Bogda 36 Napisano Avgust 29, 2010 Drug član, 1399 postova Lokacija: Chicago IL - Babusnica - Nish Motocikl: Husqvarna tr650 strada abs 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Nasao sam u louisu ovaj set za poliranje. http://www.louis.de/_4006a99bb802cbefbf48cfd2112c630973/index.php?topic=artnr_gr&article_context=detail&grwgr=370&wgr=469&list_total=5&anzeige=0&artnr_gr=10003798 Zanima me da li ovo vredi, kako se koristi, sta sve moze da se polira. Nemam iskustva sa poliranjem tako da je svako objasnjenje i preporuka dobrodosla. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
iksel 191 Napisano Avgust 29, 2010 XL, 460 postova Lokacija: Београд, југ Motocikl: BMW F800GS, HONDA SH125i Prijavi odgovor kao problematičan http://www.poliranje.rs/proizvodi.html Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tibor 470 Napisano Januar 18, 2011 Zainteresovan, 642 postova Lokacija: Temerin Motocikl: TDM 850, DKW RT175 Prijavi odgovor kao problematičan taman da ozivim temu neki dan sam uzeo jedan ovaj set za poliranje aluminijuma sto je iksel okacio za SVAKU PREPORUKU JE!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markobmw 0 Napisano Februar 18, 2011 U prolazu, 5 postova Lokacija: Bor Motocikl: Sprint pulser 125 Prijavi odgovor kao problematičan I koja je cena ovog seta? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sergio 2328 Napisano Februar 19, 2011 hoochie coochie man, 1239 postova Lokacija: BG/ZG Motocikl: Harley Davidson Road King Classic '07 & Honda CB750K '81 Prijavi odgovor kao problematičan I mene interesuje cena. Da li imaju neku radnju ili salju pouzecem? hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tibor 470 Napisano April 9, 2011 Zainteresovan, 642 postova Lokacija: Temerin Motocikl: TDM 850, DKW RT175 Prijavi odgovor kao problematičan cena je oko hiljadu, hiljadu dvesta, imas unutra toliko da je meni pola ostalo a bruka puno sam ispolirao. naravno da salju, samo im kazes da ti treba komplet za poliranje a kasnije ti mogu slati i posebno stvari koje potrosis. treb ti uz to (bar kako sam ja radio) busulica i stega Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
StankoBM 10 Napisano Jul 20, 2011 U prolazu, 19 postova Lokacija: Temerin Motocikl: Suzuki GSXR 750 TURBO Prijavi odgovor kao problematičan raspitaj se o gumi za poliranje. čudo.ima raznih oblika i finoća. ja samo sa tim radim. imam i luisov set za poliranje. slovenska purol pasta nenadmašna. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...