bukovski 36 Napisano Septembar 3, 2010 Svrati ponekad, 364 postova Lokacija: Vlasotince Motocikl: kawa er5 Prijavi odgovor kao problematičan Moto zurka moto kluba Devil - Vlasotince Gradsko jezero - Vlasotince pocetak u 9:00 Druzenje, bajkerske-igre, srneci gulas, defile gradom, koncert, ...striptiz u ponoc Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
turbopedja 282 Napisano Septembar 3, 2010 Svrati ponekad, 469 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CBR 1100 XX Blackbird SUZUKI DR 800 BIG, Yamaha DT125MX, Yamaha TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Vec vidim da ste me pretekli u objavljivanju vesti ;D Pripreme su uveliko u toku a nadamo se pravoj bajkerskoj zurci. S`obzirom da je ovo druga moto zurka u organizaciji MK Devils iz Vlasotinca, Paji i ostalima iz kluba zelim im puno srece ... U svakom slucaju ja cu biti prisutan, ostali su dobrodosli a ja placam pivo ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vladica69 9 Napisano Septembar 11, 2010 Zainteresovan, 655 postova Lokacija: Predsednik FREE WHEELS-a VEL.PLANA Motocikl: XL 1000 V Varadero, crni Prijavi odgovor kao problematičan Bili,videli i prezadovoljni! Iako se vreme trudilo da pokvari dobru zurku mi odolesmo! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1362 Napisano Septembar 11, 2010 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Aj' postavite neke slike... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jeca 0 Napisano Decembar 6, 2010 U prolazu, 19 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 600 RR Prijavi odgovor kao problematičan U bre, al sam ja okasnila... Mada nema veze ne bi bilo OK da ne prokomentarišem najbolji gulaš u sezoni i da okačim par slika kada sam već bila prisutna na času... )) Mesto za skup je u FULU sve je dobro zamišljeno i organizovano osim jedne stvari: niko nije računao na kišu tako da je prvi skup ostavio ne tako sjajnu sliku.. ŠTETA! Evo par slika kao što rekoh! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jeca 0 Napisano Decembar 7, 2010 U prolazu, 19 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 600 RR Prijavi odgovor kao problematičan Sličice,,,, Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...