kara kokaleros 3 Napisano Septembar 1, 2010 Svrati ponekad, 144 postova Lokacija: Banja Luka // \\ Herceg Novi Motocikl: Cagiva Mito 125 Prijavi odgovor kao problematičan Evo bas sam potrazio ovu kameru DVR MD80, jer i meni treba nesto slicno, nasao sam na ebay za 11$, dostava je besplatna. Trebalo bi da dodje u roku od 7 dana na adresu. Citao sam na par foruma, neki momci iz HR su je narucivali sa ebay-a i sve ih je izaslo oko 100 kn. Sto se tice kvaliteta snimka, poprilicno je dobar, bar ono sto sam vidio na youtube... a sta moze da se ocekuje vise od kamerice za 10 jura Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4201 Napisano Septembar 1, 2010 Ne silazi, 6569 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan Svaki snimak dobrodošao kao iskustvo i koji ćemo komentarisati da bi se što bolje naučili i bili što spremniji za ubuduće. No, potrebno je da kamera bude što kvalitetnija i da uspe da zabeleži registarski broj koji će biti identifikacija nasilnika. Nemojmo da ovo bude samo zbirka putopisnih klipova već sredstvo da probamo da smanjimo bezočnu bahatost koja je sve veća. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mojsa 226 Napisano Septembar 3, 2010 Svrati ponekad, 297 postova Lokacija: bgd Motocikl: Vfr 750 Prijavi odgovor kao problematičan covek vise ne moze da napravi ni jednu voznju a da mu vozaci automobila ne ugroze zivot bar pet puta.Evo dve opasne situacije sa danasnje voznje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4201 Napisano Septembar 3, 2010 Ne silazi, 6569 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan U čoveče, oba drska,reten što izlazi na rikverc na magistralni put i ovaj pametnjakvić koji je našao da obilazi punu kolonu. Oba su za debelo kažnjavanje. Nego, ne videh tablice. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
despic 7 Napisano Septembar 3, 2010 Svrati ponekad, 399 postova Lokacija: bg Prijavi odgovor kao problematičan danas bas na avalskom moja dva drugara zaginula ozbiljno...neki tip im uleteo u traku u krivini i obojica zavrsili u jarku... srecom, zivi i zdravi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vidik 246 Napisano Septembar 3, 2010 Svrati ponekad, 313 postova Lokacija: Bgd-Žarkovo Prijavi odgovor kao problematičan Ovakvi snimci su prava stvar za edukaciju, odnosno prikaz opasnih situacija koje su sve m0guće u saobraćaju. Ako su uočljive tablice još bolje. Ipak je važniji život nego bilo koja kazna koju bi eventualno dobio prijavljeni. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mojsa 226 Napisano Septembar 3, 2010 Svrati ponekad, 297 postova Lokacija: bgd Motocikl: Vfr 750 Prijavi odgovor kao problematičan na originalnom snimku se vidi golfova tablica bg 151 300 ,ali se jugova ne vidi bas dobro prvi broj je 2 i zadnja dva su 14 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4201 Napisano Septembar 3, 2010 Ne silazi, 6569 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan Zeza što ti ide kroz vizir. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mojsa 226 Napisano Septembar 3, 2010 Svrati ponekad, 297 postova Lokacija: bgd Motocikl: Vfr 750 Prijavi odgovor kao problematičan evo kako to izgleda montirano na motoru,doduse vizir mi je malo zatamljen pa to utice na kvalitet slike.Ja sam prvo uzeo onu kameru od 4900 u pegazu ,ali sam je sutra dan zamenio za ovu i doplatio jer ona strasno lose snima nista se ne vidi,jedva se razazna koji je auto u pitanju a o tablici da ne pricam. Sa ovom je vec bolje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
despic 7 Napisano Septembar 3, 2010 Svrati ponekad, 399 postova Lokacija: bg Prijavi odgovor kao problematičan simpatican nosac...nema vajbreshna!? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4201 Napisano Septembar 3, 2010 Ne silazi, 6569 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan Jel ima kamera promenu ugla snimanja u smislu bolje čitljivosti ili pak korekciju rezolucije u istu svrhu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mojsa 226 Napisano Septembar 3, 2010 Svrati ponekad, 297 postova Lokacija: bgd Motocikl: Vfr 750 Prijavi odgovor kao problematičan Moze da se pomera u svim pravcima, a ovi snimci su radjeni u max. rezoluciji 640*480 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mojsa 226 Napisano Septembar 4, 2010 Svrati ponekad, 297 postova Lokacija: bgd Motocikl: Vfr 750 Prijavi odgovor kao problematičan evo jedno od resenja za nosac kamere...samo jos malo treba da poradim na estetici Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4201 Napisano Septembar 4, 2010 Ne silazi, 6569 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan Znao sam, čim ti nećeš danas da se voziš. Odlično. Mnoge kacige ko moja imaju mesto za komunikator pa umesto originalnog poklopca se može napraviti identičan na klik i u njega ušrafiti nosač kamere. Nego daj malo o sočivima... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mojsa 226 Napisano Septembar 4, 2010 Svrati ponekad, 297 postova Lokacija: bgd Motocikl: Vfr 750 Prijavi odgovor kao problematičan evo ima par linkova o nekim modifikacijama http://www.utahtrikes.com/ARTICLE-31.html http://www.riptidemag.com.au/forum/viewtopic.php?f=12&t=1402 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4201 Napisano Septembar 4, 2010 Ne silazi, 6569 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan Ima zaista umišljatih ljudi, stavi se drugi objektiv i poboljša kvalitet snimka. Danas ja na Novom Beogradu i patrola meri brzinu ispred Gazela. Stanem i ispričam se sa starijim Policajcem . Iako sredovačan, jako lepo razume i motoriste što me je iznenadilo. Čak ni na pominjinanje ubistva točkarenjem u NS-u nije ništa pogrdno rekao na naš račun. Podržava pomeranje vozila i pravljenje mesta za prolaz motora, kapira provlačenje na semaforu, na moju opasku da nema šanse da stojim iza plinare, kaže ni ja. Pitao sam ga dal mogu da zapišem broj i prijavim nekog za opasnu sitaciju. Čuo je da u Evropi postoji pravilo uvažavanja takvih prijava a misli da ovde to ne ide lako mada se slaže sa podnošenjem, al sa kamerom da. I on kaže da postoje izuzetno bezobrazni i opasni vozači auta koji ne razumeju da i najmanji dodir ide direktno na meso (motora). Razgovor je završio vicom o majmunu u samoposluzi koji pazi na kradljivce i kako ga je Srbin prevario. Satko sam se nasmejao, a vic je ustvari aluzija na naš mentalitet. Danas do Novaća i nazad, 3 vruće situacije a subota. Vrhunac je što je parkiran auto sučelice meni izašao bezobrazno da sam morao oštro da kočim. Gleda me i drsko kreće sa trotoara. dakle, ne može nijedna vožnja da bude bez ekscesa. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivan1979 22 Napisano Septembar 4, 2010 Svrati ponekad, 131 postova Lokacija: Banovci Motocikl: Suzuki Freewind 650 Prijavi odgovor kao problematičan evo kratkog probnog snimka sa MD 80 D001 , kamera je u kacigi vezana cicak trakom za bradu sa unutrasnje strane. Put za Besku. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4201 Napisano Septembar 4, 2010 Ne silazi, 6569 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan Jel mož se pročita broj tablice. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mojsa 226 Napisano Septembar 4, 2010 Svrati ponekad, 297 postova Lokacija: bgd Motocikl: Vfr 750 Prijavi odgovor kao problematičan ja sam danas pravio probu sa kamerom na kacigi ali mi se ne dopada,za neko putovanje je ok ali po gradu nikako.Provalio sam da pri prolasku kroz raskrsnice vrtim glavom levo-desno kao lud i u tim trnucima je snimak kao sa ringispila ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4201 Napisano Septembar 4, 2010 Ne silazi, 6569 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan Znači, ko na facebuku si. Pa neka, to su trenutne sitacije al je prednost što glavom možeš da ispratiš situaciju sa bokova uglavnom odakle opasnosti nailaze, možeš da zadržiš fokus na neki detalj, na tablicu. Nemo da ispadne da mora 2 kamere. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivan1979 22 Napisano Septembar 5, 2010 Svrati ponekad, 131 postova Lokacija: Banovci Motocikl: Suzuki Freewind 650 Prijavi odgovor kao problematičan Jel mož se pročita broj tablice. Ako se bas priblizis moze, inace nema sanse. Kvalitet snimka ze kameru od tridesetak eura je zadovoljavajuci.Nema stabilizaciju slike sto se i vidi. Mali ugao snimanja. Dobra strana je glasovna aktivacija. Na prvoj probnoj voznji sam je nakacio na rol bar, zbog previse vibracija snimak je 0. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4201 Napisano Septembar 5, 2010 Ne silazi, 6569 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan Znači ipak je ova iz Pegaza prihvatljiva skroz, jes da je više nego duplo skuplja. Uz dodatni objektiv radi dobro. Čekamo Mojsin izveštaj. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivan1979 22 Napisano Septembar 5, 2010 Svrati ponekad, 131 postova Lokacija: Banovci Motocikl: Suzuki Freewind 650 Prijavi odgovor kao problematičan evo par danasnjih "bezazlenih" situacija , oduzimanje prednosti, preticanje preko pune i ostrva.... stane na stop, gleda me i posle par sekundi me sece 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzony_1100 427 Napisano Septembar 5, 2010 Svrati ponekad, 212 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Tracer 7 / Aprilia Sr 50 Prijavi odgovor kao problematičan hahahaha ;D ;D ;D 'Bem ti mater ja u pi*du ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
uff 13 Napisano Septembar 5, 2010 Drug član, 1392 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Operi sutra taj vizir bre ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...