coja 0 Napisano Septembar 1, 2010 U prolazu, 4 postova Lokacija: kula Prijavi odgovor kao problematičan Poz Evo ovako Yamaha xj 600 s diversion 92 god.ja sam vlasnik. kod mene je oko 2,5-3 god inace uvoz iz swice registracija istekla ali zasad nisam odjavio, lanac lancanici dobri,ulje filter promenjen i punjenje akumlatora napravljen (made by Joshka temerin) cena 1200 jevra motor se prodaje sto mi hitno kes treba ,ako mi odobre kredit verovatno ostaje kod mene a da i ima ogrebotinu na rezervaru sto se na slikama ne vidi (slike od prosle god) klucem je neko stavio X na tank....jbg ako buden stigo slikacu pa cu postavit sutra 0643521261 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
paja90 8 Napisano Septembar 2, 2010 U prolazu, 78 postova Lokacija: Beograd Motocikl: suzuki gsxf 750 Prijavi odgovor kao problematičan kilometraza? zamena? jel mozes da mi posaljes broj od coveka koji ti je pravio punjenje? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Septembar 2, 2010 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Verovatno se misli na regler. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
coja 0 Napisano Septembar 2, 2010 U prolazu, 4 postova Lokacija: kula Prijavi odgovor kao problematičan km je 42000 zamena ne posto mi je frka za pare da misli se na regler! i evo broj 021-841-653 i 063-8-347-397 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...