brera 29 Napisano Decembar 28, 2013 Svrati ponekad, 111 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Z900 2020 Prijavi odgovor kao problematičan I provod i povod Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zomilly 19 Napisano Decembar 28, 2013 U prolazu, 76 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Yamaha DragStar 650 Classic,Yamaha Virago 535 Prijavi odgovor kao problematičan hahahaha,na onoj slici gde ste slikali onog patka,tu malo ispod sam bio i ja ali na moju zalost ja sam u Brno otisao kolima,nisam imao drustvo da se vozim motorom do tamo,i mozda vam je bila greska sto niste bili tamo i u cetvrtak,nije bilo guzve,vreme je bilo prelepo,a piva u izobilju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zomilly 19 Napisano Decembar 28, 2013 U prolazu, 76 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Yamaha DragStar 650 Classic,Yamaha Virago 535 Prijavi odgovor kao problematičan i licno mislim da je marquez pobedio u brnu,ali to moze da se proveri Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zomilly 19 Napisano Decembar 28, 2013 U prolazu, 76 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Yamaha DragStar 650 Classic,Yamaha Virago 535 Prijavi odgovor kao problematičan U svakom slucaju lep putopis,i vidim da ste se lepo proveli,u zdravlju i sledece godine da idete samo ovaj put "vicite" po forumu,mozda jos neko podje S`postovanjem, Milos Petkovic Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mediterraneo 1796 Napisano Decembar 28, 2013 Lovely jubbly, 902 postova Lokacija: Liguria Motocikl: CB 1300 Prijavi odgovor kao problematičan Bas lep putopis Kakav je CBF za duza putovanja s obziom da ima samo ovaj mali vizir? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...