Jump to content

Moto Zajednica

PRODATO

Recommended Posts

• Drug član, 2422 postova
  • Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250

Čoveku je toliko hitno da nije stigo da napiše neku istoriju ili predjenu kilometražu :D

Sorry za off  ;D

3.8 - 4.0 mu je realna cena........

lepo si procenio cenu ovog motora i sasvim se tu slazem sa tobom...samo mi nije jasno kako si omasio cenu svog motora na oglasima i stavio bar 700e vise nego sto je realno?

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• U prolazu, 71 postova
  • Motocikl: Yamaha R6

Stoji da je motor dobar, jednostavno kriza je ljudi nemaju kesa, gledajte to recimo ovako, suzana pre 3 godine stara isto kao i ova je mogla da se proda za 5000e recimo, ali tad je evro bio 80 din, fala bogu zadnje 3 godine nikome se nije povecala plata, a evro je skocio na 110, sto znaci da je platezna moc ljudi sigurno slabija za 25-30 posto, i zato se sad motori prodaju jeftinije nego pre par godina, a drugo i mnogo je veci uvoz, pa je konkurencija veca, danas za 4000e moze da se bira motor, a sto se tice ove suzane ipak je jedna od boljih kupovina. Sry za off

• U prolazu, 45 postova
  • Motocikl: DUKE 690 2013

Neznam po cemu kvarite coveku oglas njegova je stvar i njegovo je za koliko ce on da proda motor,motor je lep i nevidim mu manu.A ne kao neki ljudi kad prodaju SVOJE ??? onda stavljaju cenu "REALNU" a kad kupuju onda im neodgovara cena koja je manja od njihove "REALNE".:) ko je pametan shvatice :) :)

• SuperStar, 1098 postova
  • Motocikl: MonsteR

Čoveku je toliko hitno da nije stigo da napiše neku istoriju ili predjenu kilometražu :D

Sorry za off  ;D

3.8 - 4.0 mu je realna cena........

lepo si procenio cenu ovog motora i sasvim se tu slazem sa tobom...samo mi nije jasno kako si omasio cenu svog motora na oglasima i stavio bar 700e vise nego sto je realno?

Moj motor je vrh, jebi ga  ;D

• Svrati ponekad, 370 postova
  • Motocikl: Honda cbr 600 f2

mislim da je ovo zaista redak primerak ovako ocuvanog motora,tako da je stavio i 4500 bila bi niska...budimo realni kakve kante i za koliko se prodaju  ???

covek ga ceni onoliko koliko misli da vredi i nikoga ne tera da ga kupi

druze jos jednom srecno sa prodajom  ;)

Gost
Ova tema je zaključana za nove odgovore.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja