Popsy 2907 Napisano Decembar 9, 2010 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ne bude li padavina i leda.dolazim u subotu pa da te teram da uradis Ondak ću i ja da dođem da pomognem u teranju Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Decembar 9, 2010 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan ... da pomognem u teranju Popsy, brate... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Decembar 9, 2010 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan pa Arakis će da radi bilo čiji motor sem svoj... sve kao ima vremena, pa jedino združenom akcijom možemo da ga zaskočimo i sredimo šta već treba... ja sam mu obećao pomoć kao levo smetalo, dodavač alata, pokretna dizalica i šta sve već zatreba Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Decembar 9, 2010 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan ... guranje motora! To ti ide od ruke! Sorry, nisam odoleo Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
joska 63 Napisano Decembar 9, 2010 I=U/R, 2061 postova Lokacija: Temerin Motocikl: Transalp `97 Prijavi odgovor kao problematičan Gledam prognozu,nista ne valja! Sve se nadam da su se zeznuli Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1172 Napisano Decembar 9, 2010 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Ne bude li padavina i leda.dolazim u subotu pa da te teram da uradis Ondak ću i ja da dođem da pomognem u teranju доћи ћи и ја да ти помогнем и да обиђем бемвејца да ме не заборави и да поједем ратлук и да гледам попсија у ТЕРАЊУ Надам се да ће и Јошка доћи нисам човека видео 100 година......само гледам ове београђане Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scuba 15 Napisano Decembar 9, 2010 Çelebi, 2415 postova Lokacija: Beograd - Vuk Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan само гледам ове београђане Uuuuuuu... gadna stvar :D :D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mazak 273 Napisano Decembar 10, 2010 Svrati ponekad, 372 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW GS, Versys 1000, GSA, ZX-6R, Aprilija Caponord,Africa Twin, Super Tenera XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Sredjena kangrba. Zamenjene vakum membarne na karbovima, made in Djura, sredjene svecice, filter vazduha,provrene plocice i za sezonu jos semering na stapovima i vozi. Sve rucni radi a Scubi i kum Raletu mnogo hvala za pomoc i alat a najvise sto su me trpeli danas Sad cekam jedan lepsi dan da probam membrane u duzoj voznji Sve u svemu spremni za 25.12. 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Decembar 10, 2010 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan ajde Dzoks ondak sutra oko 11h se gledamo tamo Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Decembar 10, 2010 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan доћи ћи и ја да ти помогнем и да обиђем бемвејца да ме не заборави и да поједем ратлук и да гледам попсија у ТЕРАЊУ Nemoj mi reći da si željan baš to da gledaš?! Zabrinuću se za tebe, majke mi... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1172 Napisano Decembar 10, 2010 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan ajde Dzoks ondak sutra oko 11h se gledamo tamo Ако устанем , чим отворим очи и бацим нешто у кљун тамо сам- то је око 11ч... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mazak 273 Napisano Decembar 10, 2010 Svrati ponekad, 372 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW GS, Versys 1000, GSA, ZX-6R, Aprilija Caponord,Africa Twin, Super Tenera XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Zamalo da zaboravim, zalihe ratluka obnovljene Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6063 Napisano Decembar 10, 2010 Svakom po zasluzi, 12432 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Ćuti breeeee Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NOTORIOUS 487 Napisano Decembar 10, 2010 Svrati ponekad, 461 postova Lokacija: Beograd-jug Motocikl: Yasmina TDM '97 Prijavi odgovor kao problematičan Izlan'o se gotovo, sad je kasno Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mazak 273 Napisano Decembar 10, 2010 Svrati ponekad, 372 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW GS, Versys 1000, GSA, ZX-6R, Aprilija Caponord,Africa Twin, Super Tenera XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Samo se vi opustite. Kao redovna mušterija a zbog količine koju kupim imam popust Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
joska 63 Napisano Decembar 10, 2010 I=U/R, 2061 postova Lokacija: Temerin Motocikl: Transalp `97 Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da cu ipak propustiti zurku.Ovaj grip ne popusta,a sutra nece bit bas toplo za takav put.A sem toga jos i radim Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6063 Napisano Decembar 10, 2010 Svakom po zasluzi, 12432 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Samo ti radi ali reci šefu da ukoliko ne podloži grejanje u firmi da će mu doći ljuta ekipa bajkera iz cele Srbije Pošalji jedan komad "onoga" Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
joska 63 Napisano Decembar 10, 2010 I=U/R, 2061 postova Lokacija: Temerin Motocikl: Transalp `97 Prijavi odgovor kao problematičan Poslacu,ali postom.Danas sam usao u toplu sobu posle celodnevnog smrzavanja na poslu,i nisam vise imao ni snage ni volje da odem u radionicu da sklopim.A sutra opet moram na posao,pa necu stici. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6063 Napisano Decembar 10, 2010 Svakom po zasluzi, 12432 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Ok. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2021 Napisano Decembar 10, 2010 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Zamalo da zaboravim, zalihe ratluka obnovljene uh, kako odoleti...? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6063 Napisano Decembar 10, 2010 Svakom po zasluzi, 12432 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Izvol'te Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
suvozac 7 Napisano Decembar 10, 2010 U prolazu, 26 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Eto mene sutra da vidim sta radite Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Decembar 10, 2010 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Neka, neka... preseliću se valjda i ja jednom u taj Beograd... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
joska 63 Napisano Decembar 10, 2010 I=U/R, 2061 postova Lokacija: Temerin Motocikl: Transalp `97 Prijavi odgovor kao problematičan Dzaba ti je.Opet imas 100km do mene Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Decembar 10, 2010 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Pa taman. 100 do tebe, kao do sada i 0 do Beograda Ili, najbolje, da se selim za Temerin Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...