Jump to content

Moto Zajednica

MK"FAMILIJA",ADA CIGANLIJA,27,28,29,AVGUST 2010

Recommended Posts

• U prolazu, 11 postova

Nisam bila ove godine na skupu,ali moj klub Shadows Srbija je ispostovao skup,ne mogu a da ne prokometarisem ovo sto se vuce kroz celu temu placanje ulaza a pritom ne zelim niko da se uvredi.Ulaz 400 din, 2 dana pritom se dobije rucak,rakija i neki pokloncic na ulazu u nedelju dorucak slusas rok koncert gledas go-go igracice ili strptiz ljudi pa nema nigde nista za dzabe ali sve ovo plus druzenje sa prijateljima je neprocenjivo.Drugo moraju se od necega pokriti troskovi.A da vi pravite skup ne bi kritikovali ulaz od 400 din kad pogledas sta sve dobijes uz to je nikakva para.Ulaz za pesake pa i taj pesak ima valjda usi i on ce da slusa koncert da razgleda motore.U Hrvatskoj npr ne napalcuju ulaz bajkerima ali zato deru pesake to ce mozda nekad stici i kod nas...Uostalom nikad necu razumeti motoriste da na kazem bajkere koji voze motor od 10 ,000 eura od kafica do kafica a nece da plate ulaz 400 din,drugo je da vidis da je neko jedva stigao sa nekim motorcicem ko zna odakle i da mu naplatis ulaz to treba pustati bez naplacivanja jer je korektno...

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Svrati ponekad, 370 postova
  • Motocikl: Honda cbr 600 f2

Nisam bila ove godine na skupu,ali moj klub Shadows Srbija je ispostovao skup,ne mogu a da ne prokometarisem ovo sto se vuce kroz celu temu placanje ulaza a pritom ne zelim niko da se uvredi.Ulaz 400 din, 2 dana pritom se dobije rucak,rakija i neki pokloncic na ulazu u nedelju dorucak slusas rok koncert gledas go-go igracice ili strptiz ljudi pa nema nigde nista za dzabe ali sve ovo plus druzenje sa prijateljima je neprocenjivo.Drugo moraju se od necega pokriti troskovi.A da vi pravite skup ne bi kritikovali ulaz od 400 din kad pogledas sta sve dobijes uz to je nikakva para.Ulaz za pesake pa i taj pesak ima valjda usi i on ce da slusa koncert da razgleda motore.U Hrvatskoj npr ne napalcuju ulaz bajkerima ali zato deru pesake to ce mozda nekad stici i kod nas...Uostalom nikad necu razumeti motoriste da na kazem bajkere koji voze motor od 10 ,000 eura od kafica do kafica a nece da plate ulaz 400 din,drugo je da vidis da je neko jedva stigao sa nekim motorcicem ko zna odakle i da mu naplatis ulaz to treba pustati bez naplacivanja jer je korektno...

podrzavam  ;)

• Svrati ponekad, 333 postova
  • Motocikl: Suzana GSXR 750 K8

Sto volim kad pomenu motor od 10000 evra, to je izgleda minimum koji mora da kosta motor. Otkud ti znas kako sam aj zaradio pare za taj motor od 10000 evra?Mozda sam se grbavio 5 godina da bih skupio pare? Vidim bilo je dosta strendzera, njima izgleda nije problem da plate. Ali da je ulaz bio 200 dindzi doslo bi bar 3 puta vise ljudi, a zaradili bi isto mozda i vise, ali alavost jbg

• U prolazu, 0 postova

anka u pravu si,dozlogrdili su vise oni koji ocekuju da im neko drugi plati zabavu,a ako neko hoce na kratko da vidi prijatelje nek ih pozove kuci i pokaze se domacinski,deki svaka cast odlican skup pozdrav od novosadjana

• U prolazu, 14 postova

Nisam bio na ovom skupu, ali sam bio na skupu Mk Familije na Avali prosle godine. Zasmetalo mi je sto su mi trazili 400 dinara u petak uvece, a hteo sam samo da popijem neko pice, vidim drugare, i da se vratim kuci do 24. Na kraju sam posle rasprave na ulazu usao peske, nisam platio nista, a KLE ostavio ispred ulaza. Platio sam pice, i vratio se kad sam planirao.

E sad, iz pozicije organizatora, ako je klopa besplatna za sve, oni nikako ne mogu da kontrolicu kako je ko usao, da li je bajker ili pesak, da li ostaje par sat, dan ili dva.

A opet s druge strane, najsigurnije je uzeti svima pare, pa sto neko rece tu ima i malo gramzivosti.

Kad se sve sabere, istina je negde na sredini...

• motoras, 2462 postova
  • Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500

Treba da je ulaz 1000 dinara,pa ko ima da plati da udje,taj ima i da plati da pije celo vece. Tako bi se resili ovih "slepaca" sto svercuju 'ladno pivo u rancevima i ne trose pare na skupu. ::)

Samo pogledaj najavu za moto skup u Rumi sledece nedelje,pa ces da vidis da moze i bez para za ulaz.Za tih 400 dindzi mozes da klopas i pijes,a pri tom ces cuti bar jednako dobre bendove kao i na skupovima na kojima smo placali upad.

Sorry,bas sam otisao u off,ali jbg.

• Svrati ponekad, 116 postova
  • Motocikl: Yamaha 1200 Super Tenere

Drugarima iz "Familije" hvala na gostoprimstvu koje je bilo izuzetno a nasoj koleginici i drugarici " Milka"na prelepim slikama i jos da primetim a da se ne ljute ostale dame bila je najlepsa uchesnica bike skupa juche....stavicu jos neku sliku a majstoru fotografije autorska prava cu platiti u lichnom kontaktu... :) Ps. e jesu ove Honde lepe :D

post-10825-12879092329522_thumb.jpg

post-10825-1287909233089_thumb.jpg

• U prolazu, 39 postova
  • Motocikl: cbf600abs

veliki pozdrav za ekipu familije,

odlican prostor na odlicnoj lokaciji, veoma lepo uredjeno, na zalosta ja sam se u subotu zadrzao samo  par sati, sto mi nije smetalo da platim tih 400din zbog kojih ljudi kukaju

moram malo da se vezem za tu temu

puno stvari na skupu kosta  puno para i bina i bendovi i sank i satori i dovoz i odvaoz svih tih stavri, go go igracice, struja prostor koj se plati.i radnici koji to nameste , prikljuce struju  i jos sto sta drugo sto samo izgleda sitno a kad se  sastavi , JOJ.

pa ljudi sto je to toliko stalno frka, niko nikoga ne tera da ide bilo gde, ako ti se ide, pa pomozite  tim domacinima da mogu da  plate sve to. neko dobije  na hiljade evra od opstine i sponzora pa  napravi jeftinije, a velika vecina klubova  dobije smesne sume od sponzora. i jos kad  malo pirne vetar ili  padne koja  kap kise pa ne da ne mogu  da plate JER POSETE NIJE BILO, nego  se ukopaju do one stvari  i iZ sopstvenih sredstava  vracaju klubske dugove.

uzmite za primer samo 1000 motorcikala to je 4 000 evra na ulazu, pa  za to  oni plate binu i jedan glavni bend, a ostaloo...

pesaci nek ih udje hiljadu  pa to je jos 2000 evra od toga  ne mogu da  pokriju  ostale bendove i  igracice,  a gde su ostali  skroz ne mali troskovi koje sam gore naveo. ljudi  kolko god  skup izgledao jeftino ili malo  on kosta do bola  skupo. pa evo vam za primer  jedan toi toi kosta po danu 120 evra, a gde je ostalo.

iz teme u temu vidim da ljudi kukaju kako  je to skupo,  jeste jer je sve skupo, ali ili idite ili nemojte ici a ne stalno ista prica

• Drug član, 2422 postova
  • Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250

ja bih pesacim naplacivao ulaz minimum kao po motoru ako ne i skuplje. Kao prvo koji ce mi moj ti pesaci na skupu,dodju da gledaju,da se slikaju na motorima,da gule kaisevima rezervoare i slicno. Od kad su na skupove pocele da dolaze siroke narodne mase od tad se skup pretvorio u vasar. I zasto bih ja koji dodjem motorom platio kartu vise od onoga koji je dosao da vidi moj motor. Ako ne dodjemo mi sa motorima skupa nece ni biti a pesaci ako ne dodju skup ce biti mozda i bolji. Zar nije logicno da kao clan neceg imas neke povlastice u istom. Znaci ako vozis motor treba da imas povlastice na moto skupu,a kod nas imaju povlastice oni koji nemaju motor. Realno bas me briga ko ce da plati kartu i koliko ali sam izneo mislje jer mislim da bi se smanjili vasari koji  nastaju od skupova.

• U prolazu, 39 postova
  • Motocikl: cbf600abs

ja bih pesacim naplacivao ulaz minimum kao po motoru ako ne i skuplje. Kao prvo koji ce mi moj ti pesaci na skupu,dodju da gledaju,da se slikaju na motorima,da gule kaisevima rezervoare i slicno. Od kad su na skupove pocele da dolaze siroke narodne mase od tad se skup pretvorio u vasar. I zasto bih ja koji dodjem motorom platio kartu vise od onoga koji je dosao da vidi moj motor. Ako ne dodjemo mi sa motorima skupa nece ni biti a pesaci ako ne dodju skup ce biti mozda i bolji. Zar nije logicno da kao clan neceg imas neke povlastice u istom. Znaci ako vozis motor treba da imas povlastice na moto skupu,a kod nas imaju povlastice oni koji nemaju motor. Realno bas me briga ko ce da plati kartu i koliko ali sam izneo mislje jer mislim da bi se smanjili vasari koji  nastaju od skupova.

i ja se slazem sa tobom

a jos kad bi svi dobili svoj identifikacioni br preko  svojih klubova koji su  u mas-u pa jedinstvena evidencija i onda klubovi sa puno poseta da dobiju pravo na skup a  otali samo na zurke koje bi mogle da traju maksimu 12 sati, onda bi se i na tom polju  uveo red  bas  pravo

a ne ko sad pa da ne  znas gde i kod koga pre da odes a  red je svakoga obici

• Pana, 531 postova
  • Motocikl: Yamaha XV535

Svako zadovoljstvo mora da se plati, ovako ili onako. Ja više volim onako!

Moto skupovi, pa i klubovi , asocijacije , unije i forumi  su za mnoge postali posao. U svakom poslu mora da ima i zarade inače propade  isti.

Ko voli nek izvoli .  Tako će uvek biti dok bude više dana od kobacica.

Zadovoljni će doći ponovo i platiti,  neki će naći druge primedbe , izgovore i opravdanja a ostali će naći sponzore.  

• Svrati ponekad, 116 postova
  • Motocikl: Yamaha 1200 Super Tenere

E stvarno su smorili ovi kukavci i plachipi..... sve im je skupo,pa ako nemas kintu sedi kod kuce,i slusaj popularne hitove na ruzicastoj...pa pekaru 'leba placas kada ogladnis,odes na stadion da gledas 22 krivonoga kako nece da trche za loptom pa platis,na koncert da slusas omiljenu Seku ili Cecu :D i nije ti skupo...pa zasto bi bajk skup bio jeftin???Ne ides u butik da se obuces ili na letovanje ako ti je u dzepu "promaja"...ako ne mozes da stekujes 400 din za ulaz onda i ne treba da budes bilo gde a najmanje na moto skupu,pametnom ne treba govoriti o troskovima organizacije koje unisti jedna obicna kisa...oni to znaju,plate i UZIVAJU...a vi ostali placite i sedite kod kuce sa suzama u ocima :'(

• Svrati ponekad, 184 postova
  • Motocikl: FAZER 1000 ZAUVEK...

E stvarno su smorili ovi kukavci i plachipi..... sve im je skupo,pa ako nemas kintu sedi kod kuce,i slusaj popularne hitove na ruzicastoj...pa pekaru 'leba placas kada ogladnis,odes na stadion da gledas 22 krivonoga kako nece da trche za loptom pa platis,na koncert da slusas omiljenu Seku ili Cecu :D i nije ti skupo...pa zasto bi bajk skup bio jeftin???Ne ides u butik da se obuces ili na letovanje ako ti je u dzepu "promaja"...ako ne mozes da stekujes 400 din za ulaz onda i ne treba da budes bilo gde a najmanje na moto skupu,pametnom ne treba govoriti o troskovima organizacije koje unisti jedna obicna kisa...oni to znaju,plate i UZIVAJU...a vi ostali placite i sedite kod kuce sa suzama u ocima :'(

svaka cast braticu

• motoras, 2462 postova
  • Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500

moram malo da se vezem za tu temu

puno stvari na skupu kosta  puno para i bina i bendovi i sank i satori i dovoz i odvaoz svih tih stavri, go go igracice, struja prostor koj se plati.i radnici koji to nameste , prikljuce struju  i jos sto sta drugo sto samo izgleda sitno a kad se  sastavi , JOJ.

pa ljudi sto je to toliko stalno frka, niko nikoga ne tera da ide bilo gde, ako ti se ide, pa pomozite  tim domacinima da mogu da  plate sve to. neko dobije  na hiljade evra od opstine i sponzora pa  napravi jeftinije, a velika vecina klubova  dobije smesne sume od sponzora. i jos kad  malo pirne vetar ili  padne koja  kap kise pa ne da ne mogu  da plate JER POSETE NIJE BILO, nego   se ukopaju do one stvari  i iZ sopstvenih sredstava  vracaju klubske dugove.

uzmite za primer samo 1000 motorcikala to je 4 000 evra na ulazu, pa  za to  oni plate binu i jedan glavni bend, a ostaloo...

pesaci nek ih udje hiljadu  pa to je jos 2000 evra od toga  ne mogu da  pokriju  ostale bendove i  igracice,  a gde su ostali   skroz ne mali troskovi koje sam gore naveo. ljudi  kolko god  skup izgledao jeftino ili malo  on kosta do bola  skupo. pa evo vam za primer  jedan toi toi kosta po danu 120 evra, a gde je ostalo.

iz teme u temu vidim da ljudi kukaju kako  je to skupo,  jeste jer je sve skupo, ali ili idite ili nemojte ici a ne stalno ista prica

Jedno si skroz u pravu-ko nece-ne mora ni da dodje.Ko hoce da dodje-neka plati ulaz i cuti.

Nije potrebno da stavljas ovde specifikaciju troskova,svi znamo da je organizovati moto skup dosta skupo.Pogotovo ako zelis da to ispadne kako treba.Problem je u stvari kad naplatis punu cenu a za to ne pruzis nista.Ili pruzis,ali ne za te pare.Ja ne znam od kada vi idete na moto skupove,ali evo sad vec imamo da su neki tradicionalno i po 20. put odrzani.Ko je isao pre 15-20 godina dobro se seca da je bina bila dve kamionske prikolice (ne kosta 4000 sa bendom) i u Bijeljini i u SM i u NS...I nista nam nije smetalo sto je bend przio na tockovima.Neke stvari su se promenile,pa je sad i ljudi koji dolaze na skupove vise.Pre smo bili samo mi i tek po neko,a sad ima vise pesaka,mama i tata sa decom,deka i baka sa unucima,fensi riba koje nas gledaju kao da smo s trece planete,lokalnih pijanaca,...Samim tim i skupovi su napredovali pa je potreba da ima i vise higijenskih wc-a,vise sankova,frizidera....Ali, samo sracunajte da udje duplo vise ljudi i da te pare potrosi u kampu koja bi to zarada bila.Jeste da su to pare za koje treba nesto i da se ulozi,ali bar bi skup bio okarakterisan kao super uspeo jer je bio 4000 motora,a ne 1500.Sta mislis,koliko ljudi misli ovako-platim ulaz 400+ pivo 100= popio sam pivo za 500 dindzi!Pa toliko nije ni u nekom extra restoranu.

a jos kad bi svi dobili svoj identifikacioni br preko  svojih klubova koji su  u mas-u pa jedinstvena evidencija i onda klubovi sa puno poseta da dobiju pravo na skup a  otali samo na zurke koje bi mogle da traju maksimu 12 sati, onda bi se i na tom polju  uveo red   bas  pravo

a ne ko sad pa da ne  znas gde i kod koga pre da odes a  red je svakoga obici

Pa ne znam sad bas da li si se zezao ili mislis ozbiljno.To mu dodje kao nesto kao ko je u MAS-u ima veca prava od onih koji nisu.Mislim,kako ces da zabranis nekom klubu koji nije u mas-u da napravi extra skup,da dovede extra bendove,napravi super provod...Mislis da ima vise bajkera u Srbiji koji su clanovi klubova koji su u asocijaciji od onih drugih,pa je vise onih koji ce iz solidarnosti da idu na skupove koji su organizovani pod okriljem MAS-a?I to sve za 400 dinara i ako je program katastrofa?Pa ne bih bas rekao. ;) A to sto je svaki vikend party na pet mesta ,to je posebna prica.Pa jos kad su dva skupa na 50 km i manje...

• U prolazu, 2 postova

Mene su ucili da zadovoljstvo nema cenu! Cemu kuknjava vezano za cifre? Nadam se da ću već na proleće i ja da se opuštam sa prijateljima na ovakvim skupovima.

A di su slike najlepse učesnice?

A  HONDE su stvarno prelepe

• U prolazu, 5 postova

kratko i jasno...juce sam igrom slucaja bio u blizini sa kumom na montazi kuhinje...po zavrsetku sam dobio 20eur stvarno mukom zaradjenih....i da nebih opet bio na par stotina metara od skupa pritom da ne svratim nagovorim kuma da banemo na pivo i naravno Platim ufur za oboje (kola parkirao u blizini), srucim jedno ni neosetivsi ga od zedji drugo popili u narednih 30min. i odosmo...ja srecan i zadovoljan bez dnevnice u dzepu,samo mi je krivo sto ne uslika lika koji je dosao na motoru i iz ranca izvadio limenke i otisao u obilazak (necu da gresim dusu mozda je imao za ufur i za skromniju varijantu da popije ali mi je malo to trulo prema organizatorima! a neko je vec spomenuo to u postu ako se ne varam)...

PS.ne zamerite ali nije kulturno ni pristojno a i nezahvalno je  komentarisati cene sto ulaza sto ostalih uzitaka na skupovima u ovom slucaju! jer niko nikog ne tera da ide i daje te pare za ulaz ili pice ili sta vec.........

PSS. "putuj igumane i pusti mene da uzivam"......

• Drug član, 3024 postova
  • Motocikl: CBR 1000F - Bedevija

Izvinite, jajare, 200, 300 din vam nesto znaci u zivotu? Ako uspete da mi to objasnite, gde vas vadi ta love, da prezivite, pa izvinite, ali niste onda ni za zivot. To je 2, 3 evra. Ako vam je to znacajno, cini vam razliku izmedju skupova, onda se zapitajte ko ste i sta radite u zivotu.

Gost
Ova tema je zaključana za nove odgovore.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja