muljaz 2024 Napisano Decembar 4, 2010 Skuteras, 3696 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan I nije to lose. Ja se malo smorio sa menjanjem objewktiva svaki cas pa bih nekad uzeo nesto veceg raspona Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladimirTA 26 Napisano Decembar 4, 2010 U prolazu, 69 postova Lokacija: Kovačica Motocikl: Honda Transalp 1997 crna Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam tek sad počeo da se amaterski bavim fotografijom pa mi nije uopšte problem menjanje objektiva ali ovu sigmu sam najviše kupio zbog motora. sledeće godine planiram malo više da se vozim po Srbiji pa će mi ovaj najviše odgovarati. da ne silazim sa motora da menjam objektive. iz istog razloga sam kupio i Lowepro Slingshot 101 AW torbu. Ovo je moj spisak želja za ubuduće. što se tiče objektiva. Nikon AF 50mm f/1.4D Tamron SP AF90mm F/2.8 Di Macro Nikon AF-S 16-85mm ED VR Nikon AF-S 70-300mm VR Nije baš skroman ali.... Za sada bih eventualno zamenio ovu moju sigmu za Nikon 16-85 VR. ali videću još. MULJAZ koje objektive ti imaš? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2024 Napisano Decembar 4, 2010 Skuteras, 3696 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Nikon 18-55 VR i Sigma 55-200DC. U planu je Sigma 17-70 HSM posto sam ovaj 18-55 unistio nacisto, a i od samog pocetka me nesto nervirao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skols 25 Napisano Decembar 13, 2010 Rider on the storm, 1272 postova Lokacija: Dojčland Motocikl: Pesadinac Prijavi odgovor kao problematičan Jel velika razlika izmedju o18-55 bez i sa VR? Razlika u ceni je oko 6000din.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2024 Napisano Decembar 14, 2010 Skuteras, 3696 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Znaci vibracija po slabijem svetlu. Sad, zad ne znam kad bi ga ti najvise koristio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skols 25 Napisano Decembar 15, 2010 Rider on the storm, 1272 postova Lokacija: Dojčland Motocikl: Pesadinac Prijavi odgovor kao problematičan Da se pohvalim..od veceras sam i ja ponosni vlasnik D5000! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2024 Napisano Decembar 16, 2010 Skuteras, 3696 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan E sad udri i lepo da te posluzi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
korniSh1 364 Napisano Decembar 16, 2010 Svrati ponekad, 297 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Bravo Skolse! Očekujemo fotke. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladimirTA 26 Napisano Decembar 16, 2010 U prolazu, 69 postova Lokacija: Kovačica Motocikl: Honda Transalp 1997 crna Prijavi odgovor kao problematičan Čestitam na kupovini. Nek te služi sto godina tj. dok ne kupiš bolji Juče sam se malo igrao po parku:) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5977 Napisano Decembar 16, 2010 Svakom po zasluzi, 12425 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Da se pohvalim..od veceras sam i ja ponosni vlasnik D5000! Čestitam! (bolje biH bilo da si kupio motor ) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2024 Napisano Decembar 16, 2010 Skuteras, 3696 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan (bolje biH bilo da si kupio motor ) Rece covek koji vozi Hondu TA i sigurno nosi neki dzepni Canon Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladimirTA 26 Napisano Decembar 16, 2010 U prolazu, 69 postova Lokacija: Kovačica Motocikl: Honda Transalp 1997 crna Prijavi odgovor kao problematičan Nadam se da neće ovo smetati ovde:) Moj drug prodaje Canon eos 300D pa ako je neko zainteresovan, neka se javi na broj 060/0660250 Željko Takođe prodaje i Canon blic 580ex. Inače i on je nikondžija:) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5977 Napisano Decembar 16, 2010 Svakom po zasluzi, 12425 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan (bolje biH bilo da si kupio motor ) Rece covek koji vozi Hondu TA i sigurno nosi neki dzepni Canon Nije Canon nego još gori Samsung Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2024 Napisano Decembar 16, 2010 Skuteras, 3696 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Naopako. Posto je taj 300d mercedes? Imam jednog drugara koji je raspolozen da uci i da udje u svet DSLRova, a nema bas puno novaca. Ima li neko staklo uz njega? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladimirTA 26 Napisano Decembar 16, 2010 U prolazu, 69 postova Lokacija: Kovačica Motocikl: Honda Transalp 1997 crna Prijavi odgovor kao problematičan Ima njegov objektiv u kit-u što je dobio. 18-55mm(canon). Odličan za početnike. Neka tvoj drug slobodno pozove na broj 060-0662250 evo ceo oglas sa slikama.ovaj objektiv http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/57094-na-prodaju-canon-eos-300d/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skols 25 Napisano Decembar 18, 2010 Rider on the storm, 1272 postova Lokacija: Dojčland Motocikl: Pesadinac Prijavi odgovor kao problematičan hvala ljudovi,hvala...uci se,cita,gleda,cacka... @Arakis ako ce neko da da na "studentske" rate,onda moze Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...