Kicoo 73 Napisano Septembar 3, 2010 Zainteresovan, 702 postova Lokacija: Чачак Motocikl: CBF600N ABS & Hornet 600 Prijavi odgovor kao problematičan Razmisljao sam nesto, i shvatio sledece(ispravite me ako gresim): Ako bih stavio manji zupcanik, motor bi imao vise snage, znaci slajfanje u mestu, bolji start... Ali bi mu oslabila maksimalna brzina. Ako bih stavio veci zupcanik, motor bi imao manje snage, slabiji start ali bi dobio na maksimalnoj brzini. Da li je neko radio tako nesto, meni je motor od 50cc i ako bude to izvodljivo ja bih uradio... Pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Purec92 19 Napisano Septembar 3, 2010 Svrati ponekad, 242 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Suzuki GSX-R 750 1995, Cagiva Mito 125 1992-na prodaju Prijavi odgovor kao problematičan Razmisljao sam nesto, i shvatio sledece(ispravite me ako gresim): Ako bih stavio manji zupcanik, motor bi imao vise snage, znaci slajfanje u mestu, bolji start... Ali bi mu oslabila maksimalna brzina. Ako bih stavio veci zupcanik, motor bi imao manje snage, slabiji start ali bi dobio na maksimalnoj brzini. Da li je neko radio tako nesto, meni je motor od 50cc i ako bude to izvodljivo ja bih uradio... Pozz Zapravo suprotno od toga, ako stavis veci zadnji lancanik motor bi imao vece ubrzanje a manju krajnju brzinu, i suprotno, ako stavis manji lancanik motor bi imao vecu krajnju brzinu a manje ubrzanje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ŽeljkoTransalp 405 Napisano Septembar 3, 2010 Svrati ponekad, 398 postova Lokacija: Bački Petrovac Motocikl: Honda Transalp 600V Prijavi odgovor kao problematičan Razmisljao sam nesto, i shvatio sledece(ispravite me ako gresim): Ako bih stavio manji zupcanik, motor bi imao vise snage, znaci slajfanje u mestu, bolji start... Ali bi mu oslabila maksimalna brzina. Ako bih stavio veci zupcanik, motor bi imao manje snage, slabiji start ali bi dobio na maksimalnoj brzini. Da li je neko radio tako nesto, meni je motor od 50cc i ako bude to izvodljivo ja bih uradio... Pozz All contraire my friend, all contraire... Ako stavis veci lancanik pozadi, dobices vise snage u datoj brzini na zadnjem tocku, kratke brzine i sporije ce ici motor i suprotno. Ja tu ne bih nista dirao, ako je u pitanju motor od 50ccm Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Septembar 3, 2010 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan Razmisljao sam nesto, i shvatio sledece(ispravite me ako gresim): Ako bih stavio manji zupcanik, motor bi imao vise snage, znaci slajfanje u mestu, bolji start... Ali bi mu oslabila maksimalna brzina. Ako bih stavio veci zupcanik, motor bi imao manje snage, slabiji start ali bi dobio na maksimalnoj brzini. Da li je neko radio tako nesto, meni je motor od 50cc i ako bude to izvodljivo ja bih uradio... Pozz vidi se da si bas razmisljao....ljudi pre mene su ti objasnili...sve si pobrkao i sve sto si rekao je tacno samo suprotno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Septembar 3, 2010 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan matori to je 50ccm i verovatno ima 2-3ks ne mozes ocekivati ne znam kakve promene...on ce ici slabo sta god da mu uradis Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Septembar 3, 2010 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan Pa dobro, ima 2.6kW.. Ali da li ce da ide bar 5-10 km/h vise, traktori me prestizu na putu :'( prodaj i kupi bar 125ccm Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Septembar 3, 2010 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan kako to...ne znam kako ide po novom zakonu ali ja sam sa 16 polozio za A i mogao da vozim do 125ccm Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Septembar 3, 2010 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan ok...sad sam video da tek treba da napuni 14 godinica Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...