Jump to content

Moto Zajednica

Lanac,Lancanici.....

Recommended Posts

• Svakom po zasluzi, 12441 postova
  • Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake

Ako možeš da pomeriš zadnji točak dovoljno napred da lanac ne bude pretegnut, ne moraš da menjaš lanac. :D

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Svrati ponekad, 140 postova
  • Motocikl: Beverly 250

Da ne otvaram novu temu imam jedno pitanje-problem!!!!  volim da se vozim po blatu, prasini, pesku, travi ali ne mogu svaki put posle voznje da cistim lanac, toliko se nahvata prasine blata... da to nije normalno ::)!!! Ako ne namazem lanac, zveci da to nije normalno sjebacu ga brzo, ali onda nema prasine  ;) ako ga namazem nahvata mi se prasina blato....sta da radim, kako da resim taj problemcic    Kontam da je vec bilo pitanje ali ne mogu da ga nadjem na forumu

• Drug član, 2150 postova
  • Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor

Da ne otvaram novu temu imam jedno pitanje-problem!!!!  volim da se vozim po blatu, prasini, pesku, travi ali ne mogu svaki put posle voznje da cistim lanac, toliko se nahvata prasine blata... da to nije normalno ::)!!! Ako ne namazem lanac, zveci da to nije normalno sjebacu ga brzo, ali onda nema prasine  ;) ako ga namazem nahvata mi se prasina blato....sta da radim, kako da resim taj problemcic     Kontam da je vec bilo pitanje ali ne mogu da ga nadjem na forumu

jednostavno!! nemoj da voziz po blatu i prasini  ;D

Gost
Ova tema je zaključana za nove odgovore.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja