Ivan_ZR 7 Napisano Septembar 13, 2010 Advanced Member, 791 postova Lokacija: Зрењанин Motocikl: Sv650n Prijavi odgovor kao problematičan ja cuo da benzin izjeda neke gumice ku*ac-palac. probao sam jos davno s benzinom, al' nije bas najbolje posao obavio. faminom cistim vec par godina i prezadovoljan. a podmazujem trenutno sa motul sprejom za lanac, koji cu zameniti silkolenovim cim ga potrosim... a na koliko, pa oko 600 kilometara ili kad se bas vidi da je usvinjen... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2129 Napisano Septembar 13, 2010 Skuteras, 3716 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan ...koji cu zameniti silkolenovim.... Bolje nemoj. Ja sam jednom prskao neki silkolene, rasprsti se po motoru za cas posla. Ne znam da li sta i ostane na lancu. Mnogo mi nesto vodenast bio Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan_ZR 7 Napisano Septembar 13, 2010 Advanced Member, 791 postova Lokacija: Зрењанин Motocikl: Sv650n Prijavi odgovor kao problematičan ...koji cu zameniti silkolenovim.... Bolje nemoj. Ja sam jednom prskao neki silkolene, rasprsti se po motoru za cas posla. Ne znam da li sta i ostane na lancu. Mnogo mi nesto vodenast bio ne znam sta da ti kazem, vec par godina koristim silkolene i bas sam zadovoljan. sad kad sam prosli put kupovao bio samo motul... motul je meni jezivo vodenast. onaj silkolene kad nasaram se barem vidi da ima nesto na lancu naprskano ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...