paga 4 Napisano Septembar 2, 2010 U prolazu, 58 postova Lokacija: Горњи Милановац Prijavi odgovor kao problematičan Ја сам са мојом макином прешао 12000 км и нигде ме није оставио . А најдаље сам возио ГМ-Батајница 140 км. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Swa 58 Napisano Septembar 2, 2010 Zainteresovan, 622 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: SV 650 Prijavi odgovor kao problematičan 17000 km. Isao u Hrvatsku i nije me nigde ostavio 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gio 140 Napisano Septembar 2, 2010 Zainteresovan, 633 postova Lokacija: New Now City Motocikl: Suzuki SV 650 s k1 Prijavi odgovor kao problematičan Malo preko 15,ostavio me jednom u Beogradu,al akumulator je bio kriv 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zille-nbg 1117 Napisano Septembar 2, 2010 Drug član, 1245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam drugi vlasnik ovog motora i nigde me nije ostavio, a ni ja njega, a presao je 19k i jos malo. uskoro ce 20 000 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svemirko 75 Napisano Septembar 2, 2010 Svrati ponekad, 210 postova Lokacija: Beograd Motocikl: suzuki dr 650 rs, suzuki gs500e Prijavi odgovor kao problematičan Zenin sachs x road skoro 10000 i dva puta sam morao da intervenisem.Zapusio se karburator (neki truncic upadne i nece da vuce) a inace ja sam imao sa njim jednu lepu voznju od 550km u danu. Isao do Tare i nazad Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackbite 7 Napisano Septembar 2, 2010 Drug član, 2265 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan Oko 13 000km. Izdao jedino akumulator. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZZ 424 Napisano Septembar 2, 2010 Svrati ponekad, 197 postova Lokacija: Luzern Motocikl: Kawasaki VN800A Prijavi odgovor kao problematičan 26000 za 3 sezone...mana...samo mi je rezervoar bio prazan chesto 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
paga 4 Napisano Septembar 2, 2010 U prolazu, 58 postova Lokacija: Горњи Милановац Prijavi odgovor kao problematičan ЗЗ - мислио сам у овој теми на кинезе . Не да бих фаворизовао кинезе (као да је то могуће) , већ да бих увидео лимите њихових произвођача . И као што се види , нико није прешао неку озбиљну километражу (>50 000) . Мислим да је функционални лимит за ове производе из Кине можда и мање од 40 000 км . Након тога , изгледа да није могуће без великих сервиса наставити вожњу Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zille-nbg 1117 Napisano Septembar 2, 2010 Drug član, 1245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da si se malo zahebao, posto kinezi mogu da izguraju i vise, e sad, sto su nasi motori relativno mladi, pa nismo stigli da ih izvozamo jos vise, to je druga stvar. Ko misli da ce "kinez" stalno da mu se kvari, verujte i da hoce. Ja nisam sujeveran, ali brate nemam nikakve zamerke. Jedino ako si nerealan u samom startu, pa ocekujes ne znam ni ja kakvu masinu. Ali za kineze vazi, ono sto je na papiru, to je i realno (mislim na snagu i performanse). Nisam pobornik kineskih motocikala, ali sticajem okolnosti (nemam pare) trenutno vozim jednog. Mogu samo da budem zahvalan svom motoru, jer me vozi po asfaltu, makadamu, livadi i blatistu sa svim teretom i suvozacicom i nikad me nije zahebao, a pri tom trosi uvek 3 litre, i reg. mu je 8000din. Servis, tj ulje i filter necu da spominjem, jer je sramota da kazem, da na 4000 km mene to kosta 1500din. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Swa 58 Napisano Septembar 2, 2010 Zainteresovan, 622 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: SV 650 Prijavi odgovor kao problematičan +1 Ne vidim bas sta ce se desiti posle tih 40.000 km... Puci ce mi klip ili sta? Doci ce i vreme zamene karika, kao i kod svakog motora. Evo otisao mi bio lezaj u lancaniku, ali i to je potrosna roba. Nije naravno kvalitet kao kod japanca, ali davno su se kinezi dokazali... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackbite 7 Napisano Septembar 2, 2010 Drug član, 2265 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan ЗЗ - мислио сам у овој теми на кинезе . Не да бих фаворизовао кинезе (као да је то могуће) , већ да бих увидео лимите њихових произвођача . И као што се види , нико није прешао неку озбиљну километражу (>50 000) . Мислим да је функционални лимит за ове производе из Кине можда и мање од 40 000 км . Након тога , изгледа да није могуће без великих сервиса наставити вожњу To sto tebe zanima vise puta se spominjalo na forumu. Ako se dobro secam nekih 30-ak hiljada, ili nesto malo preko je primerak sa najvecom dostignutom kilometrazom. Da ne bude zabune, toliko je presao do tada, nije tada uginuo. Limit zavisi od modela i proizvodjaca, a ne zemlje porekla. Keeway i Qingqi su sposobniji za daleko vece kilometraze nego npr. Princ iz onoga sto sam video, vezano za kvalitet izrade agregata/menjaca. Naravno ima tu i drugih faktora kao sto je (ne)adekvatno odrzavanje i uslovi i nacin voznje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano Septembar 2, 2010 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Na satu, 68000. Od toga 15000 moje, od maja do kraja avgusta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bogda 36 Napisano Septembar 2, 2010 Drug član, 1399 postova Lokacija: Chicago IL - Babusnica - Nish Motocikl: Husqvarna tr650 strada abs 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Ajde i ja da se upisem. Nesto preko 15 000. U poslednje vreme ga slabo vozim mada se nadam da ce biti bolje. Sezona jos traje . Nisam imao do sada nikakvih kvarova, nadam se da ce tako i ostati. nisam primetio nikakvu razliku sto se tice performansi, potrosnje goriva ili ulja. Ponasa se potpuno isto kao kad je bio nov, pa cak i bolje. Zanimljivo je i to sto mi jos nisu stradale neke komponente koje na skoro svim Princevima stradaju, na primer silent blokovi zadnjeg tocka i caure. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svemirko 75 Napisano Septembar 3, 2010 Svrati ponekad, 210 postova Lokacija: Beograd Motocikl: suzuki dr 650 rs, suzuki gs500e Prijavi odgovor kao problematičan Na satu, 68000. Od toga 15000 moje, od maja do kraja avgusta ode cuvena Afrika u kineze ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano Septembar 6, 2010 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Na satu, 68000. Od toga 15000 moje, od maja do kraja avgusta ode cuvena Afrika u kineze ;D ?! Ajd pojasni na šta si mislio.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ugac 1150 Napisano Septembar 6, 2010 Drug član, 1366 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Orion craus 49 Prijavi odgovor kao problematičan ^ Pa tema se nalazi u podforumu kineski motori. Moj orion neshto preko 700 kilometara. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svemirko 75 Napisano Septembar 6, 2010 Svrati ponekad, 210 postova Lokacija: Beograd Motocikl: suzuki dr 650 rs, suzuki gs500e Prijavi odgovor kao problematičan Na satu, 68000. Od toga 15000 moje, od maja do kraja avgusta ode cuvena Afrika u kineze ;D ?! Ajd pojasni na šta si mislio.... ili ti pojasni otkud ovde ;D ;D ;D ciji motor se krije ispod tog oklopa ;D ;D ;D 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano Septembar 6, 2010 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan HAhahahah!!!! JAaaaaaaaaaaaaaaaaoOOOOooo koji sam kreten ispao!! :) Moje izvinjenje, braćo kinezi! Zalutao sam! 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackbite 7 Napisano Septembar 6, 2010 Drug član, 2265 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan Da dopisem i mali motor, tj. falcon. Negde oko 8 000km, nisam ni sam siguran, koliko ga slabo vozim. Jageru, ne zameramo, svejedno lepa kilometraza za sezonu, samo napred. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jony GSXF 0 Napisano Septembar 7, 2010 U prolazu, 1 post Lokacija: Kula Prijavi odgovor kao problematičan Pa mogu reci 16000 za 4 godine. jbg nije previse al nadam se da ce biti i vise sledecih godina.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jug Madass 0 Napisano Septembar 8, 2010 U prolazu, 6 postova Motocikl: Sachs MadAss Prijavi odgovor kao problematičan Evo ja sam kupio polovan Sachs Madass 125, koji ima kineski motor ( i veliku vecinu ostalih delova), koliko sam shvatio jedino je ram austrijski. Verovali ili ne, kad sam ga kupio na cajgeru je pisalo nesto preko 24000 km. Trenutno ga vozim i mislim da imam nesto preko 27000 km na cajgeru, odvezao sam ga na servis u rakovicu (ovalsceni) serviser mi je rekao da zna taj motor, da ga je prethodni vlasnik redovno odrzavao i da je jedino zamenio karburator (nemam pojma zbog cega ali sam dobio stari) - takodje mi je rekao da nikada nije radjeno nista na njemu, da cak ni ventili nisu schtelovani i da nema potrebe da ih steluje. Moja procena je da ce da umre u najskorije vreme (na oko 30000 km) jer sam mu dushu izvadio (terao sam ga 97 km/h sa sve drugaricom pozadi), menjam brzine bez kvacila i bas ga ne mazim. Plan mi je da uradim neki upgrade tokom zime - nasao sam neke jeftine agregate pa cu da budzim. Pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kineziolog 5 Napisano Septembar 8, 2010 Zainteresovan, 730 postova Lokacija: Kotor Varos (Republika Srpska) - Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Sat je prestao da radi posle udesa prosle godine, stao na 10000 i kusur. Od tada je proslo godinu i nesto, recicemo jedna kompletna sezona. A po sezoni prelazim 5-6000... Znaci to je negdje oko 16000. Solidno. Mjenjao lanac i sijalice... A od udesa pukao ram na 2 mjesta, zavaren i dalje ide, jes da malo trese al ide. Na masini nista, ni da stucne. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nesic1 266 Napisano Septembar 13, 2010 Drug član, 1225 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Keeway Speed 150 Prijavi odgovor kao problematičan Ajd i ja da se upisem, na satu malo manje od 20.000 km, za to vreme samo zamena sijalice za svetlo 2x, sad je dosla zamena silent blokova i lezaja u zadnjem tocku jer cuka, i nista vise, potrosnja oko 2.10L na 100km u gradu, zadnja guma moze da tera jos jednu sezonu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
duschann 4 Napisano Septembar 13, 2010 U prolazu, 62 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Keeway Exceed 125 Prijavi odgovor kao problematičan na satu imam oko 11600km,drugi sam vlasnik 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acobandit 0 Napisano Septembar 13, 2010 U prolazu, 15 postova Lokacija: Temerin Prijavi odgovor kao problematičan ja sa mojim 5000 za sad i nisam imao nikakvih problema Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...