Arakis 6065 Napisano Septembar 1, 2010 Svakom po zasluzi, 12432 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Prvo da se izvinim što ranije nisam postavio putopis, obaveze, poslovi...ma nikad nije kasno....valjda I eto tako....vratili smo se ali išli bi opet :D Napisah ja u prvom postu teme http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=57661.0 „...i tako...krećemo danas nas šestoro sa tri Transalpa prvo u Lipovac kod Nešketa pa onda dalje...Kučaj, Soko banja, Višegrad...gde nas put nanese . Najbolje ovako, šta nam bude palo na pamet, to ćemo i posetiti. Kakvi planovi, rute, kakvi bakrači... “ ;D I tačno je tako bilo a možda je I najbolje tako. Ne treba robovati tačno određenim rutama, satnicama, prolaznim vremenima…kupili smo motor da uživamo, da stanemo gde nam se prohte I odakle je najbolji pogled, da se vozimo putevima koji se retko koriste a još ako je tu sjajno društvo gde ćeš bolje. Prvo se trebalo spakovati, kako je sve ovo stalo u bočne kofere pojma nemam Krenusmo Joška I Žuža na svom TA I ja I Goca na našem TA iz Beograda negde oko 16-17h u ponedeljak 12.7.. Sa nama je trebao biti I PeterPan sa Melindom ali u zadnji čas je morao da malo ostane u Temerinu da sredi neko malo curkanje antifriza. Motori natovareni, bočni koferi, top case, tank torba, napred radio stanica za komunikaciju, GPS, Joškin Gedžet za praćenje parametara motora I okoline....ništa nas ne sme iznenaditi Put lep, avalski…taman ga malo upeglasmo I stadosmo u prvi “pit-stop”, naravno kod Miše I Ljilje. Kafa, sokići pa na put. Mašemo domaćinima i hvala im na gostoprimstvu! Mladenovac, Topola… (šta ono beše sam trebao da kupim u Topoli? Ne mogu da se setim nikako)… ;D ;D Donja Šatornja I eto nas u Lipovcu. Tamo su nas već čekali Peter I Melinda koji su poprečili preko Šapca I Lazarevca. Domaćin Neške “ruke širi u lice se ljubi” kafa, rakija, pivo…zapali domaćin I roštilj I onda se setih! U Topoli sam trebao da kupim meso za roštilj….kuku… (sva sreća da me nisu tukli ogladneli akcijaši ) Jedan telefonski poziv je bio dovoljan da nam naš bajker Zoki donese iz Čačka celo pečeno prase! Zokija samo što nismo izljubili od sreće što nećemo ostati gladni a prase smo prstima čerupali baš kao oni englezi nekada dok su se na dvoru cara Dušana koristile viljuške I noževi. Ostadosmo tu u priči do sitnih sati. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6065 Napisano Septembar 1, 2010 Svakom po zasluzi, 12432 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Ujutro kafa, rakija, stigoše i Miša I Ljilja pei, Zoki sa svojom glanc novom Hondom I tu se svi bacismo na onih 2/3 praseta što je ostalo od sinoć ;D. Kako je lepa nova Hondica... Posle ručka Joška i ja napravismo jedan đir po bližoj okolini. Fascinirani smo lepotama Šumadije Veče…sedimo, pričamo…gde ćemo sutra? Strmosten kod Race, Soko banja? Kaže Žuža da ima dobre drugarice koje bi htela videti u Višegradu…hmmmm, nije loša ideja! Nisam se slikao na mostu u Višegradu sigurno bar 20 godina. Gotovo, rešeno…Goca, Joška I Žuža se tu nešto smejulje, značajno se pogledavaju… ???. dobro. Ujutro Peter I ja plaćamo zelene kartone u Milanovcu a Neške nas stražarno sprovodi do iste one kafane u Ovčarskoj klisuri gde smo bili ove godine na Reliju. Lepinja sa kajmakom, divota. Joška se svideo konobarici pa je dobio I malo pršute I nije dao nikome da proba. Pozdravismo se tu sa Nešketom koji se vraća do Čačka zbog neke “neodložne obaveze” ;D a vesela šestorka nastavlja preko Užica I Mokre gore. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6065 Napisano Septembar 1, 2010 Svakom po zasluzi, 12432 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Užice... Iznad Užica stadosmo na pumpi da dopunimo rezervoare i da se malo slikamo, red je kad su akcijaši uvek dobro raspoloženi Slikali smo se malo ispred Kustine imperije pa pohitaj dalje… Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6065 Napisano Septembar 1, 2010 Svakom po zasluzi, 12432 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Granica, nema nešto gužve ali je vrućina nesnosna! Nasmejao nas je bosanski carinik koji mi je uzeo dokumenta I krenuo napred prema prednjem točku da pogleda broj tablice ;D. Tražili su nam zelene kartone I to je to. Lep put do Višegrada, dobar asfalt, sve vreme pričkamo preko radio stanica I komentarišemo predivnu prirodu oko nas. U Višegradu stadosmo u baštu kafane baš pored Starog mosta, kafa, sokovi…dođe I Žužina drugarica da se pozdravi…lepo. Slikanje, kafa, sokovi… Stari most I gde ćemo sad? Kaže Joška da odavde imamo još oko 200 km do mora pa pošto Temerinci nisu davno bili na moru eto prilike da se veselo uputimo na jug. Ali kako? I gde? Nismo poneli pasoše, Hrvatska otpada. Crna gora?...a šta ako nema pijaće vode što se često dešava? Ima li Bosna more? Ima brate, kako nema, jes’ da je desetak kilometara široko ali tu je Neum gde ja nikad nisam bio ...... Znači Neum. Pa dobro, ajd’…Joška još sinoć kod Nešketa napravio rutu na svom GPS-u ( sad su mi tek jasni oni značajni pogledi I smejuljenje… ) I izabrao magistralne asfaltne puteve I najbližu rutu….kakva greška! (Kletva br. 1: Dabogda ti Joška pravio najkraću rutu!) ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
joska 63 Napisano Septembar 1, 2010 I=U/R, 2061 postova Lokacija: Temerin Motocikl: Transalp `97 Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da je kletva br1 "Dabogda ti Rajko meso za rostilj kupovao!" ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Septembar 1, 2010 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan ;D ;D ;D ;D ;D Eeee, nek' si mu rek'o ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Utjerivac 6625 Napisano Septembar 1, 2010 Zainteresovan ko mlad majmun!, 894 postova Lokacija: Ljubiš Donji. Motocikl: Uvijek Japanski! Prijavi odgovor kao problematičan Ima li Bosna more? Ima brate, kako nema, jes’ da je desetak kilometara široko ali tu je Neum gde ja nikad nisam bio ...... Znači Neum. Pa dobro, ajd’…Joška još sinoć kod Nešketa napravio rutu na svom GPS-u ( sad su mi tek jasni oni značajni pogledi I smejuljenje… ) I izabrao magistralne asfaltne puteve I najbližu rutu….kakva greška! (Kletva br. 1: Dabogda ti Joška pravio najkraću rutu!) @Arakis Jebes zemlju koja mora nema. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GUS 261 Napisano Septembar 1, 2010 Zainteresovan, 648 postova Lokacija: Banja Luka-Srpske Toplice Motocikl: AFRICA TWIN RD 03 Prijavi odgovor kao problematičan kucaj nastavak ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6065 Napisano Septembar 3, 2010 Svakom po zasluzi, 12432 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Sad ću , samo prvo malo da dopunim slike sa Joškinog i Peterovog aparata....ima ih ukupno oko 4 000 ;D i stvarno je ogroman posao sve ih smanjiti, izabrati... Polazak iz Beograda Joška i ja nameštamo slušalice i mikrofon u Nešketovu kacigu Gružansko jezero Šumadija Ovčarsko - Kablarska klisura Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6065 Napisano Septembar 3, 2010 Svakom po zasluzi, 12432 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Svi trk na lepinje sa kajmakom ;D Višegrade grade... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6065 Napisano Septembar 3, 2010 Svakom po zasluzi, 12432 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan ...a sad prema Foči - Srbinju...prelepo! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6065 Napisano Septembar 3, 2010 Svakom po zasluzi, 12432 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Čemerno i obilaznica Gradi se novi vijadukt "Privremeni put" zbog radova...uzaki dosta opasan ali su predeli nezaboravni Peter i Melinda Moja malenkost i Goca Kad naiđe autobus, sklanjaj se Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djomla 53 Napisano Septembar 3, 2010 Svrati ponekad, 477 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GS 1150 Prijavi odgovor kao problematičan Super slidze, sad ce verovatno i more. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6065 Napisano Septembar 3, 2010 Svakom po zasluzi, 12432 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Foča pa na Tjentište. Tuneli, zelen'lo, put dobar... Naravno da smo se slikali ispred spomenika da se vidi da smo svi (osim Melinde) nekad bili Pioniri . Uzak put, relativno dobar asfalt. Tu negde grade novi vijadukt I naiđosmo na malo makadama I takozvani “privremeni put”. Veoma “veseo” put, uzak, sve krivina na krivini a mokar. Sve vreme smo vozili po mokrom putu, očigledno je da je neki pljusak ispred nas dobro natopio asfalt I rashladio ga (što je dobro) I nema toliko vrućine ali mokar put I rizla na sve strane…to baš I nije dobro za naše natovarene Transalpove. Pazite se krda krava po putu! Prepun ih je put do Gacka I posle tog gradića sa čuvenom termoelektranom. Oprezno smo prolazili pored stada, nikakvo sviranje ne dolazi u obzir zato što se uplaše I raštrkaju u svim pravcima. Jedina taktika polako, kaunterstiring pa gas… Baš lep valjak iza krivine ispred Gacka ;D...opet countersteering.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6065 Napisano Septembar 3, 2010 Svakom po zasluzi, 12432 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Ih...ima još do mora.... , idemo dalje. Nevesinje, raskrsnica: desno za Mostar, levo Berkovići I Stolac…po ruti ajd’ levo…peglamo mi po magistralnom asfaltnom putu (tako kaže IGo)…kad buc! ;D Makadam. Đa levo, đa desno, dobar makadam, sve se nadamo iza krivine će opet asfalt, prođosmo nekoj teti kroz dvorište I Joška joj rastera kokoške ;D na čuci desno vijori šahovnica, lokatori ispred prodavnice nam mašu da svratimo na pivo…ma nemamo vremena, jurimo asfalt?!? Kotrljamo se tako 5 – 6 kilometara, nigde “magistralnog asfaltnog puta”…popesmo se na vrh nekog brda I stadosmo, ne verujemo šta nam se dešava!? Na dole strmina, serpentine I lakat krivine, levo stena desno provalija od (velike nam oči) 1000 metara a mi natovareni k’o brodovi, svaki Transalp nije ispod 450 kila žive vage…Onaj dobar makadam se promeni u neko kamenje, kolotrage levo I desno pa kad se zadnji točak oklizne bude ono ”drž se” …uz obavezno Gocino podvriskivanje od užasa… Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6065 Napisano Septembar 3, 2010 Svakom po zasluzi, 12432 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Siđosmo nekako, Bog nas je pogledao I nije bilo padanja onako natovarenih .. Berkovići, benzinska pumpa I pumpadžija koji je blenuo u nas gledajući kojim smo putem došli I koje registracije nosimo. Vrlo interesantno, motori su celim putem trošili isto, razlika možda u 100 – 200 grama benzina, u Berkovićima sipasmo sva trojica za 21 – 22 KM, što je nekih desetak litara BMB. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6065 Napisano Septembar 3, 2010 Svakom po zasluzi, 12432 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Stolac, lepo uređen gradić pun nacionalnih simbola. Tu smo prvi put videli putokaz za Neum…jeeeej, veselo smo komentarisali preko radio stanica da nema još mnogo, sad će more iza onog brda iako je GPS pokazivao da ima još da peglamo pedesetak km. Uzak asfaltni put sa zakrpama, rizla I “mine” od pomenutih rogatih domaćih životinja baš u svakoj krivini. Joška napred, Peter u sredini ja na začelju, Joška stalno obaveštava o stanju na putu: “rizla u krivini, rizla I go**o u krivini, ono na “g” bez rizle u lakat krivini…” već smo bili dosta umorni ali njegova obaveštenja su nas sve nasmejala. Iza onog brda, pa iza onog brda….setio sam se kad sam kao klinac putovao na more I stalno zapitkivao roditelje: kad će više to more? I bilo je kao I te večeri: Evo Melinda iza onog brda…ne, sad sigurno iza one čuke….tih poslednjih tridesetak kilometara su nam se otegli kao gladna godina. Mrak je već odavno pao tako da slika puta više nema... Najzad, uđosmo u Neum I tek na kraju nizbrdice ugledasmo nešto crno načičkano svetiljkama (već je bilo oko 22h)…MORE! Nije valjda da je došao kraj našim mukama, celodnevnom prženju na +38 + 39 stepeni po termometrima na gedžetu? Obala, proširenje, prodavnica sa ‘ladnim Sarajevskim pivom! Uraaaaa! Ma nisam ni sišao sa motorina a dobri I prepošteni Joška već izlazi iz prodavnice sa “zmiče” hladnim pivom koje smo svi naiskap popili. Utom stade neki debeljko na skuteru, pita: Bajkeri, imate li smještaj? Reče da se zove Zrinko I da ima novu kuću na uzvišenju, odosmo Joška I ja da pogledamo I iscenjkah se da za 40 E dobijemo dvosobni apartman sa ogromnom terasom, dva francuska I dva pomoćna ležaja (naravno da smo Jošku “instalirali” na terasi…khm, ko ga zna, znaće I zbog čega ;D Brzo rastovarismo naše dobre motorine I u centar na obalu na večeru…a mi gladni k’o vukovi. Mešano meso za nas 6 duša 40 E..jedva smo pojeli, ostale samo dve kriške limuna Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6065 Napisano Septembar 3, 2010 Svakom po zasluzi, 12432 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Ujutro kafa I uživanje u pogledu sa terase…naravno da je omladina pripalila na plažu još u 8 sati pa smo posmatrali kako se brčkaju I uživaju. Interesantno je da po Neumu ima skutera k’o šaše ali nikoga nismo videli da nosi kacigu? Možete da zamislite kako smo izgledali sa tri, za njihove pojmove, ogromna motora a mi u “punoj ratnoj opremi”…svi su nas primetili i bili smo glavna atrakcija za dečicu (i mame ;D). Naravno da smo se svaki dan parkirali direktno na betonski deo plaže, iskusno okrenuvši motore unazad, uz zid da nam se baš ne vide tablice …očigledno da ovde vrlo retko dolaze turisti iz Srbije. Moram da kažem da baš nikakvih problema nismo imali, čak je bilo nekoliko komentara u stilu: E svaka vam čast što ste i ovde došli!? (auuu, kakva seka prođeeeeee... ;D) Živeli! ...ovo biH moglo u "onu" temu ;D Kupanjac, uživanjac, zezanje, lud'lo....odmor i razonoda Naša "dečurlija skuplja školjke Cene u restoranu na obali Deco, ovo je fatamorgana, ovako nikako ne sme da se vozi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6065 Napisano Septembar 3, 2010 Svakom po zasluzi, 12432 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Tri dana proletoše…nedelja ujutro, spakovasmo se I naravno tužni krenusmo kući, kad bi ostali još bar tri – četiri dana… Malo smo promenili rutu za povratak: Neum - Čapljina - Mostar - Sarajevo - Sokolac - Zvornik - Loznica - Šabac i kući. Nekih 550 km. Opet preko brda onim uskim putem…jezero kod Čapljine I izlazak na magistralu Mostar – Metković. Gužva na putu, kvalitet asfalta odličan tako das mo sa uživanjem na + 40 brzo došli do Mostara. Tu smo se malo pogubili u uskim uličicama, hteli smo što bliže da se parkiramo Starom mostu. Srećom, naiđosmo na semaforu bajkera sa lepšom polovinom na Vulcan-u koji nas je sproveo skoro do mosta. Parkirasmo se uz neku gomilicu MZ-a sa mađarskim tablama, momci peglaju po Balkanu I razgledaju…malo proćaskali sa njima pa ‘ajd’ na most. Slikanje, hladna voda iz frižidera za okrepljenje…ne znaš da li više prži sunce odozgo ili kamen odozdo. Most predivan, ponosan, predivan pogled. Jedva rasterasmo buljuk Japanaca da nam ne upadaju stalno u kadar. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Utjerivac 6625 Napisano Septembar 3, 2010 Zainteresovan ko mlad majmun!, 894 postova Lokacija: Ljubiš Donji. Motocikl: Uvijek Japanski! Prijavi odgovor kao problematičan Ih...ima još do mora.... , idemo dalje. Nevesinje, raskrsnica: desno za Mostar, levo Berkovići I Stolac…po ruti ajd’ levo…peglamo mi po magistralnom asfaltnom putu (tako kaže IGo)…kad buc! ;D Makadam. Na dole strmina, serpentine I lakat krivine, levo stena desno provalija od (velike nam oči) 1000 metara a mi natovareni k’o brodovi, svaki Transalp nije ispod 450 kila žive vage…Onaj dobar makadam se promeni u neko kamenje, kolotrage levo I desno pa kad se zadnji točak oklizne bude ono ”drž se” …uz obavezno Gocino podvriskivanje od užasa… Arakis,ne bih se ja cudio da je tebi 20 godina,ali sa toliko godina koliko imas trebao bi znati i koristiti onu narodnu: Preko-prece, naokolo blize. ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6065 Napisano Septembar 3, 2010 Svakom po zasluzi, 12432 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Eh...čovek se uči dok je živ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PeterPan 357 Napisano Septembar 3, 2010 ,, 1032 postova Prijavi odgovor kao problematičan Eto Arakis ispade najvredniji. Hocemo li vec jednom krenuti na te cevape? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6065 Napisano Septembar 3, 2010 Svakom po zasluzi, 12432 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Vesela družina opet zajaha konjiće, Temerinci po običaju uvek gladni a do Sarajeva I ćevapa na Baščaršiji 120 km . Neretva sa leve strane takve smaragdno zelene boje da nam je bilo vrhunsko uživanje voziti odličnim asfaltom. Naravno, kao što je red, način I običaj, prikočismo pored jednog restorana, sedosmo u bašču da popijemo kahvu iz fildžana I da blenemo u predivnu Neretvu. Ivan sedlo, tuneli…nešto pre ulaska u Sarajevo pitam ja preko radio stanice akcijaše da li su ikad bili na vrelu Bosne? Naravno da nisu a to je nešto “must see” kad se dolazi od strane Mostara. Bila je nedelja I gužva, ja sam ostao da čuvam natovarene konjiće a vesela ekipa se slatko islikala diveći se ovom čudu prirode gde iz otvora ispod Igmana kulja reka Bosna u skoro svoj svojoj veličini. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6065 Napisano Septembar 3, 2010 Svakom po zasluzi, 12432 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Sarajevo...mnogo se izgradilo od pre desetak godina kad sam poslednji put bio u tom gradu. Parkirasmo se na samom kraju Baščaršije i morali smo malo da sačekamo slobodno mesto ali su ćevapi, po običaju, vrh! Opet omladina otišla da procunja I da se malo slika, Joška i ja za to vreme domaćinski odmorismo. Tu je palo I presvlačenje u jakne I moto-pantalone zbog namrštenog neba I sitne kišice koja je počela da rominja. Nešto su radili most na samoj raskrsnici Pale – Mokro pa je bilo kojih 100 m drndanja po makadamu. Ravna Romanija, Sokolac…predivno za vožnju, put odličan I na mahove mokar od sitne kiše…moje Mitas gume se odlično drže I ne otklizavaju I pri večim nagibima…izgleda zbog velikog opterećenja – težine motora I kofera. Joška je morao da razmišlja o večeri u Temerinu pa je svratio u kafanče da se snabde sa jedno kilo - dva janjetine sa Romanije ;D Iznad Vlasenice smo naravno stali pored one česme sa hladnom vodom od koje zubi trnu, prošli Vlasenicu I došli negde pred Zvornik već po mraku I povremenoj sitnoj kiši. Stadosmo uz neki lep restoran gde smo opet popili kafu I sok i svi obukosmo kišna odela. Preko Drine sevaju munje, odjek grmljavine nam svaki put natera osmeh na lice…'beš bajkere i ovoliki put a nigde do sad nismo pokisli! ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PedjaR 70 Napisano Septembar 3, 2010 Mangulica, 627 postova Lokacija: Temerin Prijavi odgovor kao problematičan vidim bas vam je "lose" bilo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...