DzOkS 1172 Napisano Septembar 4, 2010 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Елем, требао бих да наштелујем вентиле на мотору, с'обзиром да исти има плочице требају ми исте.... Код кога у бгд да се обратим и ко је нај повољни-квалитетнији-.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1891 Napisano Septembar 5, 2010 Drug član, 2869 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ovo i mene interesuje može čak i ko ima samo da proda pločice,jer to planiram za zimu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1172 Napisano Septembar 5, 2010 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Изгледа да нико не зна.... мораћу сам да тражим.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1891 Napisano Septembar 5, 2010 Drug član, 2869 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan meni su neki rekli Roda ,što verovatno tebi znači Radulović ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grof 621 Napisano Septembar 5, 2010 drkadzija, 1226 postova Lokacija: novi sad Motocikl: njemac tisuca za na koleno, talijansko prdekalo za grad, debeli nindza Prijavi odgovor kao problematičan Džoks za tebe je rešenje kontam Spale. A tebi Jefto...........hmmmmm možda Sale MCM iz temerina ili kupovina seta polčica na ebay-u (trebale bi biti oko 60ak eura) i kućna radinost. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
laban 1 Napisano Septembar 5, 2010 U prolazu, 18 postova Prijavi odgovor kao problematičan Marko moto servis na Karaburmi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
panthocrator 44 Napisano Septembar 5, 2010 Svrati ponekad, 157 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Husqvarna SMR510 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam se ovde snabdeo i sam sredio http://www.procycle.us/hotcams/valve_shims.htm pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1891 Napisano Septembar 6, 2010 Drug član, 2869 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Nisam pitao dosad u MCM mozd abi i moglo ostalo je u kucnoj varijanti otvoris izmeris narucis cekas 2-3-xxx nedelja pa kad stigne ako je dobro onda sklopis i vozas ako nije dobro ubijes se. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1891 Napisano Septembar 6, 2010 Drug član, 2869 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Evo sad zvao MCM 140 evropskih novaca Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6427 Napisano Septembar 6, 2010 Enduraš, 6393 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da se ne isplati stelovanje ventila sa plocicama u kucnoj varijanti. Dok kupite plocice, imacete za 2-3 stelovanja ventila kod majstora, a ventili kod motora sa plocicama se ionako steluju na 20-30.000 km. Ja sam uvek za uradi sam, ali ovo se bas ne isplati. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neške 30 Napisano Septembar 22, 2010 Drug član, 1898 postova Lokacija: Sumadija GM Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan Plocice su iste i kod auta i kod motora, Audi, WV, BMW...... Teraj to kod Bokilica! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scuba 15 Napisano Septembar 22, 2010 Çelebi, 2415 postova Lokacija: Beograd - Vuk Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan Ma kava crna kupovina klasera sa pločicama. Košta ko otrov i ako imaš sreće, našteluješ par puta. To se isplati kupovati samo ako svaki čas šteluješ i opet moraš da dokupljuješ mere koje ti zafale. Teraj to kod majstora. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sszgo 10 Napisano Septembar 22, 2010 Drug član, 1137 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan da li plocice mogu da se obrade na manju velicinu? kupis najdeblje samo bez seta za nesto malo, i obradis na koliko ti treba? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scuba 15 Napisano Septembar 22, 2010 Çelebi, 2415 postova Lokacija: Beograd - Vuk Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan Može, naravno. Tako rade neki od ovih što delju glave. Kupe najdeblje i onda mašinski tanje koliko im treba. Al brate imaju mašinski park koji to može da radi. A u kućnoj varijanti, teško. A tu je onda i pitanje cementacije. Ko to može da radi taj ima dobro opremljenu radionicu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sszgo 10 Napisano Septembar 23, 2010 Drug član, 1137 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan pa nek kupi onda najdeblje za par eura, i odnese u radionicu da mu stanje po meri, tako ce da ga izadje 5 puta jeftinije nego da kupi set video sam plocice za apriliju na netu, kupovale su se bese na komad ili na set odredjene debljine, nije bilo nesto skupo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1891 Napisano Septembar 23, 2010 Drug član, 2869 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan DA i u servisu su mi rekli da oni obradjuju plocice tako da cu ili uzeti gotove kod njih ili ja obradjivati.Moze kod Cubike neznam jos kolko kosta al kad zazimi videcemo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1891 Napisano Septembar 23, 2010 Drug član, 2869 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Oprezno...pločice smeju da se obruse maksimalno ''dve desete'' - pločica je cementirana i svako skidanje debljeg sloja će je nepovratno upropastiti...isključivo se radi na horizontalnoj brusilici,nikako drugačije (''tuširanje'' na šmirgli bi predugo trajalo)... U doba kad sam vozio Laverde imao sam isti problem pa sam prilikom jedne posete fabrici dobio takav odgovor... Najbolja je opcija izmeriti zazor ventila,izvaditi pločicu pa premeriti-na osnovu te mere naručiti deblju/tanju pločica koja bi najbolje odgovarala.... Ovo jeste najbolje ali se plocice cekaju bar dve nedelje ,a verovatno i vise.U principu netreba plocice da se skidaju po debljini nego se menja precnik na nekima koje odgovaraju po debljini. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6427 Napisano Septembar 23, 2010 Enduraš, 6393 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Nije mi jasno sto bi narucivao deblje plocice ? Svako moras prvo da izmeris zazor, mozda je dobar pa ne moraju da se menjaju plocice. Ako je van tolerancije, znaces tacno koje plocice ti trebaju i takve narucis. Mada licno mislim da ne vredi cimanja, iako sam uvek za varijantu uradi sam, ako budem morao da menjam plocice zvacu majstora ili od njega kupiti odgovarajuce. Sigurno jeftinije izadje nego narucivanje iz USA celog kompleta, a ventili kod motora sa plocicama se ionako steluju na 20.000 km, a velika je verovatnoca da ce i posle te kilometraze zazor biti ok. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1891 Napisano Septembar 23, 2010 Drug član, 2869 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Kad se uzmu plocice od nekog auta biras vece po precniku ,a odgovarajuce po debljini i njih smanjis u precniku i to je to. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1891 Napisano Septembar 23, 2010 Drug član, 2869 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Od cega su te plocice Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6427 Napisano Septembar 23, 2010 Enduraš, 6393 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Stampar, nisu sve plocice u obliku solje, meni za drz-a recimo idu potpuno ravne, kao ravni novcic. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1891 Napisano Septembar 23, 2010 Drug član, 2869 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ja mislim i meni Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1172 Napisano Septembar 23, 2010 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Ево линка како изгледају, ако можете отворити а мало ниже је и колико коштају, једино је проблем што се мора чекати наручивање... http://www.realoem.com/bmw/showparts.do?model=0162&mospid=51725&btnr=11_1860&hg=11&fg=30 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1891 Napisano Septembar 23, 2010 Drug član, 2869 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Sta tu onda kosta 140e Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1891 Napisano Septembar 23, 2010 Drug član, 2869 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ja koji to ne radim svaki dan i nebavim se profesionalno mehanikom taj posao zavrsim za sat vremena.Plocice ce se vec nabaviti i veljda ce biti ostatka od tih para koje su virtuelne. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...