dane23 0 Napisano Octobar 5, 2010 U prolazu, 17 postova Lokacija: beograd Motocikl: gaoming 150A Prijavi odgovor kao problematičan pa mislio sam na pedale koje se ugradjuju kod majstor gileta,a pa yavisi ko kome gur gur mozda i nebude samaranja :P :P Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dane23 0 Napisano Octobar 6, 2010 U prolazu, 17 postova Lokacija: beograd Motocikl: gaoming 150A Prijavi odgovor kao problematičan [glow=red,2,300] :P [/glow] Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile13 4 Napisano Octobar 12, 2010 U prolazu, 78 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Keeway speed 150-2007,Kawasaki GPZ 500S-1996 Prijavi odgovor kao problematičan Pa kako ide budzenje motora , jel ti jos uvek stuca na 120km/h. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dane23 0 Napisano Octobar 13, 2010 U prolazu, 17 postova Lokacija: beograd Motocikl: gaoming 150A Prijavi odgovor kao problematičan Ma sada je poceo da stuca na 125km/h,i neznam sta da mu radim dal da ga gusim il da ga davim,posto sam se batalio brusilice i var aparata,sada cu da predjem na cnc,,,pa da mu prosirim kanale za dovod goriva pa valjda nece da stuca vise,pa nastavljam danas ako nebudemo radili,pa sutra kada dodjem sa posla nastavljam dalje i tako sve dok ga nezavrsim...polako ali sigurno jel i sam znas da me ceka premija kada ga sklopim,ali kada ga sklopim idemo negde na kokakolu i kobaju,naravno ako budes smeo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dane23 0 Napisano Octobar 19, 2010 U prolazu, 17 postova Lokacija: beograd Motocikl: gaoming 150A Prijavi odgovor kao problematičan evo odakle dolazi moj motor i zasto nosi ovakav naziv. http://www.maplandia.com/china/guangdong/gaoming/gaoming/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marshall 380 Napisano Octobar 31, 2010 motordzija opste prakse, 700 postova Lokacija: Novi zaSad Motocikl: Tomos, Sprint (Jonway) Explorer 150, Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Molim moze li adresa, telefon, servisa koji ugradjuje butanske uredjaje u motocikle? Isto molim forumase koji to vec imaju ugradjeno da opisu smestaj uredjaja, kako ide koriscenje, opis ponasanja motocikla? Bez ikakve sale, auto na butan jeftinije vozi od dizela, kome smesno neka mu. Dakle? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arrow 31 Napisano Octobar 31, 2010 U prolazu, 94 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Pozovi Bokilica, imas njegov telefon na forumu pod servisi temom, ja sam jednom zvao coveka, legenda je, nemam sta drugo da kazem. Legenda! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...