hitman 352 Napisano Maj 6, 2011 - enduro sector -, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: adventure Prijavi odgovor kao problematičan Najnovije tehnologije i metode, gde drugde, nego u Laboratoriji .. 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikulanac 7909 Napisano Maj 6, 2011 nocni cuvar, 2583 postova Lokacija: White City / White Water Motocikl: Yamaha nouvo elegance Prijavi odgovor kao problematičan Sunce ti zarko, ovo se zove istresti skuter iz gaca 6 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano Maj 6, 2011 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Uhhhhh... mrzim ove male monitore. A + i - su tako blizu postavljeni... Mikulanac, izvini za minus Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svetac 527 Napisano Maj 6, 2011 Drug član, 1448 postova Lokacija: subotica Motocikl: Honda ness 150 Prijavi odgovor kao problematičan evo za vas corave koji ne vidite male monitore,greska ispravljena sa + ! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zocky 4 Napisano Maj 9, 2011 U prolazu, 8 postova Lokacija: NOVI BEOGRAD Motocikl: PEDA WIND 50 Prijavi odgovor kao problematičan Najnovije tehnologije i metode, gde drugde, nego u Laboratoriji .. Samo mali test, šok senzora, posle ugradnje alarma!!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kypck 188 Napisano Maj 9, 2011 Друг члан, 636 postova Lokacija: Beograd, Zvezdara Motocikl: Honda Transalp Prijavi odgovor kao problematičan To je ova tehnologija? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nodi 21 Napisano Maj 11, 2011 U prolazu, 47 postova Motocikl: sokocalo Prijavi odgovor kao problematičan Ako ne nadjem fabricki koliko bi kostalo da se napravi nosac kofera za keeway speed Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kypck 188 Napisano Maj 20, 2011 Друг члан, 636 postova Lokacija: Beograd, Zvezdara Motocikl: Honda Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Danas oko 11h kod YUBC me je isekao plavi transalp, vozac sav u crnom, sa belom kacigom sa integrisanim naocarima za sunce, onako nekako nesigurno vozi. Ako neko prepoznaje opis, neka se javi... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Maj 20, 2011 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Jel imao gajtane od unimera oko vrata kao doktori slusalice? :lol: Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kypck 188 Napisano Maj 20, 2011 Друг члан, 636 postova Lokacija: Beograd, Zvezdara Motocikl: Honda Transalp Prijavi odgovor kao problematičan To je taj! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5966 Napisano Maj 20, 2011 Svakom po zasluzi, 12424 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gorki 51 Napisano Maj 27, 2011 Svrati ponekad, 124 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: Honda CX 500C Prijavi odgovor kao problematičan Rad li sutra labaratorija da svratim na kafu dok mi se menja soferka na autu?Ratluk donosim Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
guja011 167 Napisano Maj 27, 2011 Drug član, 1847 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan priča se da đunta donosi danas tj večeras ratluk. znači, stani u red Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mazak 270 Napisano Maj 29, 2011 Svrati ponekad, 372 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW GS, Versys 1000, GSA, ZX-6R, Aprilija Caponord,Africa Twin, Super Tenera XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi, batalite taj ratluk, pređite na nešto zdravije. Čokolade, torte,sitne i krupne kolače.... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gizda 4 Napisano Maj 29, 2011 U prolazu, 18 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Danas u Labosu bili cevapi 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cobe 189 Napisano Jun 7, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 469 postova Lokacija: TRSTENIK Motocikl: pa najbolji nego koji drugi :-))) Prijavi odgovor kao problematičan Zvao jutros i pitao coveka razno-razne stvari na sta bi vecina majsora poludelo i oteralo vas tamo gde ne treba,za razliku od njega koji je strpljivo odgovarao na sve moje bolesne zahteve...kada bude neke akcije dokumentovacu slikama sve od pocetka pa do kraja .za sada sve extra 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasqez 254 Napisano Jul 3, 2011 Svratio...., 343 postova Lokacija: Beograd-Dorcol Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan Da i ja pohvalim ove LABARANTE. Danas mi uradili service na BMW-ja i sad prede ki mace. Sve pohavle za majstore (scuba i pedja). Onaj Dr House nije bio tu al nema veze pohvalicu i njega da se ne ljuti. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
xaotuk 0 Napisano Jul 8, 2011 U prolazu, 2 postova Motocikl: Kawasaki ER5 Prijavi odgovor kao problematičan Zahvaljujem na zalaganju ekipi iz Laboratorije, motor mi super radi. Shizeo sam par dana dok mi je ER5 cekala lanac, al docekah srecan k'o kuce. Btw. kako noga? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hitman 352 Napisano Jul 10, 2011 - enduro sector -, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: adventure Prijavi odgovor kao problematičan Moto servis "Laboratorija" .. bavi se raznim delatnostima .. .. od specijalizovane dijagnostike .. preko elektronike .. do mehanike, izrade raznoraznih dobudzetaka i vuklanizerskih usluga .. .. i skladistenja motora preko zime .. Kako reci ne ovim momcima .. Dakle kada god imate problem .. ovo je pravo mesto za vas i vaseg ljubimca Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svetac 527 Napisano Jul 10, 2011 Drug član, 1448 postova Lokacija: subotica Motocikl: Honda ness 150 Prijavi odgovor kao problematičan uhhhhhhhhh,koja ekipa!!! kao sa TVa slike deluju "onako" pretece, "mnogo smo jaki"! onaj sank je u funkciji ili samo sluzi za odlaganje kojecega?! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5966 Napisano Jul 10, 2011 Svakom po zasluzi, 12424 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan U funkciji je Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bandolero 1266 Napisano Jul 10, 2011 Bandolerosi, 635 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Honda ST 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Moto servis "Laboratorija" ovo je pravo mesto za vas i vaseg ljubimca Žestoko, to je ta ekipa Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6399 Napisano Jul 10, 2011 Enduraš, 6385 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Kak'i su ovo majstori ni jedan ne nosi radni kombinezon ? Bez kombinezona (po mogucnosti modro plavi) ne priznajem majstore Pravi ste sminkeri Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5966 Napisano Jul 10, 2011 Svakom po zasluzi, 12424 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Štampali smo i majice "MOTO Laboratorija" ali nafata nas Hitman dok se još ne presvukosmo... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5966 Napisano Jul 10, 2011 Svakom po zasluzi, 12424 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Samo da obavestim poštovane pohodioce Laboratorije da ću ja biti odsutan sledećih nedelju dana. Odosmo Goca i ja sa Joškom i Žužom u Soko Banju da malčice napunimo baterije Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...