jager 3445 Napisano Septembar 16, 2010 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Pa podmazivač je dodatna oprema... Ali sad kad ga opravimo, ima da radi ko zmaj! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Septembar 17, 2010 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan A sta je volan? Ako to nisi opravio..za tebe nema offa.. ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scuba 15 Napisano Septembar 17, 2010 Çelebi, 2415 postova Lokacija: Beograd - Vuk Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan Na Afrikama je izgleda sve dodatno. Ne brini, metućemo ti zmaja... ovaj, podmazivač ko zmaja... zmaj za podmazivanje... ma šta god, i onako je dodatno. ;D p.s. naravno da ti je crkA podmazivač kad si ga sam montirao četiri sata pošto je već bio montiran i radio je Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano Septembar 17, 2010 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan @Vlajko Volan k'o nov! Još i bolji, veći, brži.... ;D @Scuba Aaaaaaaaaa, znači u tome je (Bora Spužić) KVAKA!!!!!! Eeee, pa dobro, sad neću ništa pipati, gledaću kako treba. I učiti. I zajebavati A i ostaće vam onda vezica ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Septembar 17, 2010 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Cek cek, da okacim i ja slibu..danas se nadam zavrsetku zadnjih kresica a evo kako izgledaju prednji.. product by Laboratorija gvozdja ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
thelord 97 Napisano Septembar 17, 2010 Stomatolog na motoru, 1522 postova Lokacija: NBGD Motocikl: Transalp XL600V-X Prijavi odgovor kao problematičan Mesto je bolje od svakog kafica a jos ima i majstore Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DEJAN ZEMUNAC 9 Napisano Septembar 17, 2010 Svrati ponekad, 220 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan Mesto je bolje od svakog kafica a jos ima i majstore ovo je najbolji opis,po meni ;D ;D ;D ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svetac 527 Napisano Septembar 17, 2010 Drug član, 1448 postova Lokacija: subotica Motocikl: Honda ness 150 Prijavi odgovor kao problematičan cekaj! ima li tamo suncobran,i stolice! ja sam spreman da doniram sank! samo treba resiti prevoz!!!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5959 Napisano Septembar 17, 2010 Svakom po zasluzi, 12423 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Ima sve što ti duša ište Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svetac 527 Napisano Septembar 17, 2010 Drug član, 1448 postova Lokacija: subotica Motocikl: Honda ness 150 Prijavi odgovor kao problematičan ozbiljno!! imam jedan dvodelni sank,iz jedne igraone sa metalnom konstrukcijom!!! ako imate neki ugao za nesto slicno................. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sinclair 337 Napisano Septembar 17, 2010 Svrati ponekad, 487 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GPZ 500s - Ferdinand Prijavi odgovor kao problematičan ozbiljno!! imam jedan dvodelni sank,iz jedne igraone sa metalnom konstrukcijom!!! ako imate neki ugao za nesto slicno................. ma napraviće oni i ugao! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ranko 211 Napisano Septembar 17, 2010 "Greasy Thumb", 442 postova Lokacija: Beograd - neka buregdzinica jedem bureG :) Motocikl: F650 ST Furuna Prijavi odgovor kao problematičan ha... uverio sam se u par stvari : 1. ratluk vise ne volu jer smo im Nadalina i ja doneli cirka 1kg i nisu sve pojeli ( Popsy ne citaj ovo ) 2. Nema sanse da te puste a da nisu sredili ono zbog cega si dosao... Hvala drugari sada kocim i kada ne treba samo da bih gledao kako sija 3. Provalio sam da je tamo svima lepo samo dok ne dodju na red za resavanje njihovog problema...jer dok cekas sit se ispricas, napijes, najedes...ma all inclusive sto bi rekli braca turci iz bodruma 4. Scuba radi elektriku a cika Arakis mehaniku 5. Najbolji kafic u kome sam bio 6. Moze i da se zaradi ... Ubio sam dnevnicu kod PapaStalina na Ducatiju ( naravno ovo ne znaju laboranti ) 7. Transalp je... ruzniji... ali daleko bolji motor od F650 ( izvinite drugari sektasi ali... stvarno je ono muski motor dok je ovo nase... recimo fenseraj ) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5959 Napisano Septembar 17, 2010 Svakom po zasluzi, 12423 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tomerc 1240 Napisano Septembar 17, 2010 Drug član, 1260 postova Lokacija: Chicago Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi, to je navlakusa! Ne vjerujte im nista! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Septembar 17, 2010 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Banda..kazem ja.. ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tomerc 1240 Napisano Septembar 18, 2010 Drug član, 1260 postova Lokacija: Chicago Prijavi odgovor kao problematičan Trgovci bijelim robljem! Navuku te da dodjes, a onda ti uvale da radis! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scuba 15 Napisano Septembar 18, 2010 Çelebi, 2415 postova Lokacija: Beograd - Vuk Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan Trgovci bijelim robljem! Navuku te da dodjes, a onda ti uvale da radis! Pa jel oćemo u Evropu ili ne? ;D ;D ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kica_kingbg 38 Napisano Septembar 18, 2010 Zainteresovan, 800 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: MZ ETZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan Evropa,nego šta!!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
CADILLAC 4 Napisano Septembar 20, 2010 U prolazu, 41 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: BMW R100 RT Prijavi odgovor kao problematičan -Predlog za varijantu tocenja piva... ;D ;D ;D ;D ;D ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nadalina 883 Napisano Septembar 20, 2010 Malo Zlo, 753 postova Lokacija: BGD Prijavi odgovor kao problematičan 1. ratluk vise ne volu jer smo im Nadalina i ja doneli cirka 1kg i nisu sve pojeli ( Popsy ne citaj ovo ) Skubic bas ne volE ratluk... Toliko ga ne volE da je morao da ga izede jer ne moze ocima da ga vidi! ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scuba 15 Napisano Septembar 20, 2010 Çelebi, 2415 postova Lokacija: Beograd - Vuk Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan Jes vala, odma mi pripadne muka posle prva dva reda u kutiji ;D ;D ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Septembar 20, 2010 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan tako je ;D ;D ;D znači ima friškog ratluka Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
joska 63 Napisano Septembar 20, 2010 I=U/R, 2061 postova Lokacija: Temerin Motocikl: Transalp `97 Prijavi odgovor kao problematičan Znaci danas definitivno dolazim Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scuba 15 Napisano Septembar 20, 2010 Çelebi, 2415 postova Lokacija: Beograd - Vuk Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan Pa čudi me šta ste i ovoliko čekali ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Isidor 437 Napisano Septembar 21, 2010 Svrati ponekad, 160 postova Lokacija: Kikinda, sada Dornbirn Motocikl: Honda Shadow 750, SYM Fiddle II 50(u kvaru), BMW R1200RT Prijavi odgovor kao problematičan Evo i mene danas posle 5 dolazim u izvidnicu! Moram da vidim o čemu se radi u toj zavrzlami.... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...