Guest diRRty Napisano April 23, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Evo ljudi, uspeo sam da pogledam sebi u oci i kupim motor koji me nece odneti na nebeska prostranstva.Prodao sam svoju Hondu i krenuo u potragu za nekim pravim R modelom, i onda kad sam vec nasao motor koji hocu, moj drug Deki Glavonja kaze nemoj brate kupi nesto za dusu smiri adrenalin. Ja ga poslusam HVALA DEKI STRONSERU i danas kupim TDM 850, za dve nedelje ce motor biti ocarinjen i ja na njemu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mina 545 Napisano April 23, 2007 ♥Amor Vincit Omnia♥, 1524 postova Lokacija: Beograd/Kina Motocikl: Fazer 600 Prijavi odgovor kao problematičan Chestitam Dirrty !!! Da te extra sluzi i da predjesh gomilu kilometara s njim !!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gremlin 24 Napisano April 23, 2007 Drug član, 2143 postova Prijavi odgovor kao problematičan Cestitam, Daj neki detalj (sta, kako, odakle,posto, kms, oprema, itd) i slike obavezno. Da te lepo i dugo sluzi u zdravlju i veselju, Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PROFILER 76 Napisano April 23, 2007 Zainteresovan, 655 postova Lokacija: Srbija Prijavi odgovor kao problematičan Cestitke Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
blazo 0 Napisano April 23, 2007 U prolazu, 5 postova Lokacija: Podgorica Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast. JA imam TDM900 i prezadovoljan sam. Tako da ti mogu reci kupio si odlicnu masinu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1034 Napisano April 23, 2007 Ne silazi, 5470 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Cestitam! Da te Te De Me sluzi dugoooo! Koliko je krvnih zrnaca? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djura 28 Napisano April 23, 2007 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Evo ljudi' date=' uspeo sam da pogledam sebi u oci i kupim motor koji me nece odneti na nebeska prostranstva.Prodao sam svoju Hondu i krenuo u potragu za nekim pravim R modelom, i onda kad sam vec nasao motor koji hocu, moj drug Deki Glavonja kaze nemoj brate kupi nesto za dusu smiri adrenalin.Ja ga poslusam HVALA DEKI STRONSERU i danas kupim TDM 850, za dve nedelje ce motor biti ocarinjen i ja na njemu.[/quote'] :shock: :shock: :misli: :misli: :finger: :finger: :finger: :finger: ijaooooooooo, majko mila....jedva ostadoh u stolici!!! Hihihihi TDM!!!! Ahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Umrecu!! Ne mogu da te zamislim na njemu!!! Joooojjj.....isplakah se jebote... E pa Fifty, neka ti je sa srecom i da vidis sveta....vreme ti je :mrgreen: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban 499 Napisano April 23, 2007 Drug član, 1480 postova Lokacija: Bratunac, Earth Motocikl: R1200C, GS, DRZSM Prijavi odgovor kao problematičan Cestitam! Neka te dobro sluzi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2016 Napisano April 23, 2007 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Sa srecom! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Najzli 158 Napisano April 23, 2007 Drug član, 1192 postova Lokacija: Bg Motocikl: Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Bravo! Sa CBR na TDM, to ej baš promena. sada možeš da siðeš i sa ulice... Potpuno te razumem. najzli Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest diRRty Napisano April 23, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala svima na cestitkama, oni koji me duze znaju znaju da sam ponikao na enduro motoru. Slike uskoro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goran_Bgd 0 Napisano April 23, 2007 Svrati ponekad, 115 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki ER 6F Prijavi odgovor kao problematičan Pozdravljam odluku i mislim da je pravi izbor, kako zbog motora tako i zbog novo-starog stila voznje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Najzli 158 Napisano April 23, 2007 Drug član, 1192 postova Lokacija: Bg Motocikl: Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Hvala svima na cestitkama' date=' oni koji me duze znaju znaju da sam ponikao na enduro motoru.Slike uskoro[/quote'] Razumem te, ja i dalje sanjam u Kamilu KLR koju sam nekada jahao... A i ovi pederi malo malo pa u neku šumu, pešèaru, planinu ili potok... Verujem da æe te TDM služiti kako treba i da æeš se njemu prepoznati onako kako si zamišljao. Ponavljam post jer shvatam tvoju situaciju. najzli Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sstruja 115 Napisano April 23, 2007 Drug član, 2314 postova Lokacija: Staro Selo Motocikl: Yamaha XT600 Prijavi odgovor kao problematičan Chestitke!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
meex 16 Napisano April 23, 2007 Zainteresovan, 548 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Malaguti Madison s200 Prijavi odgovor kao problematičan Ja ti necu cestitati dok ne stigne, da ne moram 2 puta....U stvari aj neka on srecno stigne, pa onda sve iz pocetka.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andrejp 24 Napisano April 23, 2007 In memoriam, 884 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Mudar izbor. Cestitam i da se srecno vozis! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bole 31 Napisano April 23, 2007 Svrati ponekad, 133 postova Lokacija: O_bre_novac Prijavi odgovor kao problematičan Kazes uskoro slike.Nemoj samo slike napisi jos nesto(god.,cenu....i ostalo).Cestitam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milos_ 280 Napisano April 23, 2007 MK. Sirius - Srbija, 806 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: KTM Supermoto T 990 '11, Piaggio Beverly Tourer 250ie '08 Prijavi odgovor kao problematičan Cestitam na kupovini,i jedva cekam slike i prve utiske =) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa umag 11 Napisano April 23, 2007 , 1322 postova Lokacija: Umag HR Prijavi odgovor kao problematičan cestitam,ali ja sam mislio da ces poslje one predstave na Avali ipak kupiti Varadera :wink: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Obelix 140 Napisano April 23, 2007 Zainteresovan, 584 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: ZX 12 R Prijavi odgovor kao problematičan moj drug Deki Glavonja kaze nemoj brate kupi nesto za dusu smiri adrenalin.Ja ga poslusam HVALA DEKI STRONSERU i danas kupim TDM 850' date=' za dve nedelje ce motor biti ocarinjen i ja na njemu.[/quote'] Èestitam! Vidi kako je Deki "pametan" kada su drugi u pitanju,a njega ni puška ne bi natjerala da "smiri dušu".... Stronseru,bando jedna .. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Boy 2684 Napisano April 23, 2007 Braveheart, 702 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW S1000xr, Piaggio Madley 150. Prijavi odgovor kao problematičan :shock: :shock: :shock: ti si lud !!! opet skonja na magarca sta bi sa k4 koji si zeleo da uzmes toliko... ee R je zakon Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
laband 162 Napisano April 23, 2007 Zainteresovan, 774 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1250GS ADV Prijavi odgovor kao problematičan Želim ti da ti vreme èekanja dok ne sedneš na njega bude što kraæe,jer znam kako je i da te služi extra,pa da kupiš i bolji Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stomil 2 Napisano April 23, 2007 Svrati ponekad, 136 postova Lokacija: Leskovac / Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Cestitam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest diRRty Napisano April 23, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan cestitam' date='ali ja sam mislio da ces poslje one predstave na Avali ipak kupiti Varadera :wink:[/quote']Bice i to jednog dana :wink: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest diRRty Napisano April 23, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan moj drug Deki Glavonja kaze nemoj brate kupi nesto za dusu smiri adrenalin.Ja ga poslusam HVALA DEKI STRONSERU i danas kupim TDM 850' date=' za dve nedelje ce motor biti ocarinjen i ja na njemu.[/quote'] Èestitam! Vidi kako je Deki "pametan" kada su drugi u pitanju,a njega ni puška ne bi natjerala da "smiri dušu".... Stronseru,bando jedna .. E moj Zare po tudjem dupetu nikad ne boli :wink: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...