Arakis 5988 Napisano Octobar 26, 2010 Svakom po zasluzi, 12425 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan A trudimo se... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
joska 63 Napisano Octobar 26, 2010 I=U/R, 2061 postova Lokacija: Temerin Motocikl: Transalp `97 Prijavi odgovor kao problematičan Za teneru sada ima dve verzije stop svetla.Postavicu slike,pa izaberite koji hocete Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5988 Napisano Octobar 26, 2010 Svakom po zasluzi, 12425 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Postavljaj! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tomerc 1240 Napisano Octobar 26, 2010 Drug član, 1260 postova Lokacija: Chicago Prijavi odgovor kao problematičan Postavljaj! A kad ces ti da mi postavis onu pricalicu? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5988 Napisano Octobar 26, 2010 Svakom po zasluzi, 12425 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Kad budeš šćeo? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tomerc 1240 Napisano Octobar 26, 2010 Drug član, 1260 postova Lokacija: Chicago Prijavi odgovor kao problematičan Kad budeš šćeo? Meni je sve u redu - dodji kad budes mogao Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5988 Napisano Octobar 26, 2010 Svakom po zasluzi, 12425 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam da li to more ktebi, treba spec uslovi za to i dosta vremena Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1283 Napisano Octobar 26, 2010 UruK Hai, 2083 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan i gde su ta stop svetla za HTZ???? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
joska 63 Napisano Octobar 26, 2010 I=U/R, 2061 postova Lokacija: Temerin Motocikl: Transalp `97 Prijavi odgovor kao problematičan Evo ih Na prvoj slici su obe verzije stop svetla sa svim elementima.Od napred ce se videti samo ledovi,ostali elementi se nalaze sa zadnje strane stampane plocice,ali se ovde vide pa ih zanemarite. Na gornjoj verziji su velike diode u X formaciji i svetle malim intenzitetom kada rade kao pozicija,i jakim intenzitetom kada je stisnut stop,ali se onda pale i male led(16komada) koje trepte oko 3 puta u sekundi,i to naizmenicno:pale se onih 8 u sredini,pa se ugase i pale 4 sa leve i 4 sa desne strane,pa se ugase,pa opet one u sredini,i tako u krug. Kod donje verzije ledovi formiraju krug,ima samo 8 malih ledova po coskovima koje se pale i gase istovremeno. Tu je jos i zmigavac,on je jos u fazi crtanja. Interesuje me,koja od dva stop svetla da uradim? 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
joska 63 Napisano Octobar 26, 2010 I=U/R, 2061 postova Lokacija: Temerin Motocikl: Transalp `97 Prijavi odgovor kao problematičan Sa gornje slike stopa sam skinuo vodove da ne smetaju,jer u full-u izgleda ovako: Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5988 Napisano Octobar 27, 2010 Svakom po zasluzi, 12425 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Lud'lo Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1283 Napisano Octobar 27, 2010 UruK Hai, 2083 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan Evo ih Na prvoj slici su obe verzije stop svetla sa svim elementima.Od napred ce se videti samo ledovi,ostali elementi se nalaze sa zadnje strane stampane plocice,ali se ovde vide pa ih zanemarite. Na gornjoj verziji su velike diode u X formaciji i svetle malim intenzitetom kada rade kao pozicija,i jakim intenzitetom kada je stisnut stop,ali se onda pale i male led(16komada) koje trepte oko 3 puta u sekundi,i to naizmenicno:pale se onih 8 u sredini,pa se ugase i pale 4 sa leve i 4 sa desne strane,pa se ugase,pa opet one u sredini,i tako u krug. Kod donje verzije ledovi formiraju krug,ima samo 8 malih ledova po coskovima koje se pale i gase istovremeno. Tu je jos i zmigavac,on je jos u fazi crtanja. Interesuje me,koja od dva stop svetla da uradim? Ja bih ovaj gornji za start... pa posle da radimo i migavce... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5988 Napisano Octobar 27, 2010 Svakom po zasluzi, 12425 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Migavci mogu samo sa kontrolerom a to je mnogo veći posao Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svestenik 193 Napisano Octobar 27, 2010 Zbunjen, 888 postova Lokacija: Banjaluka, Republika Srpska Motocikl: XRV 650 RD03, KLE500 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav laboranti Interesuje me da li imate mjere za bocne nosace kofera za Afriku RD03, da napravite doticne, pa samo da ih pokupim ? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5988 Napisano Octobar 27, 2010 Svakom po zasluzi, 12425 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da imaju iako ja ne radim tu "gvožđuriju" Samo, svaka je malčice drugačija tako da "hvatanje prave mere" bi morala biti na tvom motoru. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svestenik 193 Napisano Octobar 27, 2010 Zbunjen, 888 postova Lokacija: Banjaluka, Republika Srpska Motocikl: XRV 650 RD03, KLE500 Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da imaju iako ja ne radim tu "gvožđuriju" Samo, svaka je malčice drugačija tako da "hvatanje prave mere" bi morala biti na tvom motoru. Onda moram cekati iducu godinu, jer mi tek u decembru stize zadnji tocak . Koliko bi me kostalo to zadovoljstvo da se uradi kod vas ? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5988 Napisano Octobar 27, 2010 Svakom po zasluzi, 12425 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Dobićeš pp od Scube. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tomerc 1240 Napisano Octobar 27, 2010 Drug član, 1260 postova Lokacija: Chicago Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam da li to more ktebi, treba spec uslovi za to i dosta vremena More! I jezera Vremena bar imamo Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1283 Napisano Octobar 28, 2010 UruK Hai, 2083 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan Evo ih Na prvoj slici su obe verzije stop svetla sa svim elementima.Od napred ce se videti samo ledovi,ostali elementi se nalaze sa zadnje strane stampane plocice,ali se ovde vide pa ih zanemarite. Na gornjoj verziji su velike diode u X formaciji i svetle malim intenzitetom kada rade kao pozicija,i jakim intenzitetom kada je stisnut stop,ali se onda pale i male led(16komada) koje trepte oko 3 puta u sekundi,i to naizmenicno:pale se onih 8 u sredini,pa se ugase i pale 4 sa leve i 4 sa desne strane,pa se ugase,pa opet one u sredini,i tako u krug. Kod donje verzije ledovi formiraju krug,ima samo 8 malih ledova po coskovima koje se pale i gase istovremeno. Tu je jos i zmigavac,on je jos u fazi crtanja. Interesuje me,koja od dva stop svetla da uradim? Elektro genije zavrsio stopaljku, montaGe u subotu!!!! :deej: Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
uketic 61 Napisano Octobar 29, 2010 Svrati ponekad, 439 postova Lokacija: novi bgd i zvezdara,united blok 70 kineska četvrt Motocikl: TDM 3vd , Honda CBR 1000 f Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav ljudi,imam kineski supermoto 250cc odnedavno mi je crkao automat migavaca migavci su led fabrički na njemu,pitanje:stigao mi je automat led migavaca od majstor Joške pa sam hteo da dodjem kod vas da montiram i usput da se zameni sijalica u faru, proveri regler, bombina i kompletna struja takoreći. I da trebalo bi da odradim i štelovanje karba neznam dal se i to može odreaditi kod vas ako može recite koliko bi ukupno to zadovoljstvo koštalo.Pozdrav Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5988 Napisano Octobar 29, 2010 Svakom po zasluzi, 12425 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Dođi sutra popodne ako hoćeš (posle 15h) pošto imam nekih obaveza... Popijemo kafu i sve proverimo. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scuba 15 Napisano Octobar 29, 2010 Çelebi, 2415 postova Lokacija: Beograd - Vuk Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan Možeš doći i oko 1h ali ćeš Arakisa opet čekati do 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
uketic 61 Napisano Octobar 29, 2010 Svrati ponekad, 439 postova Lokacija: novi bgd i zvezdara,united blok 70 kineska četvrt Motocikl: TDM 3vd , Honda CBR 1000 f Prijavi odgovor kao problematičan Ok dogovoreno,oko trojke....ea gde da dodjem ja sam na karaburmi bio dva put u životu jednom kad sam zalutao :blink: Jel beše višnjička 84 ?To je ona velika ulica u koju se ulazi iz Mije Kovačevića ako se nevaram , javiću ako slučajno neuspem da dodjem zbog obaveza pa da ugovrimo možda za nedelju.pozdrav Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scuba 15 Napisano Octobar 29, 2010 Çelebi, 2415 postova Lokacija: Beograd - Vuk Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan Ha, ovo je podno Karaburme. Mije Kovačevića... prođeš Bogosloviju, siđeš pored "bele kuće" (palilulski sup) i na sermaforu desno i ondaK samo pravo. Prođeš kosu ulicu desno uzbrdo, Vojvode Micka, prođeš Jocu Profi moto i pre sledećeg semafora 50m rampa sa desne strane. Tu! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
uketic 61 Napisano Octobar 29, 2010 Svrati ponekad, 439 postova Lokacija: novi bgd i zvezdara,united blok 70 kineska četvrt Motocikl: TDM 3vd , Honda CBR 1000 f Prijavi odgovor kao problematičan E znam sad videh na plan plusu znam koja je ulica.Vidimo se. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...