nindza Prijavi odgovor kao problematičan Sad proverih na ebay-ukomad pločice za moj motor je recimo 6e. Što znači da su pločice sve da mi treba i svih 16, 72e ali bih onda voleo da mi majstor da moje stare pločice ako mi ih naplati pa da ih nosim kući kad sam ih već platio. A njemu ostaje resto para za rad. Naravno sumnjam u da je takav sled dogadjaja moguć. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1908 Napisano Septembar 23, 2010 Drug član, 2874 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Na mom motoru se ne skidaju bregaste nego se potisni stepsle i magnetom vade plocice sat posla sa sve skidanjem i vracanjem rezarvoara. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grof 629 Napisano Septembar 23, 2010 drkadzija, 1227 postova Lokacija: novi sad Motocikl: njemac tisuca za na koleno, talijansko prdekalo za grad, debeli nindza Prijavi odgovor kao problematičan Jefto srećniče....kod mene brege dole, razupči, promeni pločice, vrati brege, uzupči......a da ti ne spominjem da moram da skinem po motora da bi do ventildekle uopšte stigao. P.S. jesi siguran za to??? Ne tvrdim da nije tako kako kažeš nego mi čudno....mada ako ćemo iskreno nemam nikakvog iskustva sa agregatom iz diverzije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1908 Napisano Septembar 26, 2010 Drug član, 2874 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Mislim 140e puno je brate Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bobanvfr 91 Napisano Septembar 26, 2010 Svrati ponekad, 129 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: vfr rc36 Prijavi odgovor kao problematičan stelovanje ventila sa plocicama je po servisima oko 60 eur, zavisi od motora. sta je tu skupo? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
johann 850 Napisano Septembar 26, 2010 Cuore Sportivo, 1338 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KTM LC4 620, KTM 790 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan jevto, džokse daj idite kod CUBI-ja u Temerinskoj u Novom Sadu Svim Novosadjanima je poznato da se bave mašinskom obradom i da su u tome medjiu najboljima... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mcm-racing Deni 0 Napisano Septembar 27, 2010 U prolazu, 41 postova Lokacija: Temerin Prijavi odgovor kao problematičan Pa zarada ;D ;D ;D jeste,zarada,i to dranje! ! !sramota!bezobrazluk,i ovako nas ubijaju politicari sada jos i 140 eu za 4 sata,dobra dnevnica,neko radi ceo mesec za to! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...