Arakis 5965 Napisano Avgust 26, 2011 Svakom po zasluzi, 12424 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan ...svetli pa sve pršti Kak'i su noćni utisci? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Crni. 448 Napisano Avgust 26, 2011 Zainteresovan, 581 postova Lokacija: Beograd,29 novembar Motocikl: Honda Varadero XL 1000 V Prijavi odgovor kao problematičan ...svetli pa sve pršti Kak'i su noćni utisci? nisam sinoc vozio al pistalica pisti za sve pare kad nekog obilazis on se sklanja levo te desno neznaju gde udaraju...... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5965 Napisano Avgust 26, 2011 Svakom po zasluzi, 12424 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Xexe, svi odmah pomisle da neki šleper ide u rikverc pa bežU Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pedjas011 85 Napisano Avgust 26, 2011 Svrati ponekad, 111 postova Lokacija: Beograd Motocikl: pesaka u ful opremi (ode TDM) Prijavi odgovor kao problematičan dragi labosi.. jel stigose alarmi....maznuce mi motor....da riknem posle od tuge koliko para sa sve ugradnjom? fala vi od srca.... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki94 2 Napisano Avgust 26, 2011 Svrati ponekad, 198 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sprint Pulser 125 Prijavi odgovor kao problematičan Da li se vratio Rale sa "produzenog" godisnjeg odmora? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dejan Nešković 801 Napisano Avgust 29, 2011 Bivši baksuz :), 599 postova Lokacija: Beograd / Leskovac Motocikl: Yamaha FZS600 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan Danas i ja prvi put otišao u tu famoznu Laboratoriju. Skrljao me kamion na parkingu, pa je trebalo da se promene ručice kvačila, kočnice, da se prisredi ćopava, doda gumeni odbojnik na centralnom štenderu... Momak (na žalost, nisam mu zapamtio ime), odmah prišao, konsultovali se, dao mu materijal i odmah se bacio na posao. Prezadovoljan sam učinjenim, Naravno, kako je posao odmicao, hvatali smo se i za ostale teme, onako usput mi pogledao motorče, za stvari koje nije mogao da uradi, dao mi je odlične savete, plus predložio da što pre zamenim pločice na zadnjoj kočnici... Kad trebalo da se plati, kako nisam imao sitno, bez problema me pustio da odem i usitnim novac, najverovatnije sa poverenjem da ću se vratiti. SIže: Ljubazni, fini, korektni, duhoviti, pristupačni. Moja preporuka. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5965 Napisano Avgust 29, 2011 Svakom po zasluzi, 12424 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan To je bio Peđa, naš vulkanizer i mehaničar Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeka Peka i drugari 880 Napisano Avgust 29, 2011 veseli stomatolog , 860 postova Lokacija: Beograd Motocikl: dl 650 Prijavi odgovor kao problematičan i da ustajete malo ranije, a veceras u krevet ranije.......i sutra me ne zanima ni ako bude 50C...dolazim na zamenu ulja i filtera..... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5965 Napisano Avgust 29, 2011 Svakom po zasluzi, 12424 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
robbief 150 Napisano Avgust 29, 2011 Smooth operator, 136 postova Motocikl: nexus 300 Prijavi odgovor kao problematičan Kad smo vec kod toga, poslao sam pre neki dan neku poruku za dogovor, ali odgovor nikad nije stigao, smrc edit. Od kako dugo svetlo ne gasi ksenon (hvala g.Rajko), primetio sam da mnogo redje hoce da me likvidiraju dok vozim motor. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5965 Napisano Avgust 29, 2011 Svakom po zasluzi, 12424 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Biće i odgovora, kompletira se gedžet Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dejan Nešković 801 Napisano Avgust 30, 2011 Bivši baksuz :), 599 postova Lokacija: Beograd / Leskovac Motocikl: Yamaha FZS600 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan To je bio Peđa, naš vulkanizer i mehaničar Pif... Al je Peđa neki baksuz... Lepo mi čovek juče rekao: "Pogledaj da što pre promeniš kočione pločice pozadi, pri kraju su." Još jutros pozovem, pronađem moj model, rekoh, izdržaće koji dan... Kad ono, večeras, nekih 60 km nakon pregleda u Laboratoriji, meni zadnja crkla. Pa da vam se najavim, sutra dolazim sa novim pločicama na zamenu. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Duxill 1276 Napisano Avgust 31, 2011 Zainteresovan, 594 postova Lokacija: Bgd Motocikl: ADV T☆34 Prijavi odgovor kao problematičan ...svetli pa sve pršti Kak'i su noćni utisci? Bixenon и PIAA 510 магленке, Значи Врх! Светлим ко Божићна јелка, него има ту један проблем. Убише ме ови моји да ми сад позиција чкиљи жуто испод ксенона, квари угођај, па да идем опет код доктора... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5965 Napisano Avgust 31, 2011 Svakom po zasluzi, 12424 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Dođeš, regulisaćemo ...samo kad mi malko ozdrave leđa Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasqez 254 Napisano Avgust 31, 2011 Svratio...., 343 postova Lokacija: Beograd-Dorcol Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan ...svetli pa sve pršti Kak'i su noćni utisci? Bixenon и PIAA 510 магленке, Значи Врх! Светлим ко Божићна јелка, него има ту један проблем. Убише ме ови моји да ми сад позиција чкиљи жуто испод ксенона, квари угођај, па да идем опет код доктора... Ocu i ja ocu i ja Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5965 Napisano Avgust 31, 2011 Svakom po zasluzi, 12424 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan ...kad me puŠti kičma, napaćena i iskrivljena Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HOGAR STRASNI 1168 Napisano Avgust 31, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 507 postova Lokacija: Beograd - epicentar Motocikl: BMW R1150RT Prijavi odgovor kao problematičan Sve se to da srediti jednim dobrim gaženjem. Doduse nežnim ženskim nogama. Tako da znas sta ti je ciniti,il lepo zamoli ili dovoljno iznerviraj G-dju Gocu i eto leka. Brz oporavak Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dejan Nešković 801 Napisano Septembar 1, 2011 Bivši baksuz :), 599 postova Lokacija: Beograd / Leskovac Motocikl: Yamaha FZS600 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan Pa da vam se najavim, sutra dolazim sa novim pločicama na zamenu. Zamena uspešno odrađena, mada je zbog iste bilo neophodno demontirati pola motocikla. Ja opet, više nego zadovoljan. Testirane na autoputu Beograd - Zagreb, ujedaju kao blesave. Hvala Bogu, laborant Peđa mi je skrenuo pažnju na nove stvari koje će mi u skorije vreme crći. Tako da, najverovatnije se skoro ponovo vidimo. P.S. Evo, i ja da se prijavim za ksenon, čim Arakisa popusti kičma. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5965 Napisano Septembar 1, 2011 Svakom po zasluzi, 12424 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Očekujte danas nove vesti oko xenona, samo ako budem mogao da se pripnem na motor Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
symon 144 Napisano Septembar 1, 2011 Svrati ponekad, 137 postova Lokacija: MK CRNA REKA Motocikl: Hayabusa Prijavi odgovor kao problematičan Jašta ćeš nego moći kad ovolika ekipa čeka s nestrpljenjem... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko011 2457 Napisano Septembar 2, 2011 SuperStar, 1098 postova Lokacija: Ćićevac Motocikl: MonsteR Prijavi odgovor kao problematičan Ok su momci, mada vec par dana cekam cenu za xenon....... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5965 Napisano Septembar 2, 2011 Svakom po zasluzi, 12424 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan 40 E za 1/2 auto kompleta sa velikim ballastima (4.3K, 6K i 8K) i 45 E za moto komplet sa ultra slim ballastom, nova generacija (6K) Cene su sa ugradnjom na i u motor Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
prestige 86 Napisano Septembar 2, 2011 Svrati ponekad, 105 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Suzuki GXS600F Prijavi odgovor kao problematičan Jeli Rale bez obzira za koju je sijalicu vezan komplet. H7,H4,H1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Septembar 3, 2011 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav za laborante sa Jadrana! Evo krecem kuci, pa naostrite alat, dolazim za par dana da zamenimo plocice, da me ne grdite vise! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2021 Napisano Septembar 4, 2011 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan 40 E za 1/2 auto kompleta sa velikim ballastima (4.3K, 6K i 8K) i 45 E za moto komplet sa ultra slim ballastom, nova generacija (6K) Cene su sa ugradnjom na i u motor Da li je ovo bi-xenon set? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...