scuba 15 Napisano Septembar 30, 2010 Çelebi, 2415 postova Lokacija: Beograd - Vuk Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan Nemanačem ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5965 Napisano Octobar 1, 2010 Svakom po zasluzi, 12424 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Juče bio dan za rad na terenu Tomercov Caponord sređen, motorče pali i radi kao Doxa. A samo za Vlajka, domaće kobasice by Tomerc...odavno nisam probao bolje Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5965 Napisano Octobar 1, 2010 Svakom po zasluzi, 12424 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Joška, naš pridruženi i počasni član, dolazi predveče i nosi gomilu gedžeta: komunikatore, reglere.... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
joska 63 Napisano Octobar 1, 2010 I=U/R, 2061 postova Lokacija: Temerin Motocikl: Transalp `97 Prijavi odgovor kao problematičan Kada bolje razmislim,taj put preko Batajnice i nije tako los ;D ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5965 Napisano Octobar 1, 2010 Svakom po zasluzi, 12424 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Joška, veruj mi da nećeš pogrešiti . Ukus kao onaj tvoj kulen pa još i bolji Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2021 Napisano Octobar 1, 2010 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Mala ispravka Komunikator: konektori za dve kacige - međusobna komunikacija u vožnji, mobilni telefon, GPS, radio stanica [glow=red,2,300]I[/glow] MP3 plejer... Ima li u njemu i malo pojacalce tako da mogu da cujem GPS u sluzalicama?? I kad ce?? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
joska 63 Napisano Octobar 1, 2010 I=U/R, 2061 postova Lokacija: Temerin Motocikl: Transalp `97 Prijavi odgovor kao problematičan Ima pojacalo 2x140mW,bez toga ne radi Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tomerc 1240 Napisano Octobar 1, 2010 Drug član, 1260 postova Lokacija: Chicago Prijavi odgovor kao problematičan Kada bolje razmislim,taj put preko Batajnice i nije tako los ;D ;D Dobro dosao! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
joska 63 Napisano Octobar 1, 2010 I=U/R, 2061 postova Lokacija: Temerin Motocikl: Transalp `97 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala! Ali cu ipak onim putem preko Titela,da stignem bar do 7. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Octobar 1, 2010 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Znaci Rajko...dobra mu kobaja a? ;D Onda ste desetog zauzeti s kobajama u ruci? Oduvek ste bili sumljivi..sad se mora drzati dupe uza zid..a sapun u Labosu je fala bogu tecan.. P) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scuba 15 Napisano Octobar 1, 2010 Çelebi, 2415 postova Lokacija: Beograd - Vuk Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan Učinilo mi se da je naslov teme "Moto servis..." Ispravite me ako grešim Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5965 Napisano Octobar 1, 2010 Svakom po zasluzi, 12424 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Si šefe Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki.64 1951 Napisano Octobar 1, 2010 Drug član, 1855 postova Lokacija: NBgd Motocikl: Triumph Tiger 1050, Medlay 150 Prijavi odgovor kao problematičan Učinilo mi se da je naslov teme "Moto servis..." Ispravite me ako grešim Ne gresis, ali si valjda i sam do sada shvatio da je naslov teme postao neodgovarajuci! Mozda nesto kao ... "Moto servis za dusu i telo" recimo! ;D ;D ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neške 30 Napisano Octobar 1, 2010 Drug član, 1898 postova Lokacija: Sumadija GM Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan Jesi li prignao drva Mrgude? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scuba 15 Napisano Octobar 1, 2010 Çelebi, 2415 postova Lokacija: Beograd - Vuk Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan Jesi li prignao drva Mrgude? Nego šta? Tri metra, cepanih, cer, bukva, grab mešano Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zippacope 69 Napisano Octobar 1, 2010 Svrati ponekad, 297 postova Lokacija: Darkwood-Bgd Motocikl: dr 650 se - tenere T7 Prijavi odgovor kao problematičan Scubo jel moze ovako nesto? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2021 Napisano Octobar 1, 2010 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Kako je lepa!!! Scubo, vataj ideju za crash-bar! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zippacope 69 Napisano Octobar 1, 2010 Svrati ponekad, 297 postova Lokacija: Darkwood-Bgd Motocikl: dr 650 se - tenere T7 Prijavi odgovor kao problematičan Kako je lepa!!! Scubo, vataj ideju za crash-bar! bas tako. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scuba 15 Napisano Octobar 1, 2010 Çelebi, 2415 postova Lokacija: Beograd - Vuk Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan Lepo izgleda, nema šta. Nego, nisam razumeo onaj deo "da li može". Aj pojasni ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zippacope 69 Napisano Octobar 1, 2010 Svrati ponekad, 297 postova Lokacija: Darkwood-Bgd Motocikl: dr 650 se - tenere T7 Prijavi odgovor kao problematičan onda, kad startujemo ? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Octobar 1, 2010 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Od ponedeljka jedan dan ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki.64 1951 Napisano Octobar 1, 2010 Drug član, 1855 postova Lokacija: NBgd Motocikl: Triumph Tiger 1050, Medlay 150 Prijavi odgovor kao problematičan @zippacope A. one drske na crash-baru, dole, jel ako imas malo mesta u garazi pa da ga okacis da visi? :D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr. POP 96 Napisano Octobar 1, 2010 Svrati ponekad, 215 postova Lokacija: Beograd - Vladimirci Motocikl: Harley Davidson FXD Prijavi odgovor kao problematičan od kad, do kad radite subotom ? Ne pali mi ventilator hladnjaka i ne radi mi kilometar sat ? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zippacope 69 Napisano Octobar 1, 2010 Svrati ponekad, 297 postova Lokacija: Darkwood-Bgd Motocikl: dr 650 se - tenere T7 Prijavi odgovor kao problematičan @zippacope A. one drske na crash-baru, dole, jel ako imas malo mesta u garazi pa da ga okacis da visi? :D ako treba i da ga prodimim malo ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kica_kingbg 38 Napisano Octobar 1, 2010 Zainteresovan, 800 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: MZ ETZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan @zippacope A. one drske na crash-baru, dole, jel ako imas malo mesta u garazi pa da ga okacis da visi? :D To je predviđeno da se okače čarape da se suše u toku vožnje,normalno ako imaš rezervne.Čitao u manualu... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...