djura 28 Napisano April 25, 2007 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan pa je pre neki dan otisao u radnju i kupio ovakav identican :shock: Nadam se samo da ce da izdrzi da se ne slomi negde dok ja ne dodjem u Chicago i rastavim mu ga u parcice pa ce onda da se vozi ali - metroom. Kad bi roditelji saznali, ubili bi i mene (kao, ja sam kriv za sve) i njega. Njegovo je opravdanje: pa hteo sam slabiji, ali su mi svi mali... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
forty two 0 Napisano April 25, 2007 U prolazu, 75 postova Lokacija: BG Prijavi odgovor kao problematičan Opravdanje je genijalno... Sto meni to ranije nije palo na pamet :lol: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andrejp 24 Napisano April 25, 2007 In memoriam, 884 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Jebote Boki pa sta si to uradio!?! :shock: ti si kriv za sve!!! :wink: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sparco 149 Napisano April 25, 2007 Drug član, 1249 postova Lokacija: underlittleforest Motocikl: nekakvo motokros sokocalo Prijavi odgovor kao problematičan auh idi shto je prije moguce tamo i uzmi mu ovo, a onda zovi da se dogovorimo za cijenu i shipment method Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano April 25, 2007 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan Bože, šta sve ljudi èuvaju u dupetu pa još to posle prebace u glavu!!! :shock: Prvo TDM, pa sad ZZR-1400... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dane@ 98 Napisano April 25, 2007 Drug član, 1777 postova Lokacija: Sibir Prijavi odgovor kao problematičan Vidi se da je tvoj uticaj. Motor je ruzan u tri lepe ma............. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
forty two 0 Napisano April 25, 2007 U prolazu, 75 postova Lokacija: BG Prijavi odgovor kao problematičan Kad bolje razmislim... Kako to da nije kupio ovo: http://www.marineturbine.com/motorsports.asp Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djura 28 Napisano April 25, 2007 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Vidi se da je tvoj uticaj. Motor je ruzan u tri lepe ma............. Ma ja mu pricao da uzme Afriku, jer "honda je to" :mrgreen: ali on mi je onda pricao nesto o nekim muzejima, otpadima....sta li...od kada je otisao u tu Ameriku nista ga vise ne razumem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 8 Napisano April 25, 2007 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Neka ga je kupio, pravi motor. Ja sam rekao cim vise ne budem imao dovoljno snage i kondicije da se lomim po krivinama, tj. kad odem u penziju, kupujem ovakvo nesto, pravi penzionerski motor Nemoj nista da brines za buraza :wink: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest diRRty Napisano April 25, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Au , al njemu nije dobro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Raša 54 Napisano April 25, 2007 Drug član, 1854 postova Lokacija: NBG Prijavi odgovor kao problematičan jeli, koliko ono beše ide prvom?! :mrgreen: burazeru svaka èast za Kawu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Majstor_kvarisa 957 Napisano April 25, 2007 Navigator, 1801 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Papričica :) Prijavi odgovor kao problematičan Da, ja ovo samo dupetom mogu da zaradim :? :cry: . A onda da kazem da je doslo iz dupeta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Electrokid 1 Napisano April 25, 2007 Svrati ponekad, 385 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Kakav smesan motor,ja nema ni takav. Ali 1400ccm mnogo je kume. :ninja: E a gde su mu krila. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sstruja 115 Napisano April 25, 2007 Drug član, 2314 postova Lokacija: Staro Selo Motocikl: Yamaha XT600 Prijavi odgovor kao problematičan Dobra dupeta imate u familiji :) Da je meni jedno takvo dupe, ma da mi je jedan obraz takav pa da mi dodje vaka masina iz istog :) :) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmandic 8 Napisano April 25, 2007 Svrati ponekad, 254 postova Lokacija: bijela,montenegro Prijavi odgovor kao problematičan to je legenda, kaze mali mu drugi... neka mu je srecan, svaka mu chas :!: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Boy 2684 Napisano April 25, 2007 Braveheart, 702 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW S1000xr, Piaggio Madley 150. Prijavi odgovor kao problematičan extra je izabrao kawa je kawa nema da brines :wink: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja88 468 Napisano April 26, 2007 Zainteresovan, 558 postova Lokacija: Chicago, IL / Bor, SRB Motocikl: 04 Yamaha R1, 15 Kawasaki ZX-14R 30th Anniversary LE, 01 Ducati Monster S4, 21 Vespa Primavera 150 Sean Wotherspoon, 16 Aprilia Dorsoduro 750, 01 Suzuki Hayabusa, 14 Harley-Davidson Road King FLHR, 94 Suzuki RM250 Prijavi odgovor kao problematičan Kol'ko li mu je dupe,a tek glava,kad mu staje mahina od 1400 ccm ? Shalamala. A da je veliki,e vala jeste...I dobar je.I jak je.I ono najvaznije - nov je! Neka mu iz tog istog dupeta i u tu istu glavu dodje pamet,pa polako s njim,i da se slatko navoza. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sparco 149 Napisano April 26, 2007 Drug član, 1249 postova Lokacija: underlittleforest Motocikl: nekakvo motokros sokocalo Prijavi odgovor kao problematičan djuro jel ja mogu da ti budem kako brat )) trep trep Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RSVMillenian 228 Napisano April 26, 2007 Drug član, 1140 postova Lokacija: Chicago, IL USA Motocikl: 2007 Triumph Daytona 675 Prijavi odgovor kao problematičan Pposto sam imao prilike da vidim bike, mogu reci da je jako dobar, strava. Inace se ja ubih ubedjujuci ga da su mu R6, R1, ZX6 i sl. mali, decko je malo visi od 190cm pa starno je smesan na trkalici. I odusevio sam se kad mi je javio da je uzeo ZX-14. Samo jos da ga ubedim da se uclani na forum. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Najzli 158 Napisano April 26, 2007 Drug član, 1192 postova Lokacija: Bg Motocikl: Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Samo jos da ga ubedim da se uclani na forum... ...i da nam prièa blamove iz detinjstva njegovog starijeg brata... :wink: Meni je to mnogo veliki motor, u svakom pogledu. Cena, snaga, kubikaža, izgled. Nekako sam mišljenja da takve zverke voze baš neki èudni, daleki ljudi... najzli Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djura 28 Napisano April 26, 2007 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan ...i da nam prièa blamove iz detinjstva njegovog starijeg brata... :wink: ja sam oduvek bio smeker :mrgreen: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Obelix 140 Napisano April 26, 2007 Zainteresovan, 584 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: ZX 12 R Prijavi odgovor kao problematičan Pposto sam imao prilike da vidim bike' date=' mogu reci da je jako dobar, strava. Inace se ja ubih ubedjujuci ga da su mu R6, R1, ZX6 i sl. mali, decko je malo visi od 190cm pa starno je smesan na trkalici. I odusevio sam se kad mi je javio da je uzeo ZX-14. [/quote']Hej,hej ...staniiii malo ! Pa zar nisi baš ti ,na jedom drugom mjestu u ovom forumu ( zzr 1400 vs Hayabusa OFF) napisao za Kawu da je ,uz Busu, NAJRUŽNIJI IKADA napravljeni motocikl,ružniji i od Morbidelija...??? :-k Ili si ,za samo jedan dan,progledao,ili je nešto drugo u pitanju. Meni je ta KAWA prava STRAVA. Èestitam momku na pravom izboru! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sparco 149 Napisano April 27, 2007 Drug član, 1249 postova Lokacija: underlittleforest Motocikl: nekakvo motokros sokocalo Prijavi odgovor kao problematičan mrak je nema price, nek je svikne pa kad izadje gtr na njega odma, ono je neshto najljepshe i najmocnije hto sam ikad vidio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Luka 4 Napisano April 27, 2007 Svrati ponekad, 193 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Bravo za batu! :kul: Djuro, kada ces ti na neki motor da sednes? :wink: :baeh: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest SNAKESBIKER Napisano April 27, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan odlican motor!!!!!!!!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...