Guest Borko_smorko Napisano April 23, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Nesto mi pade na pamet, iako nisam siguran da sam pitanje postavio u pravoj rubrici, kako je najbolje motor zastititi od kardje? Da li svako ima sopstveni metod ili se prosto zna sta je najbolje? Koji motori se najvise kradu, tj. da li postoji golf medju motorima? Bas bih voleo da cujem misljenja na ovu temu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
meex 51 Napisano April 23, 2007 Zainteresovan, 568 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Voge SR4 Max Prijavi odgovor kao problematičan Ima par postova na ovaj racun, potrazi malo, ali ja cu da ponovim da se (manje-vishe) SVE KRADE i da je mehanicka zastita najbolja!! Znaci dobar lanac i jos bolja bandera.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Najzli 216 Napisano April 23, 2007 Drug član, 1194 postova Lokacija: Bg Motocikl: Africa CRF1000L Prijavi odgovor kao problematičan Po mom mišljenju, kradu se svi motori koji nisu dobro obezbeðeni. Tržište je još uvek malo da bi ih krali, pa rasturali i prodavali u delovima, ali ih kradu da bi ih vozili i kasnije bacili. Verujem da æe se broj kraða smanjiti kada se na motocikle u saobraæaju bude obraæalo više pažnje, odnosno kada policija uvede rigoroznije kontrole regularnosti vozila. "Golf" meðu motorima je parkiran u mraènoj ulici i zakljuèan mu je samo volan. najzli Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stevo 58 Napisano April 23, 2007 Drug član, 1116 postova Lokacija: Tvrdos Motocikl: ZUNDAPP KS 750 Prijavi odgovor kao problematičan CELICNI LANAC kroz tocak pa kroz otvor za vucu auta mislim na slepanje pa za sopstveno auto a upalis alarm na autu TOP 10 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LJepoja 0 Napisano April 23, 2007 Svrati ponekad, 103 postova Lokacija: Futog Prijavi odgovor kao problematičan CELICNI LANAC kroz tocak pa kroz otvor za vucu auta mislim na slepanje pa za sopstveno auto a upalis alarm na autu TOP 10 i snajperistu na prozor koji gleda :shock: prema kolima i motoru Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PROFILER 76 Napisano April 24, 2007 Zainteresovan, 655 postova Lokacija: Srbija Prijavi odgovor kao problematičan CELICNI LANAC kroz tocak pa kroz otvor za vucu auta mislim na slepanje pa za sopstveno auto a upalis alarm na autu TOP 10 i snajperistu na prozor koji gleda :shock: prema kolima i motoru I dva staforda, jednog vezes za prednji a drugog za zadnji tocak... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aki 86 Napisano April 24, 2007 Super heavyweight, 641 postova Lokacija: Nis Motocikl: BMW F700 GS Prijavi odgovor kao problematičan I bazooka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LJepoja 0 Napisano April 24, 2007 Svrati ponekad, 103 postova Lokacija: Futog Prijavi odgovor kao problematičan dobro snajper da se "onesposobi" kradljivac...ajd i dva staforda da prikriju dokaze(ako su gladni)...ali bazooka da se razvali i motor i auto...pa to neeeideee.....jedino ako snajper ne uspe pa kradljivac pocne da bezi...pa da ga sa bazukom potrefis +/- 3-4 metra Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vladamir 9 Napisano April 25, 2007 Zainteresovan, 953 postova Lokacija: Bliski Istok Prijavi odgovor kao problematičan koji off ebote! od ovoga moze da se rikne... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmandic 8 Napisano April 25, 2007 Svrati ponekad, 254 postova Lokacija: bijela,montenegro Prijavi odgovor kao problematičan jedina i najbolja perventiva je da se motor lijepo proda pa neka drugi misli oce li mu ga kras i kako ce ga vezivat :wink: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Karlos 0 Napisano Maj 4, 2007 Svrati ponekad, 118 postova Lokacija: Beograd, Vracar Prijavi odgovor kao problematičan A sve i da ostane tamo gde ste ga ostavili, mozda primetite da fale neke sitnice kao sto su tegici, retrovizori, nogostupi, lonac,... Muka mi je kad samo pomislim... :vom: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PROFILER 76 Napisano Maj 28, 2007 Zainteresovan, 655 postova Lokacija: Srbija Prijavi odgovor kao problematičan Na primer sta da radi ko zivi u Beogradu i to u stambenoj zgradi? Gde je najbolje iznajmiti garazu ili nesto tog tipa? Ili je mozda bolje drzati motor van garaze vezan za npr. ulicnu rasvetu. P.S. Podrazumeva se alarm sa blokadom motora, disc loock, katanac, lanac... i ostala mehanicko-elektronska zastita Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Scarface 0 Napisano Maj 28, 2007 Zainteresovan, 564 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Stavis natpis NE KRADI, kao u rubrici OFF TOPIC, sto je lik stavio na drvece!!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PROFILER 76 Napisano Maj 28, 2007 Zainteresovan, 655 postova Lokacija: Srbija Prijavi odgovor kao problematičan Stavis natpis NE KRADI' date=' kao u rubrici OFF TOPIC, sto je lik stavio na drvece!!!!![/quote'] To se podrazumeva :wink: , ali ajde sad ozbiljno ako neko ima neku ideju... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sszgo 10 Napisano Jun 1, 2007 Drug član, 1137 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan ja za sada lanac + bandera, ispred zgrade... uskoro cu uzeti i blokadu za disk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...