Vlada GS 190 Napisano Avgust 23, 2010 Zainteresovan, 709 postova Lokacija: Banovo Brdo - Beograd Motocikl: BMW 1200RT Prijavi odgovor kao problematičan Sa zeljom da buduceg vlasnika sluzi kao sto je mene sluzila..... Prodajem Africu Twin, 750ccm, '92 god. Presla je nesto preko 75000 km.....''Africa'' ima ''TERMIGNONI'' izduv,.....novu prednju i zadnju gumu,.....nove lancanike i lanac,....u oba tocka nove lezajeve,....kao i nove plocice. Registrovana do Marta 2011 god. Cena 2.300 evra 063/ 738 0 837 Vlada Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neške 30 Napisano Avgust 23, 2010 Drug član, 1898 postova Lokacija: Sumadija GM Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan Zar i ti sine Brute? Aj sa srecom neka je prodaja, ko je kupi nece se pokajati, Afrika je odlicna! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bruce Lee 43 Napisano Avgust 23, 2010 U prolazu, 15 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XT660R Prijavi odgovor kao problematičan E ovo je stvarno lepa ponuda, odlican motor i korektna cena. Srecno sa prodajom! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vlada GS 190 Napisano Avgust 24, 2010 Zainteresovan, 709 postova Lokacija: Banovo Brdo - Beograd Motocikl: BMW 1200RT Prijavi odgovor kao problematičan Zaboravio sam da napomenem, da sediste koje vidite je presvuceno sundjerom od 2cm, tako da je mnogo prijatnije za guzu......jedino sto je neispravno, je zuta lampica koja pokazuje kolicinu goriva ispod 8 litara. Crvena, ( 4 litre ), radi...... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
IOS 1 Napisano Avgust 24, 2010 U prolazu, 65 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Odlichna ponuda bato, ako drugog bude sluzhil aupola dobro kao tebe bice fantastichno ! Pozdrav i srecno sa prodajom .. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
debeljan 822 Napisano Avgust 24, 2010 Zainteresovan, 859 postova Lokacija: Negotin Motocikl: Honda XL1000 2004. Prijavi odgovor kao problematičan Logičan sled događaja je da posle Transalpa čovek pređe na Afriku. Vlado bacio si me u dilemu da li prodati i doplatiti ili zadržati postojeće. U svakom slučaju srećno sa prodajom. Šta ćeš sa nadimkom ako je prodaš? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aćimo 1144 Napisano Avgust 24, 2010 Drug član, 1531 postova Lokacija: Beograd-Čačak Motocikl: XRV 750, TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Da nemaš nekih delova od nje na prodaju? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djomla 53 Napisano Avgust 24, 2010 Svrati ponekad, 477 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GS 1150 Prijavi odgovor kao problematičan Tesko tebi kada je budu odveli. Ja sam za tvoju Afriku posebno emotivno vezan, jer kad sam sa njom obisao krug, sve je bilo reseno, Afrika ili nista. I ...tako je i bilo. Puno lepih kilometara smo prosli, Kraljica je jezdila kako samo ona ume. Tebi neka je sa srecom prodaja, a novom vlasniku sa srecom da ga sluzi, da je pazi i mazi kao sto si je ti pazio. Eeeee, jbg, ode Afrika....... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vlada GS 190 Napisano Avgust 24, 2010 Zainteresovan, 709 postova Lokacija: Banovo Brdo - Beograd Motocikl: BMW 1200RT Prijavi odgovor kao problematičan Da nemaš nekih delova od nje na prodaju? Lanac bacio, zupcanike bacio, gume bacio.....za ove tri godine koliko je kod mene, ni alat nisam imao sa sobom! Tesko tebi kada je budu odveli. Ja sam za tvoju Afriku posebno emotivno vezan, jer kad sam sa njom obisao krug, sve je bilo reseno, Afrika ili nista. I ...tako je i bilo. Puno lepih kilometara smo prosli, Kraljica je jezdila kako samo ona ume. Tebi neka je sa srecom prodaja, a novom vlasniku sa srecom da ga sluzi, da je pazi i mazi kao sto si je ti pazio. Eeeee, jbg, ode Afrika....... U pravu si bato. Kada u ovim godinama kupis motor, nekako si posebno vezan za njega..... Obisli smo zajedno neka mesta, koja nisam ni znao da postoje.....dace Bog, opet cemo! Logičan sled događaja je da posle Transalpa čovek pređe na Afriku. Vlado bacio si me u dilemu da li prodati i doplatiti ili zadržati postojeće. U svakom slučaju srećno sa prodajom. Šta ćeš sa nadimkom ako je prodaš? Ja sam za to, da ako mozes, da uvek kupis veci motor. Kasnije zbog devojke, stvari, prtljaga.....i nije neka razlika izmedju Transalpa i Afrike , ali nije da nije...nadimak je najmanji problem, videces Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Avgust 24, 2010 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan motor je stvarno u super stanju i ko ga kupi slatko će se navozati sa njim Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Avgust 24, 2010 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan ...nadimak je najmanji problem, videces I posle Afrike, AFRIKA! Kopiraš me, jel'? Ali tako je to... i treba! Druže moj, sretno sa prodajom, novi vlasnik ima da se nauživa. Ova Afrika je gotovo svima sa foruma poznata, perfektan primerak! Cena više nego korektna. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vlada GS 190 Napisano Avgust 24, 2010 Zainteresovan, 709 postova Lokacija: Banovo Brdo - Beograd Motocikl: BMW 1200RT Prijavi odgovor kao problematičan Sa svih uglova, da nema sta da se sakrije.... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aky 254 Napisano Avgust 24, 2010 Zainteresovan, 652 postova Lokacija: Zemun Motocikl: BMW K1300R, Yamaha X max 300 Prijavi odgovor kao problematičan E šta smo sve prošli sa njima...moje magere ode danas, Nataša u suzama, a i meni malo falilo... Videćeš već kada ti dodje kupac... :-\ Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vlada GS 190 Napisano Avgust 25, 2010 Zainteresovan, 709 postova Lokacija: Banovo Brdo - Beograd Motocikl: BMW 1200RT Prijavi odgovor kao problematičan E šta smo sve prošli sa njima...moje magere ode danas, Nataša u suzama, a i meni malo falilo... Videćeš već kada ti dodje kupac... :-\ Problem je Aky u tome sto mi znamo sta prodajemo, ali neznamo sta kupujemo... :-\ Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vlada GS 190 Napisano Avgust 26, 2010 Zainteresovan, 709 postova Lokacija: Banovo Brdo - Beograd Motocikl: BMW 1200RT Prijavi odgovor kao problematičan 2.500, dogovor... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vlada GS 190 Napisano Avgust 28, 2010 Zainteresovan, 709 postova Lokacija: Banovo Brdo - Beograd Motocikl: BMW 1200RT Prijavi odgovor kao problematičan 2400 evra Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vlada GS 190 Napisano Avgust 29, 2010 Zainteresovan, 709 postova Lokacija: Banovo Brdo - Beograd Motocikl: BMW 1200RT Prijavi odgovor kao problematičan Nemogu da verujem da nikome netreba dobar motor..... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13655 Napisano Avgust 29, 2010 Ne silazi, 7601 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Cena... Ne kazem da li je velika ili mala, nego sto su ljudi generalno slabi sa kesom. Meni samo zamene neke nude. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vlada GS 190 Napisano Septembar 12, 2010 Zainteresovan, 709 postova Lokacija: Banovo Brdo - Beograd Motocikl: BMW 1200RT Prijavi odgovor kao problematičan Bice ceo Oktobar lep.....2300 evra... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vlada GS 190 Napisano Septembar 20, 2010 Zainteresovan, 709 postova Lokacija: Banovo Brdo - Beograd Motocikl: BMW 1200RT Prijavi odgovor kao problematičan Posto mi je malko hica, 2200 evra, + Ruski sator za dve osobe + pun rezervoar + ( verovatno ) kaciga! Ja mislim da je ok ponuda..... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MALI DIKTATOR 203 Napisano Septembar 20, 2010 Svrati ponekad, 217 postova Lokacija: Necu da ti kazem celavi!!! Motocikl: GPZ 500S Prijavi odgovor kao problematičan I da stavis 2000 evrica na nju,tesko ces je sad prodati. Sve stoji,skoro niko ne kupuje. A ako je upola dobra koliko dobro izgleda,ne daj je u bescenje. Pre ili kasnije,neko ce je uzeti Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ssnupi 267 Napisano Septembar 24, 2010 Zainteresovan, 571 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Streetfighter Prijavi odgovor kao problematičan Prepravi na prvom postu cenu... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Septembar 24, 2010 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Au bre Dovla..da to nisi nekog gs-a nameracio? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Septembar 30, 2010 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan Napisi u prvom postu broj telefona. Srecno ! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djarma 2 Napisano Septembar 30, 2010 U prolazu, 4 postova Motocikl: Honda Africa Twin Prijavi odgovor kao problematičan Jel moze neki detalj vise oko tog ruskog satora? Salim se. Posedovao bih je!!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...