boki.64 1956 Napisano Septembar 30, 2012 Drug član, 1856 postova Lokacija: NBgd Motocikl: Triumph Tiger 1050, Medlay 150 Prijavi odgovor kao problematičan Ko ti je kriv kad ne znas za sporedni ulaz Tebi je dzabe sto znas, kad kroz njega ne mozes da prodjes! :lol: Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
CoLiBrI 233 Napisano Septembar 30, 2012 Svrati ponekad, 204 postova Lokacija: Zemun-Ugrinovci Motocikl: suzuki dr 650 Prijavi odgovor kao problematičan zdravo bajkeri...ajde ukratko da vas upoznam sa problemom ili bolje nedostatkom. pisao sam na dve tri razlicite teme ali niko nista kupio sam suzuki dr 650 pre par dana i nema merac za gorivo a ostala mi navika da gledam na to, i nekako sam sigurniji kad znam tacno koliko corbe imam... citao sam ovde negde ranije da moze da se nabudzi cev na cep rezervoara i da se stavi gedzet da pokazuje nivo goriva...da li neko zna ko to radi,cene i da li uopste je to izvodjlivo na mom motoru... unapred zahvalan na svakoj sugestiji,pomoci Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Septembar 30, 2012 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Ko ti je kriv kad ne znas za sporedni ulaz Tebi je dzabe sto znas, kad kroz njega ne mozes da prodjes! :lol: :lol: Sad, sa preko 40 kg manje, nekako se provucem... :nanana: Ali ja i ovako dolazim tamo zbog nekih upgrade-a na motoru, a ne da moram da ga raskupusam kao neki... :nanana: :nanana: Mada, da i ja vozim te planinske motore, mozda bi i ja morao tako! :zdravo: Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HOGAR STRASNI 1168 Napisano Septembar 30, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 507 postova Lokacija: Beograd - epicentar Motocikl: BMW R1150RT Prijavi odgovor kao problematičan Ko ti je kriv kad ne znas za sporedni ulaz Tebi je dzabe sto znas, kad kroz njega ne mozes da prodjes! :lol: Sad, sa preko 40 kg manje, nekako se provucem... :nanana: Ali ja i ovako dolazim tamo zbog nekih upgrade-a na motoru, a ne da moram da ga raskupusam kao neki... :nanana: :nanana: Mada, da i ja vozim te planinske motore, mozda bi i ja morao tako! :zdravo: Daj recept - života ti Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scuba 15 Napisano Octobar 1, 2012 Çelebi, 2415 postova Lokacija: Beograd - Vuk Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan Sad, sa preko 40 kg manje, nekako se provucem... :nanana: Ma ja bi reko da si se malo fucnuo :D no ne smedoh da pitam :lol: Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HOGAR STRASNI 1168 Napisano Octobar 1, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 507 postova Lokacija: Beograd - epicentar Motocikl: BMW R1150RT Prijavi odgovor kao problematičan Sad, sa preko 40 kg manje, nekako se provucem... :nanana: Ma ja bi reko da si se malo fucnuo :D no ne smedoh da pitam :lol: Ma ja se toga i bojim. Ako oslabim, reći će ljudi: "Vidi ga, al je prop'o" Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Niksloter 382 Napisano Octobar 2, 2012 Zainteresovan, 725 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan BiJo u Laboratoriji, oni nešto petljali po motorui naravno kao i uvek napravili sjajnu stvar i ugradili mi ručke sa grejanjem. Izgleda šašavo ali meni više nije hladno :-) Svaka čast. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
suvozac 7 Napisano Octobar 3, 2012 U prolazu, 26 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Jos jedniom HVALA CIKA LAJKU, CIKA SKUBI I CIKA HOGARU Ja sada imam motoj koji vozim Pozdrav, Laki USA 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HOGAR STRASNI 1168 Napisano Octobar 3, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 507 postova Lokacija: Beograd - epicentar Motocikl: BMW R1150RT Prijavi odgovor kao problematičan Kakav slatkiš od deteta! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aćimo 1144 Napisano Octobar 3, 2012 Drug član, 1531 postova Lokacija: Beograd-Čačak Motocikl: XRV 750, TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Laborantima još jedno VELIKO hvala za ekspresnu zamenu pneumatika. Ovi na dakaru da nam pozavide. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
peca dorcol 113 Napisano Octobar 4, 2012 U prolazu, 66 postova Lokacija: Republika Dorćol Motocikl: Benelli TRE1130K Prijavi odgovor kao problematičan Evo i ja da se javim posle nekog vremena.....poštovani forumaši, u slučaju da do sada niste imali informaciju znajte da su dotična gospoda otišla korak dalje u "vraćanju u život" naših ljubimaca. Naime izgleda da su se u međuvremenu specijalizovali i za "egzotiku". Da skratim priču oterah danas mog vernog Benelli-ja skockanog i doteranog sa osmehom na licu što zbog profesionalno odrađenog posla što zbog računa za uslugu . Šta reći sem hvala momci još jednom na hrabrosti i trudu da se uopšte hvatate u koštac sa svime i svačime što vam doterujemo uz iskrene želje da nam budete na raspolaganju još dugo, dugo.... 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scuba 15 Napisano Octobar 4, 2012 Çelebi, 2415 postova Lokacija: Beograd - Vuk Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan Da si ti, Peco, nama živ i zdrav i da uživaš u svom "novom" starom Benelliu. Hvala ti na ukazanom poverenju i iskustvu koje smo stekli vraćajući Benelli u život. A osmeh mi još stoji :moto3: Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fanky 1011 Napisano Octobar 9, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 1083 postova Lokacija: Beograd - Vinca Motocikl: sprint explorer, Malaguti Madison S250, Suzuki Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Meni kad posao dokurci, kad od zene nisam dobio ocekivano, kad mi dan lose krene, kad hocu da se dan, nedelja ili mesec zavrsi u raspolozenju, OBAVEZNO ali OBAVEZNO posetim Gospodu iz Labaratorije pa makar samo sedeo i cutao 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pižon 240 Napisano Octobar 11, 2012 Zainteresovan, 649 postova Lokacija: Beograd, Vinca Motocikl: yamaha FZ6 fazer Prijavi odgovor kao problematičan Broj motora i jos bitnije raznolikost ispred servisa govore o tome sta i kako rade!!!! Majstorcine!!!!!!!!!!!!!!!! 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasqez 254 Napisano Octobar 11, 2012 Svratio...., 343 postova Lokacija: Beograd-Dorcol Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan Ma Zajebavanti bre neki :lol: Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikulanac 7910 Napisano Octobar 14, 2012 nocni cuvar, 2583 postova Lokacija: White City / White Water Motocikl: Yamaha nouvo elegance Prijavi odgovor kao problematičan Meni kad posao dokurci, kad od zene nisam dobio ocekivano, kad mi dan lose krene, kad hocu da se dan, nedelja ili mesec zavrsi u raspolozenju, OBAVEZNO ali OBAVEZNO posetim Gospodu iz Labaratorije pa makar samo sedeo i cutao Ajde priznaj sa kim si u vezi od njih? 5 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Urban Cruiser 1184 Napisano Octobar 16, 2012 Ponosni BJB Redar, 1217 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa ET4 150 (16. dvotočkaš) Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam kako me danas nisu izbacili iz Labatorije ranije i jos da mi dobri Rajko uradi uticnicu i komunikaciju u kacigi... Dosadjujem im vec par dana, trosim im kafu, uzimam alat i zamajavam ih losim vicevima a ljudi mi ipak odradili posao za "petcu" Ljudine! PS. Umesto mene zelim vam da vam se u radnju pojavljuju samo ovakvi bajkeri (zabava pocinje od 5:00 ) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fruitcake 478 Napisano Octobar 17, 2012 oddball, 1146 postova Lokacija: Alba Greca Motocikl: tri šrafa u nozi Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Arakisu i Peđi na sređivanju Klea danas. RK lanac i lančanici, ulje, semerinzi, lager... Sve za jedan dan uz kafu i ratluk. A i ja naucio stosta o svom motoru. Pre svega hvala im na strpljenju koje su imali odgovarajuci na moj pitanja. 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HOGAR STRASNI 1168 Napisano Octobar 18, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 507 postova Lokacija: Beograd - epicentar Motocikl: BMW R1150RT Prijavi odgovor kao problematičan Novi sport za laborante Pozdrav 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Paya 14 Napisano Octobar 19, 2012 U prolazu, 35 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sachs Madass 125cc (2008), ER-6N (2014) Prijavi odgovor kao problematičan Juče je neko odlučio da je najbolje da svoj automobil isparkira prelazeći preko mog motora...Hvala čika Peđi što mi opravi "ćopavu" za cirka 2 minuta! Kako on kaže: "k'o u pit stopu". Život bi nam svima bio mnoooogo komplikovaniji bez dobre i poštene Laboratorije Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HOGAR STRASNI 1168 Napisano Octobar 19, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 507 postova Lokacija: Beograd - epicentar Motocikl: BMW R1150RT Prijavi odgovor kao problematičan Pa mi ne možemo ni sa Vama tolikima da izadjemo na kraj , zamisli da se tek razmnožite , AUUUUUUUUU JADNI MI !!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MotorniZgoditak 28 Napisano Octobar 19, 2012 Svrati ponekad, 110 postova Lokacija: Beograd Motocikl: kawasaki er-6n piaggio bev500 Prijavi odgovor kao problematičan Jel radite sutra i kad ? Nikako nisam stigao danas da svratim, imam dve tri stvari za srediti na motoru, pa bih svratio ujutru ako moze. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bodymorph 181 Napisano Octobar 20, 2012 Svrati ponekad, 226 postova Lokacija: Beograd Motocikl: FJ 1100 Yamaha Prijavi odgovor kao problematičan Jel radite sutra i kad ? Nikako nisam stigao danas da svratim, imam dve tri stvari za srediti na motoru, pa bih svratio ujutru ako moze. Moze... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bratina 11 Napisano Octobar 24, 2012 U prolazu, 6 postova Lokacija: arandjelovac Motocikl: Yamaha FZ6R Prijavi odgovor kao problematičan u cetvratak teram hondu 954 u labaratoriju na popravku kazu svi da je arakis genije za struju pa ce da vidimo Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bratina 11 Napisano Octobar 25, 2012 U prolazu, 6 postova Lokacija: arandjelovac Motocikl: Yamaha FZ6R Prijavi odgovor kao problematičan i odem ja u moto labaratoriju i nameste mi ljudi uz kafu i zezanje i moja honda samo peva sad svaka vam cast vidimo se opet za onaj drzac za navigaciju kad budem u prolazu svracam na kafu obaveznoooo pozdravvvvv za ekipu 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...