Boxi87 148 Napisano Avgust 22, 2010 BJB Maxi Scooter Club, 154 postova Lokacija: Beograd Motocikl: yamaha majesty 250 Prijavi odgovor kao problematičan Posto sam razvalio prednju masku tj nosace za istu potreban mi je bio plasticar.Odem do par majstora da vidim kako sta oko popravke....Svi nesto tuc muc,te skidanje 20-30e pa popravka 30-40 minimum plus ako hoces farbanje...na kraju okrenem mog mehanicara za kola sa kojim sam u drugarskim odnosima i dade mi broj majstora za plastiku.. Odem kod njega,mladji lik oko 30god jako prijatan, pogleda ga,kaze ne zna nista dok ne skine komplet plastike ali po ovome sto vidi bice oko 60e (i to mi bi malo skupo ali posle onih majstora reko bolje i to nego da me zavlace te ovoliko te onoliko) Skinuo lik plastike,pokazao ste je sve puklo i sta je pokrivljeno,bdw video sam i da je neko pre mene poidao te nosace kad je pao i da su skoro svi bili vec jednom vareni,objasnio kako ce sta da uradi i kaze da ce biti sutra gotovo.. Zove me lik sutra u 12 gotovj je dodji.Odusevio sam se kako ga je uradio,pored onog sto mi je pokazao uradio je jos neke stvari za koje se nismo dogovorili,naplatio 6000 kako je i rekao....Pored toga rece mi lik da radi plastike za Ljubu Bugarskog "kart moto" tako da ako radite plastike idite direktno kod plasticara jer ako odete prvo kod majstora on to nosi posle kod plasticara pa se i on ugradi u cenu... Pitao sam ga da li je zainteresovan da mu okacimo reklamu na sajt a da nam da neki popust za clanove foruma,kaze moze i da bi mu dobro doslo...tako da ako neko od admina hoce da se iscima bilo bi dobro... "VLADA PLAST" 064/ 1135 - 874 Mirjevski Bulevar kod jugopetrolove pumpe Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mikica-MIGE 7 Napisano Avgust 22, 2010 Svrati ponekad, 178 postova Lokacija: Beograd-BANOVO BRDO Prijavi odgovor kao problematičan hmmm,to je lepo,nego nisi napisao da li si i farbao plastike ili ce ti to biti dodatni trosak?pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boxi87 148 Napisano Avgust 22, 2010 BJB Maxi Scooter Club, 154 postova Lokacija: Beograd Motocikl: yamaha majesty 250 Prijavi odgovor kao problematičan Nisam farbao plastike,nisu puno izguljene samo na jednom cosku,cekam jos koji pad pa da imam rajsta da ih farbam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HoochieMan 30 Napisano Avgust 25, 2010 Svrati ponekad, 413 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vfr 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam kolika su bila oštećenja plastike, ali za neki normalan posao na varenju plastika, i za moje pojmove, ta cena je očajno visoka. Šta si tačno radio kod njega? Imaš li možda sliku? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladacbrpc25 162 Napisano Octobar 14, 2010 Svrati ponekad, 370 postova Lokacija: Beograd//Novi Beograd Motocikl: Honda cbr 600 f2 Prijavi odgovor kao problematičan dzaba mu druze ova reklama to je ipak preskupo,pa ja sam za svoj motor na kome su bukvalno sve plastike bile slimljene ili izgrebane prosao sa celih 140 eur,a u pitanju je osam delova Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlada185 56 Napisano Octobar 20, 2010 Svrati ponekad, 330 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Black Adder F4isport Prijavi odgovor kao problematičan Okaci ti te slike i eventualno neke druge radove imenjaka mi pa nek bude na listi, nikad se ne zna. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...